یکشنبه ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس

گروه غذایی: سالاد - چتنی - بورانی - انواع سالاد
مناسبت های خاص - شب یلدا
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مناسبت های خاص - تولد
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:مخلوط کن - گاز
دستور:فرنگی
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت - غذاهای رژیمی - گیاهی - کودکان
مواد لازم:
لوبیا سفید: 80 گرم
پیاز: 1 عدد
آب: 3 لیوان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
زنجبیل (زنجفیل): در صورت دلخواه
رزماری: در صورت دلخواه
کرفس: 400 گرم
هویج: 400 گرم
روغن زیتون: به مقدار لازم

  • دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
ابتدا لوبیا سفید را بپزید. سپس پیاز را ریز خرد کرده با کمی روغن زیتون سرخ کنید. پیازها که طلایی شدند ادویه، پودر سیر و نمک را اضافه کنید کمی تفت دهید سپس لوبیای پخته را بهمراه کمی آب آن به پیاز داغ اضافه کنید هم بزنید . حرارت را خاموش کنید، صبر کنید تا سرد شود سپس تمام مواد را در دستگاه مخلوط کن بریزید تا خوب له و یکدست شود. دپ آماده شده است می توانید آن را با هویج و کرفس خام میل کنید.


نکته
اگر دوست ندارید روغن زیتون استفاده کنید می توانید از روغن مایع استفاده کنید.
نکته
درصورت تمایل می توانید به جای پودر سیر از یک حبه سیر تازه استفاده کنید.
نکته
برای خوش طعم شدن روغن زیتون می توانید یک تکه برگ گیاه رزماری را به همراه پیاز سرخ کنید.
نکته
اگر آب لوبیا زیاد بود روی حرارت قراردهید و صبر کنید تا آب اضافی آن بخار شود. و هنگام میکس کردن اگر سفت بود کمی آب لوبیا یا روغن زیتون اضافه کنید تا به راحتی له شود.
نکته
بهتر است برش های کرفس و هویج یک اندازه باشد.
نکته
اگر دوست داشته باشید به جای دیپ لوبیا سفید از مخلوط پینر خامه ای، کمی سس مایونز یا ماست، نمک و فلفل استفاده کنید. طعم خوبی خواهد داشت.
نکته
برای کسانی که نمی توانند سبزیجات خام مصرف کنند می توانید به صورت بخارپز آماده کنید.


مرحله 1

  • دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
ابتدا لوبیا سفید را بپزید.

مرحله 2

  • دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
  • دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
  • دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
سپس پیاز را ریز خرد کرده با کمی روغن زیتون سرخ کنید. پیازها که طلایی شدند ادویه و نمک را اضافه کنید کمی تفت دهید سپس لوبیای پخته را بهمراه کمی آب آن به پیاز داغ اضافه کنید هم بزنید . حرارت را خاموش کنید، صبر کنید تا سرد شود.

مرحله 3

  • دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
  • دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
سپس تمام مواد را در دستگاه مخلوط کن بریزید تا خوب له و یکدست شود. دپ آماده شده است.

مرحله 4

  • دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
  • دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
  • دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
  • دیپ لوبیا سفید با هویج و کرفس
می توانید آن را با هویج و کرفس خام میل کنید.



سوالات و نظرات

maedeh: بنظرم اگر هویج و کرفس بخار پز باشن بهتر از خام هستش وبجای پودر سیر بهتره از عصاره سیر استفاده بشه
منصوره: چه عصرانه خوشمزه ای بود. مرسی بوس بوس
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی