سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کیک چند لایه مرغ و هویج

گروه غذایی: کیکها - کیک غذایی
کیکها - کیک بدون فر
مناسبت های خاص - شب یلدا
مدت زمان آماده شدن:طولانی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - گاز - یخچال
دستور:فرنگی
مواد لازم:
گردو: 250 گرم
سس مایونز: 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
ژامبون گوشت: 200 گرم
هویج: 5 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی: به مقدار لازم جهت تزیین
پودر سیر: به مقدار لازم
پنیر خامه ای: 150 گرم
ماست خامه ای: 2 پیمانه
نان تست: 2 بسته
مرغ پخته: 500 گرم

  • کیک چند لایه مرغ و هویج
مرغ پخته را به تکه های کوچک خرد کرده، گردوی خردشده، نصف پیمانه ماست خامه ای، نصف پیمانه سس مایونز، نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کنید. هویج را با مقدار کم آب آب پز کرده و از طول برش بزنید. 2 قاشق سس مایونز، پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده و برای تزیین کیک کنار بگذارید. بقیه ماست خامه ای و سس مایونز را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید برای مرطوب کردن لایه های نان تست کنار بگذارید. دور نان تست را با چاقو جدا کنید و کف قالب کمربندی یا کف ظرفی که با نایلون پوشانده اید را با نان تست کاملا بپوشانید. روی آن را با نصف مواد مرغ بپوشانید سپس ورق های ژامبون را بگذارید و روی آن را به سس آغشته کنید و دوباره نان تست روی آن قراردهید. روی آن سس بمالید و برش های هویج را کنار هم روی آن قراردهید. دوباره یک لایه مرغ قراردهید بعد یک لایه نان تست را تکرار کنید در آخر روی نان ها را کاملا با سس بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قراردهید. سپس از قالب خارج کرده و دیواره های کیک را هم با سس بپوشانید و با مخلوط پنیر خامه ای و سس مایونز روی کیک را با ماسوره شکوفه بزنید و روی هر شکوفه یک گوجه گیلاسی که از وسط نصف شده است بگذارید. 

نکته
برای زیباتر شدن لایه ها بهتر است از 2 نوع نان تست استفاده شود یکی نان تست ساده و دیگری نان تست روگن.
نکته
می توانید سس را با کمی آب غلیظ شده انار یا لبو، زعفران یا رنگ خوراکی رنگین کنید.
نکته
اگر بخواهید لایه ها مشخص تر شوند لایه ها را کمی پهن تر بگیرید بطور مثال هویج و ژامبون را در همان لایه 2 ردیف بچینید.
نکته
لازم نیست که حتما طبق این دستور لایه ها را تکرار کنید. می توانید ترتیب قرارگرفتن لایه ها را تغییر دهید و حتی مقدار سس را کمتر یا بیشتر آماده کنید.
نکته
این مقدار مواد برای 6 تا 8 نفر کافیست.


مرحله 1

  • کیک چند لایه مرغ و هویج
  • کیک چند لایه مرغ و هویج
مرغ پخته را به تکه های کوچک خرد کرده، گردوی خردشده، نصف پیمانه ماست خامه ای، نصف پیمانه سس مایونز، نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.

مرحله 2

  • کیک چند لایه مرغ و هویج
  • کیک چند لایه مرغ و هویج
2 قاشق سس مایونز، پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده و برای تزیین کیک کنار بگذارید. بقیه ماست خامه ای و سس مایونز را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید برای مرطوب کردن لایه های نان تست کنار بگذارید. دور نان تست را با چاقو جدا کنید و کف قالب کمربندی یا کف ظرفی که با نایلون پوشانده اید را با نان تست کاملا بپوشانید. روی آن را با نصف مواد مرغ بپوشانید.

مرحله 3

  • کیک چند لایه مرغ و هویج
  • کیک چند لایه مرغ و هویج
سپس ورق های ژامبون را بگذارید و روی آن را به سس آغشته کنید و دوباره نان تست روی آن قراردهید. روی آن سس بمالید.

مرحله 4

  • کیک چند لایه مرغ و هویج
  • کیک چند لایه مرغ و هویج
و برش های هویج را کنار هم روی آن قراردهید. دوباره یک لایه مرغ قراردهید.

مرحله 5

  • کیک چند لایه مرغ و هویج
  • کیک چند لایه مرغ و هویج
بعد یک لایه نان تست را تکرار کنید در آخر روی نان ها را کاملا با سس بپوشانید و به مدت نیم ساعت در یخچال قراردهید.

مرحله 6

  • کیک چند لایه مرغ و هویج
  • کیک چند لایه مرغ و هویج
سپس از قالب خارج کرده و دیواره های کیک را هم با سس بپوشانید و با مخلوط پنیر خامه ای و سس مایونز روی کیک را با ماسوره شکوفه بزنید و روی هر شکوفه یک گوجه گیلاسی که از وسط نصف شده است بگذارید.



سوالات و نظرات

shima: kheily ali bod mochakeramبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم موفق باشید
الهام مامان نوژان: من این کیک را درست کردم خیلی خوب و خوشمزه بود . متشکرم .از ایده های و غذاهای خوشمزه تون.بانوی آشپزخانه: متشکرم . براتون آرزوی شادی و سلامتی می کنم .
ژوسلین: ممنون از سایت خوبتون . خیلی زیبا و عالی آموزش داده شده استبانوی آشپزخانه: متشکرم. خوشحالم که مفید واقع شده است. شاد باشید.
مریم: عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم . شاد باشید
شهرزاد: خیلی عالی بود ممنون از سایت خوبتون
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی