سه شنبه ۱۱ فروردین ماه ۱۳۹۴
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 


مرغ با سس پرتقال

گروه غذایی: مناسبت های خاص - نوروز
خوراک - انواع خوراک مرغ
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
تولید و مصرف شکلات در ایران نیز همچون بسیاری از کشورها سابقه‌ای چندان طولانی ندارد. اولین کارخانه شکلات سازی در ایران حدود ۶۰ سال پیش توسط دو برادر مهاجر روسی در تبریز راه اندازی شد. محصول این کارخانه تا مدتها فقط آب نبات و تافی برای بچه‌ها بود. این کارخانه و کارخانه‌های متعددی که بعد از آن بوجود آمدند، بتدریج دامنه فعالیت خود را گسترش دادند و انواع دیگری از محصولات را تولید کردند. شکلاتها معمولاً با شیر ترکیب شده و وارد بازار می‌گردند. هر قدر درصد شکلات استفاده شده بیشتر باشد شکلات سیاه تر و تلخ تر می‌شود. شکلاتها از ۱۰٪ (شکلات سفید) تا ۹۹٪ (دارک چاکلیت یا شکلات تلخ) درجه بندی می‌شوند. معمولاً اسانس نعنا، پرتقال، موز، توت فرنگی و... را برای طعم دادن به شکلات اضافه می‌کنند.یکی از افزودنی‌های نامطلوب که باعث کاهش قیمت شکلات می‌شود، موم پارافین است. شکلات‌های دارای این افزودنی در دمای بدن به سرعت ذوب نمی‌شوند و از این روش قابل شناسایی می‌باشند.:
مواد لازم:
مرغ درسته متوسط: 1 عدد
آب پرتقال: 3 تا 4 لیوان
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
کره: 100 گرم
روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

  • مرغ با سس پرتقال
مرغ را تمیز کرده و شسته و با دستمال آشپزخانه خشک کنید. پیاز را خرد کرده در روغن و کره کمی تفت دهید سپس مرغ را بهمراه پیاز سرخ کنید. سپس نمک، فلفل، زعفران، کمی کاری و آب پرتقال را به آن بیافزایید.حرارت را کم کرده تا مرغ به آرامی پخته شود.





نکته
اگر آب پرتقال کم داشتید می توانید کمی آب به آن اضافه کنید.
نکته
این مقدار مرغ همراه با برنج برای 6 تا 8 نفر کافیست.
نکته
طعم این خوراک کمی شیرین است درصورت تمایل به شیرینی بیشتر می توانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
نکته
از انواع آب پرتقال آماده در بازار هم می توانید استفاده کنید. همان طور که در تصویر می بینید از نکتار سن ایچ استفاده شده است.




مرحله 1

  • مرغ با سس پرتقال
مرغ را تمیز کرده و شسته و با دستمال آشپزخانه خشک کنید. پیاز را خرد کرده در روغن و کره کمی تفت دهید سپس مرغ را بهمراه پیاز سرخ کنید.

مرحله 2

  • مرغ با سس پرتقال
  • مرغ با سس پرتقال
سپس نمک، فلفل، زعفران، کمی کاری و آب پرتقال را به آن بیافزایید.حرارت را کم کرده تا مرغ به آرامی پخته شود.

مرحله 3

  • مرغ با سس پرتقال



سوالات و نظرات

سارا: سلام به بانوی آشپزخانه عزیز خیلی قشنگ تزیین شده . ممنون ایده خوبی برای مهمانی ها است.بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . متشکرم موفق باشید
مرضیه: خیلی عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
homa sari: kheili khob va jaleb boodبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
elham mostashari: پایین مرغ با چی میبندینبانوی آشپزخانه: با نخ مخصوص اشپزی البته توی این دستور پای مرغ بسته نبود.
sepide borsa: ali bood site kheili ali darinبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
شیما: خیلی خوب آموزش می دهید متشکرمبانوی آشپزخانه: متشکرم . شاد باشید
رز: خیلی ازغذا ها تون استفاده کردم.بانوی آشپزخانه: خوشحالم که دستورات مفید واقع شده اند.
سونیا: ممنون عالی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
شیوا: ایده خیلی خوبی بود.برای مهمانی نگران بودمبانوی آشپزخانه: سلامت و شادکام باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *

 
  تبلیغات


این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

پذیرش تبلیغات متنی و تصویری

فروش قارچ کفیر

برای تولید کفیر طبیعی، بهترین پروبیوتیک روی کره زمین. با خوردن مداوم کفیر طبیعی، سلامتی با طول عمر بیشتر خواهید داشت.

دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی