 |  |
نیلوفر: سلام مامان مهدیه مرسی خیلی عالی بود دستتون دردنکنه.واقعاسایتتون حرف نداره.کیکم اگرخراب شداینودرست می کنم. | بانوی آشپزخانه: سلام
متشکرم شاد باشید |
صبا: سلام عالی بود
سپاس فراوان | بانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم شاد باشید |
baharehmirhadi: ممنون خوب بود | بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید |
رز: عالی بود | بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید |
مرجان: خامه های فیت و فان هم می شه برای اینها استفاده کرده کم کالری هستن | |
آمته: سلام کیک جالبی بود. | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. شاد باشید. |
sdaarv: سلام.عالی بود.فقط میخواستم بدونم چسبوندن اینهمه ژله ریز خسته کننده نیست؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. خوب برخی از تزیینات به حوصله زیادی نیاز دارد |
nazi: سلام وااااااااای خیلی باحال بود مرسی | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم موفق و پیروز باشید |
سارا: چقدر جالب. میشه بجای شکلات وو اسمارتیز از چیزای دیگه هم ااستفاده کرد؟ | بانوی آشپزخانه: بله از انواع اسمارتیز و شکلات می توانید آماده کنید |
nastaran khanoom: سلام واقعا ایده جالبی بود | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم شاد باشید |
مریم: واقعا معرکه بود عزیزم فوق العادست | بانوی آشپزخانه: متشکرم موفق باشید |
nikta: سلام ایده جالبی بود اگه میشه چندتا ایده فوق العاده بدین ممنون میشم | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . حتما بهتر است مطالب سایت را دنبال کنید. |
مینا: کیک منظورتان کیک که از مغازه می خریم یا کیک که از قبل اماده شده را میگویید | بانوی آشپزخانه: منظور کیکی است که در فر پخته اید . اما با کیکهای ساده مثل کیک های صبحانه و ... هم می توانید آماده کنید |
مریم: سلام.باتشکراز شما.من امشب با سایت شما آشنا شدم.بسیار عالی بود.خیلی جامع هست.من چند شبی که تو سایتا میگردم اما سایت شما مثل کلاس آشپزی.میشه راهنمایی کنید چطوری کیکو از قالب جدا کنم؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. پس از پخت کیک حداقل یکساعت صبر کنید تا کاملا سرد شود بافت متراکم تری پیدا کند. |
مریم: سلام اطلاعات مفیدی مفیدی دراختیار ما قرار دادید ممنون | |
مریم: مرسی عزیزم چه ایده ی جالبی | |
نسرین: سلام ممنون از سایت شما و حضرتعالی که مرحله به مرحله با گرفتن عکس به ما بانوهای تازه وارد هم آموز خوبی می دهید.موفق باشید. | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم موفق و سلامت باشید |
نازی: عااااااااااااااااااااااااااااااااااالیه حرف نداره یه دنیاااااااااااااااااااااااا ممنونم | |
نازی: شما اینقدر خوب اموزش میدین که من که بلد نیستم یعنی تا حالا آشپزی نکردم آسون یاد میگیرم مخصوصا برای عکسها خیلی ممنونم واااقعا خیلی کمکم میکنند | |
الهام: عالیه واقعا ممنونم.خیلی وقته دنبال یه ایده واسه کیک بودم متشکرم. | |
مریم قلیزاده: ازاینکه طرزتهیه کیکهای مختلف رو دراختیار ما میگذارین کمال تشکر رودارم | |
تینا: عععععلللللللی لطفا باز هم کیک یاد بدهید مممممممممممممممممممنون | بانوی آشپزخانه: متشکرم سلامت و شادکام باشید |
مریم: سلام ممنون از آموزش های عالیتون.
میشه بجای اسمارتیز و شکلات از گردو و موز و ... استفاده کرد؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم بهتره موز استفاده نشود بعد از مدتی سریع سیاه میشود |
سارينا: عاليييي بود | |