یکشنبه ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


سوپ مرغ و قارچ

گروه غذایی: سوپ ها - سوپ گرم
سوپ ها - انواع سوپ
مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی - فرنگی
دستورهای خاص:بیماران - کودکان
مواد لازم:
هویج: 250 گرم
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار کافی
جعفری خردشده: نصف پیمانه
سس سفید (بشامل): 2 پیمانه
قارچ سفید دکمه ای: 250 گرم
سینه مرغ: 250 گرم
خامه: در صورت دلخواه

  • سوپ مرغ و قارچ
ابتدا تکه های مرغ را با کمی پیاز و زردچوبه و نمک بپزید. قارچ ها را شسته و ریز خرده کرده با کره روی حرارت زیاد کمی تفت داهید. آب مرغ را صاف کنید و هویج رنده شده، مرغ پخته خرد شده و در صورت تمایل سس سفید را اضافه کرده و روی حرارت متوسط قراردهید یک ربع قبل از زمان سرو جعفری و خامه را اضافه کنید. دقت کنید خامه را که اضافه کردید حرارت را خیلی کم کنید و سوپ را سرو کنید.



نکته
می توانید سس سفید را با آب مرغ آماده کنید بعد سبزیجات و تکه های مرغ را به آن اضافه کنید.
نکته
زمانی که خامه را اضافه کردید نباید سوپ بجوشد زیرا سوپ اصطلاحا می برد.
نکته
این مقدار مواد برای 4 تا 6 نفر مناسب است



مرحله 1

  • سوپ مرغ و قارچ
  • سوپ مرغ و قارچ
ابتدا تکه های مرغ را با کمی پیاز و زردچوبه و نمک بپزید. قارچ ها را شسته و ریز خرده کرده با کره روی حرارت زیاد کمی تفت داهید. آب مرغ را صاف کنید

مرحله 2

  • سوپ مرغ و قارچ
  • سوپ مرغ و قارچ
  • سوپ مرغ و قارچ
هویج رنده شده، مرغ پخته خرد شده و در صورت تمایل سس سفید را اضافه کرده و روی حرارت متوسط قراردهید

مرحله 3

  • سوپ مرغ و قارچ
  • سوپ مرغ و قارچ
یک ربع قبل از زمان سرو جعفری و خامه را اضافه کنید. دقت کنید خامه را که اضافه کردید حرارت را خیلی کم کنید و سوپ را سرو کنید.




سوالات و نظرات

فاطمه: سلام برای درست کردن سوپ مرغ کی آب اصافه می کنیم؟بانوی آشپزخانه: سلام بهتر هست با آب مرغ پخته شود اگر کم بود همون اوایل کار اضافه می کنیم
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی