یکشنبه ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


خمیر پیتزا 1

گروه غذایی: پیتزا - انواع پیتزا
نان - انواع نان
مدت زمان آماده شدن:طولانی
دستور:ایرانی - فرنگی
مواد لازم:
آرد سفید: 3 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
مایه خمیر: 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع: نصف پیمانه
نمک: 1 قاشق چای خوری
شکر: نصف قاشق چای خوری

  • خمیر پیتزا 1
شیر را کمی گرم کنید در حدی که گرمای آن را احساس کنید به اصطلاح ولرم باشد. سپس مایع خمیر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید حدود 15 دقیقه در جای نسبتا گرم قراردهید تا مایه خمیر در شیر حل شود و اصطلاحا بعمل آید سپس روغن را به آن اضافه کنید. آرد و نمک را با هم الک کنید و وسط آرد را خالی کنید مایه خمیر بعمل آمده را در وسط آرد بریزید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی شود تا حدی که به دست نچسبد و خشک نباشد.روی آن را بپوشانید. پس از 1 تا 1.5 ساعت استراحت به خمیر، آماده استفاده است.



نکته
این دستور به سبب داشتن روغن بیشتر کمی چرب و خوشمزه است. در صورت تمایل می توانید مقدار روغن را کم کنید.
نکته
شکر را می توانید حذف کنید.
نکته
حداکثر 2 ساعت می توانید خمیر را نگه دارید زیرا پس از آن خمیر به راحتی فرم نخواهد گرفت و حالت الاستیکی آن بیشتر خواهد شد.
نکته
در صورت نداشتن مایه خمیر می توانید از بکینگ پودر استفاده کنید.
نکته
مایه خمیر را از سوپرمارکت و لوازم قنادی فروشی می توانید تهیه کنید.
نکته
اگر مایه خمیر در شیر حل نشود یعنی مقدار گرمای شیر کم بوده است.
نکته
این مقدار مواد برای 2 عدد پیتزا می باشد.




مرحله 1

  • خمیر پیتزا 1
  • خمیر پیتزا 1
  • خمیر پیتزا 1
شیر را کمی گرم کنید در حدی که گرمای آن را احساس کنید به اصطلاح ولرم باشد. سپس مایع خمیر و شکر را اضافه کنید و هم بزنید حدود 15 دقیقه در جای نسبتا گرم قراردهید تا مایه خمیر در شیر حل شود و اصطلاحا بعمل اید.

مرحله 2

  • خمیر پیتزا 1
سپس روغن را به آن اضافه کنید.

مرحله 3

  • خمیر پیتزا 1
  • خمیر پیتزا 1
آرد و نمک را با هم الک کنید و وسط آرد را خالی کنید مایه خمیر بعمل آمده را در وسط آرد بریزید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی شود تا حدی که به دست نچسبد و خشک نباشد.

مرحله 4

  • خمیر پیتزا 1
  • خمیر پیتزا 1
  • خمیر پیتزا 1
پس از 1 تا 1.5 ساعت استراحت به خمیر، آماده استفاده است.




سوالات و نظرات

لیلا: زمان بخت این خمیر با خمیر اماده یکی است/بانوی آشپزخانه: بله یکی می باشد.
سلدا: سایتتون خیلی خووووووووووووووووووووووبه
ریحان: دستتون درد نکنه عالی بود
يلدا: با سلام من وقتي پيتزا با خمير درست مي کنم درو پيتزام خيلي سفت مي شه نمي سوزه فقط خمير سفت مي شه بايد چي کار کنم ؟بانوی آشپزخانه: با سلام
نوع خمیر و مقدار حرارت فر مهم هستند. از این دستور استفاده کنید نتیجه را اعلام کنید.
نازی: مرسی به خاطر آموزش فوق العاده
کاناپه بادی: با تشکر از مطالب خوبتون فوق العاده بود
سعیده: سلام و ممنون از مطالب خوبتون. برای تهیه انواع خمیرپیتزاها میشه از بکینگ پودر به جای مایع خمیر استفاده کرد یا فقط برای این نوع؟
محمود: سلام.ممنونم از مطلبتون.من خمیر درست کردم نونش خوب شد فقط تنها مشکلی که داره اینه که اونجوری که تو فست فودیا نونش اسفنجی(پفکی) میشه نون پیتزای من ترد نمیشه و پف نمیکنه.البته خمیرش پف خوبی داره ولی نونش اینجر نمیمونه.عاجزانه تقاضا دارم راه حلی بهم پیشنهاد بدینبانوی آشپزخانه: با سلام
گرمای فر فست فودی ها قابل مقایسه با گرمای فر خانگی نیست. می توانید یک بار نان را در فر قراردهید کمی که پخت مواد را رویش بریزید دوباره در فر قراردهید به این صورت نان پیتزا کمی برشته تر خواهد شد و گرمای فر را هم مد نظر داشته باشید که داغ باشد
مهدی: عااااااااااااااااااااااااااا لیه
محمدی راد: ممنون ازاموزش بسیارعالی تونبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید
فاطمه: سلام. ممنون از سایت و مطالب کاربردیتون. یه سوال. مطابق با چیزی که در پاسخ به سوال آقای محمود نوشتین که میشه خمیر رو یه مدت داخل فر قرار داد بعد مواد ر روش ریخت و دوباره در فر گذاشت، اگه اول کمی کره روی خمیر بریزیم بعد مواد رو روش بریزیم تاثیری در کیفیت و حالتش داره؟ مرسیبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
برای اینکه خمیر کمی برشته تر شود اون حالت خمیری کمتری داشته باشد این کار را میکنیم ریختن کره روی مواد پیتزا طعم و بافت خوبی به پیتزا میدهد
فروزان: امشب برای دومین بار از دستور خمیر پیتزاتون استفاده کردم. هر دو بار عاااااالی شد.از دستوراتون بدون هیچ تستی میشه برا مهمانی و خانواده استفاده کرد.خسته نباشید خدا قوت.بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید
امین: من کلا پیتزاها رو با دستور خمیر شما درست میکنم. عاااالی میشه. هر کی میخوره میگه محشره. کلا قید خمیر آماده ونون آماده پیتزای بیرون رو زدم برای همیشه.
علی: مرسی کارتون عالیه
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی