جمعه ۳۰ فروردین ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

سوپ مرغ و قارچ

گروه غذایی: سوپ ها - سوپ گرم
سوپ ها - انواع سوپ
مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی - فرنگی
دستورهای خاص:بیماران - کودکان
مواد لازم:
هویج: 250 گرم
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار کافی
جعفری خردشده: نصف پیمانه
سس سفید (بشامل): 2 پیمانه
قارچ سفید دکمه ای: 250 گرم
سینه مرغ: 250 گرم
خامه: در صورت دلخواه

  • سوپ مرغ و قارچ
ابتدا تکه های مرغ را با کمی پیاز و زردچوبه و نمک بپزید. قارچ ها را شسته و ریز خرده کرده با کره روی حرارت زیاد کمی تفت داهید. آب مرغ را صاف کنید و هویج رنده شده، مرغ پخته خرد شده و در صورت تمایل سس سفید را اضافه کرده و روی حرارت متوسط قراردهید یک ربع قبل از زمان سرو جعفری و خامه را اضافه کنید. دقت کنید خامه را که اضافه کردید حرارت را خیلی کم کنید و سوپ را سرو کنید.



نکته
می توانید سس سفید را با آب مرغ آماده کنید بعد سبزیجات و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید.
نکته
زمانی که خامه را اضافه کردید نباید سوپ بجوشد زیرا سوپ اصطلاحا می برد.
نکته
این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر مناسب است



مرحله 1

  • سوپ مرغ و قارچ