
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب گرد
اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی
cookery.ir
قالب کیک |
قطرقالب
cm |
ارتفاع قالب
cm |
سایزقالب
inch |
تعداد
تخم مرغ
|
مایه کیک
پیمانه |
درجه فر
سانتیگراد |
مدت |
خامه
پیمانه
|
فوندانت |
تعداد
نفر
|
گرد |
15 |
5 |
2*6 |
4
|
2 |
180 |
25-30 |
3 |
510 |
12
|
گرد |
18 |
5 |
2*7 |
6
|
2.5 |
180 |
30-35 |
3.5 |
600
|
18
|
گرد |
20 |
5 |
2*8 |
8 |
3.5 |
180 |
30-35 |
4 |
680 |
24
|
گرد |
22 |
5 |
2*9 |
10
|
5.5 |
180 |
30-35 |
4.5 |
1020
|
32 |
گرد |
25 |
5 |
2*10 |
12
|
6 |
180 |
35-40 |
5 |
1020 |
38
|
گرد
|
30 |
5 |
2*12 |
16
|
7.5 |
180 |
35-40 |
6
|
1360 |
56
|
گرد
|
35 |
5 |
2*14 |
20
|
10 |
165
|
50-55 |
7.5
|
2040 |
78
|
گرد |
40 |
5 |
2*16 |
24 |
15 |
165
|
55-60 |
9
|
3060 |
100
|
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب مربع
اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی cookery.ir
قالب کیک |
قطرقالب
cm |
ارتفاع قالب
cm |
سایزقالب
inch |
تعداد
تخم مرغ
|
مایه کیک
پیمانه |
درجه فر
سانتیگراد |
مدت |
خامه
پیمانه
|
فوندانت |
تعداد
نفر
|
مربع
|
15 |
5 |
2*6 |
6
|
2 |
180 |
25-30 |
3.5 |
680 |
18
|
مربع |
18 |
5 |
2*7 |
8 |
3 |
180 |
30-35 |
4 |
850
|
25 |
مربع |
20 |
5 |
2*8 |
10 |
4 |
180 |
30-35 |
4.5 |
1020 |
32
|
مربع |
22 |
5 |
2*9 |
12
|
5 |
180 |
30-35 |
5 |
850
|
41 |
مربع |
25 |
5 |
2*10 |
14
|
6 |
180 |
35-40 |
6 |
1360 |
50
|
مربع |
30 |
5 |
2*12 |
18
|
10 |
180 |
35-40 |
7.5
|
2040 |
72
|
مربع |
35 |
5 |
2*14 |
22
|
13.5 |
165
|
45-50 |
9.5
|
2720 |
98
|
مربع |
40 |
5 |
2*16 |
26 |
15.5 |
165
|
55-60 |
11
|
3400 |
128
|
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب قلب
اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی
cookery.ir
قالب کیک |
قطرقالب
cm |
ارتفاع قالب
cm |
سایزقالب
inch |
تعداد
تخم مرغ
|
مایه کیک
پیمانه |
درجه فر
سانتیگراد |
مدت |
خامه
پیمانه
|
فوندانت |
تعداد
نفر
|
قلب
|
15 |
5 |
2*6 |
- |
1.5 |
180 |
25-30 |
3.5 |
510 |
14
|
قلب |
18 |
5 |
2*7 |
- |
0 |
180 |
30-35 |
0 |
623
|
18
|
قلب |
20 |
5 |
2*8 |
- |
3.5 |
180 |
30-35 |
4.5 |
737 |
22 |
قلب |
22 |
5 |
2*9 |
- |
4 |
180 |
30-35 |
6 |
907
|
28 |
قلب |
25 |
5 |
2*10 |
-
|
5 |
180 |
35-40 |
8.5 |
1020 |
38
|
قلب |
30 |
5 |
2*12 |
- |
8 |
180 |
35-40 |
9
|
1360 |
56
|
قلب |
35 |
5 |
2*14 |
- |
10 |
165
|
45-50 |
10
|
2041 |
72
|
قلب |
40 |
5 |
2*16 |
- |
12.5 |
165
|
55-60 |
12
|
2721 |
94 |
 | نکته | مقدارخامه فقط برای یک لایه وسط کیک و پوشش سطح کل کیک می باشد.
 | نکته | این مقدار خامه و فوندانت برای روکش کیک به ارتفاع 10 سانتی متر می باشد.
 | نکته | ضخامت خمیر فوندانت نهایت 3 میل می باشد.
 | نکته | مفادیر داده شده برای قالب کیک به ارتفاع 5 سانتی متر در نظر گرفته شده است.
 | نکته | اگر قالب کیک 10 سانتی متر ارتفاع دارد مقادیر دوبرابر در نظر گرفته می شود.
 | نکته | مدت زمان داده شده تقریبی می باشد بستگی به نوع فر و تنظیم بودن حرارت آن دارد.
 | نکته | 2/3 قالب از مایه کیک پر می شود.
|