جمعه ۱ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

پسته شور

گروه غذایی: مناسبت های خاص - نوروز
مناسبت های خاص - شب یلدا
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
مواد لازم:
آب: 1/4 پیمانه
نمک: 1 قاشق غذاخوری
پسته خام: 1 کیلوگرم

  • پسته شور
آب نمک را آماده کنید.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قراردهید کمی که داغ شد، پسته ها را بریزید و با قاشق مرتب هم بزنید تا زمانیکه رنگ پسته ها کمی تیره شد سپس از روی حرارت بردارید چند ثانیه صبر کنید سپس با احتیاط آب نمک را روی آن بریزید و دوباره روی حرارت قراردهید مرتب هم بزنید تا رطوبت آن از بین برود و سفیدک هایی روی پسته و ظرف مشاهده شود. چند دقیقه ای به هم زدن ادامه دهید و سپس از روی حرارت بردارید در یک سینی بریزید و حداقل یک  تا دو روز صبر کنید تا کاملا خشک شود و برای استفاده آماده شود.

احتیاط
زمان ریختن آب نمک احتیاط کنید که حرارت تولید شده بسیار زیاد است دستتان نسوزد.

نکته
در صورت تمایل می توانید یک قاشق چای خوری آب لیمو یا سرکه به آب نمک اضافه کنید. رنگ پسته را کمی قرمز می کند.
نکته
بهتر است برای بو دادن پسته از ظروف روحی ضخیم استفاده شود.


مرحله 1

  • پسته شور
  • پسته شور
آب نمک را آماده کنید.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قراردهید کمی که داغ شد، پسته ها را بریزید و با قاشق مرتب هم بزنید تا زمانیکه رنگ پسته ها کمی تیره شد سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله 2

  • پسته شور
  • پسته شور
  • پسته شور
چند ثانیه صبر کنید سپس با احتیاط آب نمک را روی آن بریزید و دوباره روی حرارت قراردهید مرتب هم بزنید تا رطوبت آن از بین برود و سفیدک هایی روی پسته و ظرف مشاهده شود. چند دقیقه ای به هم زدن ادامه دهید و سپس از روی حرارت بردارید در یک سینی بریزید و حداقل یک تا دو روز صبر کنید  تا کاملا خشک شود و برای استفاده آماده شود.




سوالات و نظرات

محبوبه: سلام روش بهتر برای شورکردن پسته
پسته هارادرظرف ریخته وداخل ظرف آب بریزید ونمک بریزید بایداب شورشود ومقداراب هم بایدانقدرباشد که پسته هادراب باشند (آب لیمویاآب غوره به دلخواه اضافه می کنیم)حرارت می دهیم حرارت زیاد تاجوش بیاید حدود یکربع بجوشد دراین زمان آب هم بخارشده است شعله راخیلی کم می کنیم تاپوست پسته ها نسوزدا کمی هم می زنیم حدود 7دقیقه بعد انرا داخل یک سینی می ریزیم وروی بخاری می گذاریم باتوجه به مقدار پسته حدود یکروز طول می کشد تاخشک شود حتما توجه کنید که قبل ازاینکه خشک خشک شود برداریم مثلا وقتی یک کمی هنوز نم دارد چون بعدازبرداشتن ازروی بخاری پوست پسته داغ است وان مقدار نمی که درمغز است رامی گیرد وقتی که ازروی بخاری برمی داریم اگرمغز خشک باشد انرا می سوزاند
بانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم. موفق و شاد باشید.
piyazdagh.ir: سلام دوست خوبم ممنون از سایت بسیار عالی و جذابت . بهم سر بزن اگه موافق بودی تبادل لینک کنیم .بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
لطفا لینک سایت خود را بفرستید تا در صورت تایید لینک شما در سایت قرارداده شود. موفق باشید
سارا: سلام ازتون ممنونم.
شورکردن پسته وتخمه مثل همه؟
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم تقریبا پایه شور کردن و بو دادن آجیل به همین صورت است.
سارا: پسته حتی بدون شورکردن برای دیابتی هامضراست؟بانوی آشپزخانه: روزانه حدود 2 تا 3 عدد پسته خام مشکلی ندارد اما بهتر است باز با پزشک معالج مشورت کنید.
نیما: پسته شور کرده را چه مدت میتوان نگه داری کرد؟بانوی آشپزخانه: در محیط خشک و ظرف در بسته به مدت 3 تا 6 ماه تا زمانی که بوی ماندگی پیدا نکند
بشرا: سلام ممنونم خیلی خوب بود
لیلا: سلام شاد باشید.من میخوام پسته تازه رو خشک کنم میشه بهترین روش رو یاد بدیدبانوی آشپزخانه: سلام بعد از گرفتن پوست چند روز صبر کنید بعد به روشی که گفتم بو دهید
بهرام: طرز صحیح بودادن پسته،برای مثلا2کیلوپسته یک لیترآب ،صدگرم نشاسته،صدگرم نمک نرم پودری و یک گرم زعفران رابخوبی حل کنید مقدار دویست گرم نمک شکری رادریک تاوه مسی ریخته روی اجاق بگذارید ودایما هم بزنیدتانمکها داغ شودنیم کیلو پسته ها رادرتاوه ریخته وهم زدن راادامه دهیدتامغز پسته هاداغ داغ شودحالا پسته داغ شده را ازتاوه خارج کرده ودریک کاسه روحی دهان گشاد بریزید ودرحالی که مایع رادوباره هم میزنید کمی ازمایع را روی آن بریزید وسریع بشکل دورانی عمودی بدون استفاده ازقاشق هم بزنید تا بخار از آن بلندشود،دودقیقه بعد دوباره تکرار کنید وبعدآن رادریک آبکش فلزی بریزید تاخنک وآماده مصرف شود قابل توجه دوستان گرامی،انتظارنداشته باشیدپوست پسته ها براق شود چون برای این کار نیاز به مخلوط کردن جوهر لیمو هست واین روش بازاریست وجوهر لیمو ازنظربهداشتی جالب نیست اگر طعم لیمو رادوست دارید به محلولتان کمی آب لیمو اضافه کنید،درضمن لازم به تذکر است اطلاعات فوق دررابطه با شغل من است
صدیقه: عالی بود ممنون
امیر: ممنون
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی