دوشنبه ۲۷ آذر ماه ۱۳۹۶
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


آش انار

گروه غذایی: آش ها - انواع آش
مناسبت های خاص - شب یلدا
مناسبت های خاص - چهارشنبه سوری
مدت زمان آماده شدن:طولانی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:گیاهی - بیماران
مواد لازم:
نخود: 1 پیمانه
لوبیا چیتی: 1 پیمانه
آب انار: 2 لیتر
برنج: نصف پیمانه
سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،شوید، اسفناج): 1 کیلوگرم
انار: 2 پیمانه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
پیاز داغ: نصف پیمانه
سیر داغ (سرخ شده): یک چهارم پیمانه
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
پیاز: 1 عدد
کاری: 1 قاشق چای خوری
آب: 3 لیوان

 
  • آش انار
نخود و لوبیا را شب قبل خیس کنید و چندبار آب آن را خالی کنید و بپزید. در قابلمه پیاز داغ، سیرداغ، نمک، فلفل وآب و آب انار را بریزید و روی حرارت زیاد قرارداده تا بجوش آید سپس برنج، نخود پخته، لوبیای پخته و سبزی خرد شده را اضافه کنید پس از نرم شدن و پخته شدن سبزی انار را بریزید تا آش به اصطلاح جا بیافتد سپس کوفته قلقلی های سرخ شده را در آش بریزید و سرو کنید.



نکته
اگر آب انار را از دانه های انار بگیرید طعم ترش و خوشمزه تری خواهد داشت.
نکته
در این دستور از آب انار کارخانه ای که در بسته بندی های پاکتی و پلاستیکی موجود است استفاده شده است برای همین چون خالص نیستند و مقدار آب آن بیشتر است مجبور به استفاده از 2 لیتر آب انار هستم در غیر اینصورت اگر آب انار خالص استفاده می کنید 2 لیوان هم کافیست. مقدار آب را بیشتر بریزید.
نکته
مقدار سیر داغ و پیاز داغ را می توانید تغییر دهید.
نکته
می توانید نخود و لوبیا را حذف کنید از1 پیمانه لپه و کمی پودر گلپر استفاده کنید.
نکته
پس از نرم شدن سبزی بهتر است زیر حرارت را کم کنید تا آش جا بیافتد.
نکته
اگر آب آش کم بود می توانید کمی آب جوش اضافه کنید.
نکته
آش زمانی جا می افتد که مواد از آب جدا نباشد.
نکته
در صورت تمایل می توانید دانه های انار را زمان سرو غذا در آش بریزید بدین صورت کمی مغز دانه انار سفت است ممکن است برای بعضی ها این سفتی آزار دهنده باشد بهتراست این را مد نظر داشته باشید.
نکته
برای تهیه کوفته قلقلی، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و کاری را با هم مخلوط کنید کمی ورز دهید در آرد بغلتانید اگر بخواهید برای تزیین آش استفاده کنید لازمست آن را سرخ کنید اگر برای داخل آش استفاده می کنید کافیست کمی در روغن تفت داده شود در آش بریزید پس از حدود ده دقیقه تا زمانی که کوفته ها کاملا پخته شود می توانید سرو کنید .


مرحله 1

  • آش انار
  • آش انار
نخود و لوبیا را شب قبل خیس کنید و چندبار آب آن را خالی کنید و بپزید. در قابلمه پیاز داغ، سیرداغ، نمک، فلفل وآب و آب انار را بریزید و روی حرارت زیاد قرارداده تا بجوش آید.

مرحله 2

  • آش انار
  • آش انار
  • آش انار
  • آش انار
سپس برنج، نخود پخته، لوبیای پخته و سبزی خرد شده را اضافه کنید.

مرحله 3

  • آش انار
پس از نرم شدن و پخته شدن سبزی انار را بریزید تا آش به اصطلاح جا بیافتد.

مرحله 4

  • آش انار
  • آش انار
  • آش انار
  • آش انار
سپس کوفته قلقلی های سرخ شده را در آش بریزید و سرو کنید.



سوالات و نظرات

نگین: ممنون.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*




اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی