پنج شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

ژله پلنگی

گروه غذایی: ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
مناسبت های خاص - روز مادر
مناسبت های خاص - تولد
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:بسیار طولانی
ابزارهای مورد نیاز:قالب - گاز - یخچال
دستور:ایرانی - فرنگی
مواد لازم:
کرم ژلاتینه خامه و شیر: 1/5 لیوان
پودر ژله: 2 بسته
آب جوش: 3 لیوان

  • ژله پلنگی
ابتدا کرم ژلاتینه خامه و شیر را به رنگ صورتی یا سفید آماده کنید سپس در قالب ریخته و به مدت جند ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا سفت شود. سپس با چاقو طرح نقش پوست پلنگ طبق تصویر روی کرم ایجاد کنید و با نوک چاقو یا یک قاشق کوچک داخل طرحها را خالی کنید. یک بسته پودر ژله قرمز را با 1/5 لیوان آب جوش آماده کرده در یخچال بگذارید تا کمی فرم بگیرد اصطلاحا نیم بند شود به غلظت سفیده تخم مرغ برسد. داخل حفره ها را با ژله قرمز پر کنید در یخچال بگذارید تا خوب سفت شود سپس قسمت داخلی ژله قرمز را طبق شکل خالی کرده و با ژله صورتی کمرنگ (مخلوط ژله آلوئه ورا و مقدار خیلی کم ژله آلبالو یا تمشک ) پر کنید. در یخچال قراردهید تا کاملا سفت شود. در آخر یک بسته پودر ژله قرمز را با 1/5 لیوان آب جوش حل کرده سپس بقیه ژله های باقی مانده را به آن اضافه کرده خوب حل کنید و روی کرم ژلاتینه ریخته تا کاملا فرم بگیرد.

احتیاط
زمان ریختن ژله آخر قرمز رنگ خیلی گرم نباشد زیرا طرح ایجاد شده را خراب خواهد کرد و خیلی سرد نباشد که زمان درآوردن از قالب لایه ها از هم جدا شوند.
نکته
با اضافه کردن رنگ خوراکی به ژله آلوئه ورا می توانید رنگهای مختلفی برای طرح های خود ایجاد کنید.
نکته
دقت کنید که رنگ ژله صورتی (شفاف - طرح پلنگی در ژله مات)را کمرنگ آماده کنید تا تفاوت رنگ به خوبی قابل مشاهده باشد.

مرحله 1

  • ژله پلنگی
ابتدا کرم ژلاتینه خامه و شیر را به رنگ صورتی یا سفید آماده کنید سپس در قالب ریخته و به مدت جند ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا سفت شود. سپس با چاقو طرح نقش پوست پلنگ طبق تصویر روی کرم ایجاد کنید. برای تهیه کرم می توانید از شیر، ماست، بستنی، پودینگ استفاده کنید . اما خامه بهترین گزینه است.

مرحله 2

  • ژله پلنگی
ا نوک چاقو یا یک قاشق کوچک داخل طرحها را خالی کنید.

مرحله 3

  • ژله پلنگی
ک بسته پودر ژله قرمز را با 1/5 لیوان آب جوش آماده کرده در یخچال بگذارید تا کمی فرم بگیرد اصطلاحا نیم بند شود به غلظت سفیده تخم مرغ برسد. داخل حفره ها را با ژله قرمز پر کنید

مرحله 4

  • ژله پلنگی
سپس قسمت داخلی ژله قرمز را طبق شکل خالی کرده

مرحله 5

  • ژله پلنگی
و با ژله صورتی کمرنگ (مخلوط ژله آلوئه ورا و مقدار خیلی کم ژله آلبالو یا تمشک ) پر کنید. در یخچال قراردهید تا کاملا سفت شود.

