Please wait...
دوشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
خوراک سبزیحات با سس سفید
گروه غذایی:
سیب زمینی - انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته - انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته - غذاهای بازیافته بدون گوشت
مدت زمان آماده شدن:
سریع
ابزارهای مورد نیاز:
فر - گاز
دستور:
فرنگی
دستورهای خاص:
غذاهای بدون گوشت - غذاهای رژیمی - گیاهی - بیماران - کودکان
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ: 3 عدد
سس سفید (بشامل): 2 پیمانه
هویج: 1 پیمانه
نخود فرنگی: 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودر سیر: در صورت دلخواه
کف ظرف را کمی کره بمالید و با ورقه های سیب زمینی آب پز بپوشانید و به صورت لایه لایه هویج پخته، نخود فرنگی پخته و کمی
سس سفید
بریزید سپس روی آن را با سیب زمینی بپوشانید و بقیه سس سفید را روی آن بریزید. به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل روی 220 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قراردهید تا کمی روی آن طلایی شود.
نکته
در صورت تمایل می توانید از تکه های پنیر سفید یا پنیر خامه ای در بین لایه ها استفاده کنید و یا روی آن کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
نکته
در صورت تمایل می توانید با انواع سبزیجات پخته مثل کلم بروکلی، کلم سفید، ذرت و ... این خوراک را تهیه کنید.
نکته
این مقدار مواد برای 2 تا 3 نفر کافیست.
مرحله 1
کف ظرف را کمی کره بمالید و با ورقه های سیب زمینی آب پز بپوشانید.
مرحله 2
به صورت لایه لایه هویج پخته، نخود فرنگی پخته و کمی سس سفید بریزید.
مرحله 3
سپس روی آن را با سیب زمینی بپوشانید و بقیه سس سفید را روی آن بریزید. به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل روی 220 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قراردهید تا کمی روی آن طلایی شود.
لیست مقالات مرتبط
سس قارچ و مرغ با پاستا
مرغ با سس پرتقال
سالاد الویه با مرغ
پای گوشت و سبزیجات با خمیر یوفکا
پیراشکی شوید و پنیر
گراتینه ساده پاستا
سس سفید با پنیر پروسس و جوز هندی
سالاد سیب زمینی و زیتون
کیک مرغ و گردو
شستن سبزیجات
خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
خوراک لانه پنهان
چیکن استراگانف
سوالات و نظرات
بهروزی:
سلام، عالی بود
ممنون از سایت خوبتون
بانوی آشپزخانه:
سلام متشکرم موفق باشید
ابراهیم:
غذا های خوبی در این سایت وجود دارد .../از شما متشکریم!
بانوی آشپزخانه:
متشکرم شاد باشید
زری:
سایتتون عالیه
بانوی آشپزخانه:
متشکرم موفق و سلامت باشید
فاطمه:
سلام خیلی دستورات خوبی دارید ممنون
ولی فقط در مورد این غذا میگن سس سفید نباید حرارت ببینه
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء