جمعه ۱ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب

 جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب گرد

اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی

cookery.ir

قالب کیک

قطرقالب

cm

ارتفاع قالب

cm

سایزقالب 

inch

تعداد

تخم مرغ

مایه کیک

پیمانه

درجه فر

سانتیگراد 

مدت

خامه

پیمانه

فوندانت

تعداد

نفر

گرد

15

5

2*6

4

2

180

25-30

3 

510

12

گرد

18

5

2*7

6

2.5

180

30-35

3.5

600

18

گرد

20

5

2*8

8

3.5

180

30-35

4

680

24

گرد

22

5

2*9

10

5.5

180

30-35

4.5

1020

32

گرد

25

5

2*10

12

6

180

35-40

5

1020

38

گرد

30

5

2*12

16

7.5

180

35-40

6

1360

56

گرد

35

5

2*14

20

10

165

50-55

7.5

2040

78

گرد

40

5

2*16

24

15

165

55-60

9

3060

100


 جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب مربع

اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی

cookery.ir

قالب کیک

قطرقالب

cm

ارتفاع قالب

cm

سایزقالب 

inch

تعداد

تخم مرغ

مایه کیک

پیمانه

درجه فر

سانتیگراد 

مدت

خامه

پیمانه

فوندانت

تعداد

نفر

مربع

15

5

2*6

6

2

180

25-30

3.5

680

18

مربع

18

5

2*7

8

3

180

30-35

4

850

25

مربع

20

5

2*8

10

4

180

30-35

4.5

1020

32

مربع

22

5

2*9

12

5

180

30-35

5

850

41

مربع

25

5

2*10

14

6

180

35-40

6

1360

50

مربع

30

5

2*12

18

10

180

35-40

7.5

2040

72

مربع

35

5

2*14

22

13.5

165

45-50

9.5

2720

98

مربع

40

5

2*16

26

15.5

165

55-60

11

3400

128


جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب قلب

اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی

cookery.ir

قالب کیک

قطرقالب

cm

ارتفاع قالب

cm

سایزقالب 

inch

تعداد

تخم مرغ

مایه کیک

پیمانه

درجه فر

سانتیگراد 

مدت

خامه

پیمانه

فوندانت

تعداد

نفر

قلب

15

5

2*6

-

1.5

180

25-30

3.5

510

14

قلب

18

5

2*7

-

0

180

30-35

0

623

18

قلب

20

5

2*8

-

3.5

180

30-35

4.5

737

22

قلب

22

5

2*9

-

4

180

30-35

6

907

28

قلب

25

5

2*10

-

5

180

35-40

8.5

1020

38

قلب

30

5

2*12

-

8

180

35-40

9

1360

56

قلب

35

5

2*14

-

10

165

45-50

10

2041

72

قلب

40

5

2*16

-

12.5

165

55-60

12

2721

94


نکته
مقدارخامه فقط برای یک لایه وسط کیک و پوشش سطح کل کیک می باشد.

نکته
این مقدار خامه و فوندانت برای روکش کیک به ارتفاع 10 سانتی متر می باشد.

نکته
ضخامت خمیر فوندانت نهایت 3 میل می باشد.

نکته
مفادیر داده شده برای قالب کیک به ارتفاع 5 سانتی متر در نظر گرفته شده است.

نکته
اگر قالب کیک 10 سانتی متر ارتفاع دارد مقادیر دوبرابر در نظر گرفته می شود.

نکته
مدت زمان داده شده تقریبی می باشد بستگی به نوع فر و تنظیم بودن حرارت آن دارد.

نکته
2/3 قالب از مایه کیک پر می شود.





سوالات و نظرات

شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی