پنج شنبه ۲۹ فروردین ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

تعریف و تاریخچه انواع دسرهای فرنگی

  • تعریف و تاریخچه انواع دسرهای فرنگی
کلمه ی "دسر" بیشتر در کشور هایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزلند و ایرلند استفاده می شود. در حالی کلمه ی "پودینگ" بیشتر در کشور هایی مانند انگلستان و کشور های مشترک‌المنافع با انگلستان استفاده می شود. کشور هایی مانند " هند " . کلمه ی " پودینگ " بیشتر در خانواده های سطح بالا و یا متوسط استفاده می شود. در فرهنگ های سراسر جهان،  پی‌غذا یا دسر که معمولاً در پایان یک وعده ی غذایی مصرف می شود- به طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می باشد. واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن "desservir" به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده‌است. دسر های مشترک غربی عبارت ان از : "کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پای ها و آبنبات ها" تنوع دسر ها را می توان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسر های بسیار متنوعی استفاده می کنند.