جمعه ۳۰ فروردین ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

شیرینی لیمویی

گروه غذایی: مناسبت های خاص - نوروز
مناسبت های خاص - روز مادر
شیرینی - انواع شیرینی
مدت زمان آماده شدن:طولانی
دستور:فرنگی
مواد لازم:
آرد: 500 گرم
کره نرم: 100 گرم
شیر: 300 میلی لیتر
زرده تخم مرغ: 2 عدد
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو ترش: یک و نیم قاشق چای خوری
نمک: 3 پنس
رنگ مجاز خوراکی: به مقدار لازم جهت تزیین
شکر: 285 گرم
پودر بادام: 120 گرم
سفیده تخم مرغ: 1 عدد
وانیل شکری: 1 قاشق چای خوری

  • شیرینی لیمویی
ابتدا خمیر را آماده می کنیم. 100 گرم شکر، 100 گرم کره، 1 قاشق چای خوری رنده پوست پلیمو یا پرتقال، 2 عدد زرده تخم مرغ، نصف قاشق چای خوری وانیل شکری، نمک، 150 میلی لیتر شیر، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده تا خمیر یکدستی بدست آید و خمیر را یکساعت در یخچال قراردهید سپس مواد میانی  این شیرینی را آماده می کنیم. 65گرم شکر، 100گرم پودر بادام، نوک قاشق چای خوری وانیل شکری، نصف قاشق چای خوری رنده پوست لیمو و 1عدد سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. پس از یکساعت خمیر را با وردنه باز می کنیم و با دهانه یک لیوان یا قالب گرد قالب می زنیم دوباره با وردنه نازک تر می کنیم  سپس به اندازه یک قاشق چای خوری از مواد در وسط خمیر می ریزیم و دو طرف خمیر را با نوک انگشت مرطوب می کنیم و روی هم قرارمی دهیم و در سینی فر با فاصله کنار هم قرارمی دهیم . شیرینی را در طبقه وسط فر با حرارت 160 درجه سانتی گراد به مدت  20 دقیقه قرارمی دهیم تا زمانی که رنگ کف شیرینی کمی تغییر کند. سپس از فر خارج کرده یکساعت صبر می کنیم تا کاملا سرد شود. سپس رنگ خوراکی زرد را در نصف استکان شیرشیر حل کرده سپس با یک قلمو یا نوک انگشت تمیز روی شیرینی ها را رنگ می کنیم . کناره های شیرینی را با  شیر سبز( مخلوط شیر و رنگ زرد و آبی ) رنگ می کنیم تا طبیعی تر به نظر آید و پودر شکر روی آن می ریزیم و صبر می کنیم تا رویه آن خشک شود .

نکته
اگر کرم میانی سفت بود می توانید کمی شیر و اگر شل بود کمی پودر بادام به آن اضافه کنید البته بهتر است که کرم میانی را سفت درست کرد  تا وقتی لوله می کنیم مواد به راحتی بیرون نریزد.
نکته
میزان شیرینی این کلوچه کم است اگر دوست داشته باشید می توانید مقدار شیرینی را بیشتر کنید مثلا 3 قاشق غذاخوری شکر بیشتر بریزید
نکته
این شیرینی تقریبا مثل قطاب است با این تفاوت که ما سرخ می کنیم و توی پودر قند می غلتانیم ولی این شیرینی توی فر پخته می شود و شکر روی آن ریخته می شود و خیلی کم شیرین تر هست.
نکته
لازمست رنگ غلیظ آماده کنید تا شیرینی ها زود رنگ بگیرند.
نکته
به جای پوست لیمو می توانید از پوست پرتقال استفاده کنید.
نکته
می توانید با این خمیر شیرینی به شکل هلو یا موز هم درست کنید.
نکته
از اسانس هم می توانید استفاده کنید.


مرحله 1

  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی
ابتدا خمیر را آماده می کنیم. 100 گرم شکر، 100 گرم کره، سه چهارم قاشق چای خوری رنده پوست پلیمو یا پرتقال، 2 عدد زرده تخم مرغ، نصف قاشق چای خوری وانیل شکری، نمک، 150 میلی لیتر شیر، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده تا خمیر یکدستی بدست آید و خمیر را یکساعت در یخچال قراردهید.

مرحله 2

  • شیرینی لیمویی
سپس مواد میانی  این شیرینی را آماده می کنیم. 65گرم شکر، 100گرم پودر بادام، نوک قاشق چای خوری وانیل شکری، سه چهارم قاشق چای خوری رنده پوست لیمو و 1عدد سفیده تخم مرغ مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله 3

  • شیرینی لیمویی
  • شیرینی لیمویی