مرحله 6

  • ژله پلنگی
  • ژله پلنگی
در آخر یک بسته پودر ژله قرمز را با 1/5 لیوان آب جوش حل کرده سپس بقیه ژله های باقی مانده را به آن اضافه کرده خوب حل کنید و روی کرم ژلاتینه ریخته تا کاملا فرم بگیرد.همانطور که در تصوبر می بینید از 2 طرف ژله می توانید استفاده کنید.
  • ژله پلنگی
طرح پلنگی قرمز جهت آشنایی با نقش



سوالات و نظرات

الهام: چقدر خوشگل این مهدیه جونم...بانوی آشپزخانه: ممنون عربرم . شاد باشید
شیما: خیلی شیک و قشنگه مرسی از این همه ایده های جالببانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
سحر: عالی بود عزیزمبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
shakila: mamnoon ,zibastبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
معصومه تاج الدین: عالی بود من که خیلی خوشم آمدبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
سمانه: خیلی لذت بردم. کارت واقعا عالیه امیدوارم همیشه همینجوری فعال باشی.بانوی آشپزخانه: ممنون سمانه جان . شاد و سلامت باشید
rezaierad.1985@yahoo.com: منصوره. افرین به سلیقه و ابتکارتبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق و شاد باشید
مجله اینترنتی لوپر: از قیافش که خوشمزه به نظر می رسه ... درست کنیم ببینیم طعمش چه طورهبانوی آشپزخانه: خوش آمدید . خوش مزه است . امتحان کنید.
مژگان: بسیار ممنون و متشکرم.از اینکه مرحله به مرحله کار را نشان دادین.بانوی آشپزخانه: متشکرم . شاد باشید
Andii: The ability to think like that is always a joy to bhoeldبانوی آشپزخانه: thanks a lot & be happy in all time of your life
tina: ،با سلام وخسته نباشید،مهدیه جان طبق معمول همیشه شیک ومجلسی،دقیق ومرتب ومنظم.واقعا به دوستی با توافتخار می کنم
مرضیه: سلام۰خسته نباشی ‏
چرا داخل ژله قرمز رو خالی کردیو باصورتی پر کردی اصلا داخلش معلوم۰نیست
بانوی آشپزخانه: با سلام.
می خواستم مثل خود طرح کمی تفاوت رنگ ایجاد شود اما رنگ صورتی کمی پررنگ تر شد برای همین زیاد این تفاوت به چشم نمی آید
fatemehazari: چطوری ژله رو از ظرفش برگردونیم به ظرف دیگه؟بانوی آشپزخانه: کافیست ظرفی که قرار است ژله در آن قراربگیرد کمی خیس باشد تا ژله به ظرف نچسبد و بتوان به راحتی ژله را در ظرف دیگری قرارداد
مریم: عجب سایتی خوبی واقعا خسته نباشین.بانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید
شیده: مرسی .خیلی خوشگلهبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
فریبا: واقعاجالب بود مرسیبانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق باشید
ندا هاشمی: خلاقانه بود
ممنون
بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
زهرا: کرم ژلاتینه رو چه جوری تهیه کنم؟بانوی آشپزخانه: لینک آن را در متن بالا و پایین قرارداده ام. کرمی است که در آن ژلاتین ریخته می شود.
راضیه: خیلی زیبا بودخوشم اومد
نازنین: افرین عزیزم. عالی بود
مریم: سلام:خسته نباشید خیلی جالب بود ممنونبانوی آشپزخانه: متشکرم سلامت و شادکام باشید
shaqieq: Merci
شادي: ببخشيد مرحله ٥ دوباره اون حاهاي خالي كه قبلا پر كرده بوديم خالي مبكنيم ؟ من متوجه نشدمبانوی آشپزخانه: بله یک مقدار می گذاریم بماند از وسط دوباره جدا می کنیم تا رنگ روشن تر بریزیم
هلیا: خیلی عالی و فوری بود
سارا: سلام خیلی خوبه من درستش کردم واقعا که خوشمزه بود ازتون خیلی ممنونم.
سارا: خیلی عالی وخوشمزه بود.
delaram Mohebi: خیلی خوشگله
اوشگله سی سی: واقعا خوشگله
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی