پنج شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کوکو سبزی

گروه غذایی: کوکو - املت (خاگینه) - انواع کوکو
مناسبت های خاص - نوروز
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت - گیاهی - کودکان
مواد لازم:
سبزی ساطوری: 1 کیلوگرم
تخم مرغ: 8 عدد
آرد گندم: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم

  • کوکو سبزی
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید سپس نمک و فلفل و آرد را به آن اضافه کرده و با چنگال یا همزن خوب هم بزنید سپس سبزی را اضافه کنید و هم بزنید. روغن را در ماهیتابه داغ کرده و قالب های مخصوص کوکو را در کف ماهیتابه قراردهید کمی در روغن حرکت دهید و با قاشق درون قالب ها را پر کنید. پس از 30 ثانیه قالب را به آرامی بلند کرده و بقیه کوکوها را به همین صورت سرخ کنید. پس از سرخ شدن دو طرف کوکو آن را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرارداده تا کمی روغن آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید با ماست چکیده سرو کنید.

نکته
این مقدار مواد برای 4 تا 5 نفر کافیست.
نکته
سبزی کوکو تقریبا همان سبزی پلویی است که مقدار آن به این صورت است. تره و جعفری 2 برابر و شوید و گشنیز 4 برابر شنبلیله می باشد.
نکته
اگر تخم مرغ ها کوچک هستند 2 تا 3 عدد بیشتر استفاده کنید.
نکته
بهتر است برای اینکه رنگ کوکو سبز بماند سبزی را با چاقوی تیز خوب ساطوری کنید. از سبزی تازه استفاده کنید. و تخم مرغ ها را خوب هم بزنید.
نکته
در برخی از دستورها از مقدار کمی جوش شیرین استفاده می شود که سبب سبز ماندن و پوکی کوکو خواهد شد.
نکته
برای اینکه کوکو به اصطلاح وا نرود روغن را خوب داغ کنید بعد مایع کوکو را بریزید.
نکته
در صورت تمایل می توانید کمی زرشک و گردوی خردشده به مواد کوکو اضافه کنید.
نکته
کار با قالب های سلیکونی راحت تر از قالب های استیل است.


مرحله 1

  • کوکو سبزی
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید سپس نمک و فلفل و آرد را به آن اضافه کرده و با چنگال یا همزن خوب هم بزنید.

مرحله 2

  • کوکو سبزی
سپس سبزی را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 3

  • کوکو سبزی
روغن را در ماهیتابه داغ کرده و قالب های مخصوص کوکو را در کف ماهیتابه قراردهید کمی در روغن حرکت دهید و با قاشق درون قالب ها را پر کنید. پس از 30 ثانیه قالب را به آرامی بلند کرده و بقیه کوکوها را به همین صورت سرخ کنید.

مرحله 4

  • کوکو سبزی
  • کوکو سبزی
پس از سرخ شدن دو طرف کوکو آن را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرارداده تا کمی روغن آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید با ماست چکیده سرو کنید.



سوالات و نظرات

کاوه: خوب بود مرسیبانوی آشپزخانه: متشکرم . شاد باشید.
baneh: واقعا عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم . شاد باشید.
فتوعکس: خیلی ممنون ...بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
fatemehjoon: من قالب دارم. ولی فکر می کنم پلاستیکی باشند. اگه بزارم توی روغن داغ که می سوزندبانوی آشپزخانه: دوست عزیز منظور من قالب های مخصوص این کار هستند که از جنس سلیکون نرم هستند که برای کوکو و املت مورد استفاده قرار می گیرند و نسبت به گرمای زیاد مقاوم هستند و نوع تفلون آن هم در بازار وجود دارد که خوب است اما اون نوع استیل آن کمی چسبندگی ایجاد می کند.
fatemehjoon: اخه من وقتى به فروشنده كفتم. كفت اىن قالب ها خوبن. ولى من ازشون استفاده نكردم.بانوی آشپزخانه: اگه قصد خرید دارید جنس سلیکون ( همان قالبی که درعکس هست) و جنس تفلون خوب است.
بهناز: عالي بود ممنونم
نازي: ازتون ممنونم
هستی: خیلی خوب بود باتصویری واضح ممنونم موفق باشیدبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و سلامت باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی