دوشنبه ۲۸ خرداد ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


خورش قلیه مرغ

گروه غذایی: خورش ها - انواع خورش
خورش ها - خورش سبز
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:گیاهی
مواد لازم:
مرغ: 500 گرم
سیر: 6 حبه
سیر تازه: 2 ساقه
گشنیز خرد شده: 400 گرم
شنبلیله خرد شده: 100 گرم
تمرهندی: نصف بسته
آب: 3 لیوان
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
روغن مایع: به مقدار لازم

  • خورش قلیه مرغ
ابتدا نصف بسته تمر هندی را با  سه لیوان آب داغ خیس کنید حدود نیم ساعت کافیست. سپس سیر تازه، گشنیز و شنبلیله و سیر حبه ای را ریز ساطوری کرده و در روغن تفت دهید و کنار بگذارید. پیاز را خرد کرده در تابه ریخته کمی طلایی شد تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید دو طرف که تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی را بریزید کاملا سرخ که شد ادویه و سبزیجات خرد شده را اضافه کنید. در آخر تمر هندی را از صافی رد کرده به خورش اضافه کنید جهت خوشرنگ شدن خورش مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید سپس شعله را ملایم کنید اجازه دهید با شعله ملایم خورش پخته و جاافتاده شود.
نکته
بهتر است تمبر هندی کمی ترش باشد حدود نصف پیمانه تا سه چهارم پیمانه کافیست.
نکته
میزان سبزی خورش را می توانید کمتر یا بیشتر بریزید البته با سبزی بیشتر طعم بهتری دارد.
نکته
سبزی کافیست تفت داده شود اما برای میهمانی ها ی رسمی برای اینکه رنگ و لعاب بهتری داشته باشد می توانید کمی بیشتر سرخ کنید.
نکته
سیر حبه را حتما در خورش بریزید.
نکته
مقدار سبزی گشنیز به شنبلیله 3 برابر است



مرحله 1

  • خورش قلیه مرغ
  • خورش قلیه مرغ
ابتدا نصف بسته تمر هندی را با سه لیوان آب داغ خیس کنید حدود نیم ساعت کافیست.

مرحله 2

  • خورش قلیه مرغ
  • خورش قلیه مرغ
  • خورش قلیه مرغ
سپس سیر تازه، گشنیز و شنبلیله و سیر حبه ای را ریز ساطوری کرده و در روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

مرحله 3

  • خورش قلیه مرغ
  • خورش قلیه مرغ
  • خورش قلیه مرغ
پیاز را خرد کرده در تابه ریخته کمی طلایی شد تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید دو طرف که تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی را بریزید کاملا سرخ که شد ادویه و سبزیجات خرد شده را اضافه کنید.

مرحله 4

  • خورش قلیه مرغ
  • خورش قلیه مرغ
در آخر تمر هندی را از صافی رد کرده به خورش اضافه کنید.

مرحله 5

  • خورش قلیه مرغ
  • خورش قلیه مرغ
  • خورش قلیه مرغ
جهت خوشرنگ شدن خورش مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کنید سپس شعله را ملایم کنید اجازه دهید با شعله ملایم خورش پخته و جا بیافتد.







سوالات و نظرات

شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



کانال تلگرام

اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی


اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی