یکشنبه ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


شیرینی لیمویی

گروه غذایی: مناسبت های خاص - نوروز
مناسبت های خاص - روز مادر
شیرینی - انواع شیرینی
مدت زمان آماده شدن:طولانی
دستور:فرنگی
مواد لازم:
آرد: 500 گرم
کره نرم: 100 گرم
شیر: 300 میلی لیتر
زرده تخم مرغ: 2 عدد
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو ترش: یک و نیم قاشق چای خوری
نمک: 3 پنس
رنگ مجاز خوراکی: به مقدار لازم جهت تزیین
شکر: 285 گرم
پودر بادام: 120 گرم
سفیده تخم مرغ: 1 عدد
وانیل شکری: 1 قاشق چای خوری

  • شیرینی لیمویی
ابتدا خمیر را آماده می کنیم. 100 گرم شکر، 100 گرم کره، 1 قاشق چای خوری رنده پوست پلیمو یا پرتقال، 2 عدد زرده تخم مرغ، نصف قاشق چای خوری وانیل شکری، نمک، 150 میلی لیتر شیر، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده تا خمیر یکدستی بدست آید و خمیر را یکساعت در یخچال قراردهید سپس مواد میانی  این شیرینی را آماده می کنیم. 65گرم شکر، 100گرم پودر بادام، نوک قاشق چای خوری وانیل شکری، نصف قاشق چای خوری رنده پوست لیمو و 1عدد سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. پس از یکساعت خمیر را با وردنه باز می کنیم و با دهانه یک لیوان یا قالب گرد قالب می زنیم دوباره با وردنه نازک تر می کنیم  سپس به اندازه یک قاشق چای خوری از مواد در وسط خمیر می ریزیم و دو طرف خمیر را با نوک انگشت مرطوب می کنیم و روی هم قرارمی دهیم و در سینی فر با فاصله کنار هم قرارمی دهیم . شیرینی را در طبقه وسط فر با حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت  20 دقیقه قرارمی دهیم تا زمانی که رنگ کف شیرینی کمی تغییر کند. سپس از فر خارج کرده یکساعت صبر می کنیم تا کاملا سرد شود. سپس رنگ خوراکی زرد را در نصف استکان شیرشیر حل کرده سپس با یک قلمو یا نوک انگشت تمیز روی شیرینی ها را رنگ می کنیم . کناره های شیرینی را با  شیر سبز( مخلوط شیر و رنگ زرد و آبی ) رنگ می کنیم تا طبیعی تر به نظر آید و پودر شکر روی آن می ریزیم و صبر می کنیم تا رویه آن خشک شود .

نکته
اگر کرم میانی سفت بود می توانید کمی شیر و اگر شل بود کمی پودر بادام به آن اضافه کنید البته بهتر است که کرم میانی را سفت درست کرد  تا وقتی لوله می کنیم مواد به راحتی بیرون نریزد.
نکته
میزان شیرینی این کلوچه کم است اگر دوست داشته باشید می توانید مقدار شیرینی را بیشتر کنید مثلا 3 قاشق غذاخوری شکر بیشتر بریزید
نکته
این شیرینی تقریبا مثل قطاب است با این تفاوت که ما سرخ می کنیم و توی پودر قند می غلتانیم ولی این شیرینی توی فر پخته می شود و شکر روی آن ریخته می شود و خیلی کم شیرین تر هست.
نکته
لازمست رنگ غلیظ آماده کنید تا شیرینی ها زود رنگ بگیرند.
نکته
به جای پوست لیمو می توانید از پوست پرتقال استفاده کنید.
نکته
می توانید با این خمیر شیرینی به شکل هلو یا موز هم درست کنید.
نکته
از اسانس هم می توانید استفاده کنید.


مرحله 1

  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
ابتدا خمیر را آماده می کنیم. 100 گرم شکر، 100 گرم کره، سه چهارم قاشق چای خوری رنده پوست پلیمو یا پرتقال، 2 عدد زرده تخم مرغ، نصف قاشق چای خوری وانیل شکری، نمک، 150 میلی لیتر شیر، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده تا خمیر یکدستی بدست آید و خمیر را یکساعت در یخچال قراردهید.

مرحله 2

  • شیرینی لیمویی
سپس مواد میانی  این شیرینی را آماده می کنیم. 65گرم شکر، 100گرم پودر بادام، نوک قاشق چای خوری وانیل شکری، سه چهارم قاشق چای خوری رنده پوست لیمو و 1عدد سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله 3

  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
پس از یکساعت خمیر را با وردنه باز می کنیم و با دهانه یک لیوان یا قالب گرد قالب می زنیم دوباره با وردنه نازک تر می کنیم  سپس به اندازه یک قاشق چای خوری از مواد در وسط خمیر می ریزیم و دو طرف خمیر را با نوک انگشت مرطوب می کنیم و روی هم قرارمی دهیم و در سینی فر با فاصله کنار هم قرارمی دهیم . شیرینی را در طبقه وسط فر با حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت  20 دقیقه قرارمی دهیم تا زمانی که رنگ کف شیرینی کمی تغییر کند. سپس از فر خارج کرده یکساعت صبر می کنیم تا کاملا سرد شود.

مرحله 4

  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
سپس رنگ خوراکی زرد را در نصف استکان شیرشیر حل کرده سپس با یک قلمو یا نوک انگشت تمیز روی شیرینی ها را رنگ می کنیم . کناره های شیرینی را با  شیر سبز( مخلوط شیر و رنگ زرد و آبی ) رنگ می کنیم تا طبیعی تر به نظر آید و پودر شکر روی آن می ریزیم و صبر می کنیم تا رویه آن خشک شود .


مرحله 5

  • شیرینی لیمویی
می توانید از این شیرینی به شکل هلو یا موز هم آماده کنید.






سوالات و نظرات

نگین: ممنون.

دستور خوب و جالبی بود

شاد باشید

آپم
بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
faride53: خیلی جالب بود.بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
آشپز تاره کار: من همیشه سعی میکنم ولی شیرنی ها خوشگل در نمیان و اون رنگ رو ندارن! ... هی ... بازم تلاش میکنم. ممنونبانوی آشپزخانه: رنگ را غلیظ تر آماده کنید
اسما: چقد خوشگل شدن. مرسیبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
fatemehjoon: سلام. خسته نباشىد. اكه امكانش هست طرز تهىه شىرىنى نان مىكادو را هم اموزش بدهىد. ممنون
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی