جمعه ۲۷ مهر ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


شیرینی گل

گروه غذایی: مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
شیرینی - شیرینی بدون فر
شیرینی - انواع شیرینی
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:کودکان
مواد لازم:
تخم مرغ: 1 عدد
بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
هل سبز: 1 قاشق چای خوری
آرد: به مقدار لازم
وانیل شکری: نصف قاشق چای خوری
روغن مایع: به مقدار لازم
پودر قند: به مقدار لازم

  • شیرینی گل
ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بهم بزنید سپس نصف قاشق چایخ پودر هل و وانیل شکری را اضافه کنید. آرد را با بکینگ پودر الک کنید کم کم به تخم مرغ اضافه کنید کم کم خمیر می شود خوب ورز دهید. خمیر نرم و لطیفی باید بدست بیاید داخل نایلون قراردهید به اندازه یک گردو از خمیر برداشته با وردنه صاف کنید بعد به شکل دایره برش بزنید از وسط دایره خمیر را تا بزنید بعد دور هم بپیچید تا مثل شکل گل شود سپس با یک انبر داخل روغن داغ فرو کنید همین که طلایی شد از روغن خارج کنید روی دستمال آشپزخانه قراردهید تا روغن اضافه خارج شود خنک که شد پودر قند را با نصف قاشق چایخوری پودر هل مخلوط شده کنید و روی شیرینی بپاشید.


دستوری که مشاهده می فرمایید کار خانم کمالی از اعضای گروه cookery.ir "اولین سایت حرفه ای آشپزی و شیرینی پزی ایرانی" است که در سایت قرارداده شده است. در صورت تمایل می توانید دستورهای خود را برای سایت با ذکر نام و نام خانوادگی یا نام کاربری به شماره 09363068358 در تلگرام ارسال نمایید.

نکته
روغن سرخ کردنی استفاده کنید و حتما اول کاملا داغ شود بعد گل های خمیری را در روغن قراردادید حرارت را ملایم کنید.
نکته
آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیف تری بدست بیاید. و خمیر را نازک باز کنید تا گل ظریف تر و ترد تری داشته باشید
نکته
وانیل شکری نسبت به وانیل خالص طعم ملایم تری دارد. اگر وانیل خالص استفاده می کنید مقدار را خیلی کمتر بریزید.
نکته
پودر قند را با نصف قاشق چای خوری پودر هل مخلوط کنید و روی شیرینی ها بریزید.


مرحله 1

  • شیرینی گل
ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی خوب بهم بزنید سپس نصف قاشق چایخوری پودر هل و وانیل شکری را اضافه کنید.

مرحله 2

  • شیرینی گل
آرد را با بکینگ پودر الک کنید کم کم به زرده تخم مرغ اضافه کنید کم کم خمیر می شود خوب ورز دهید. خمیر نرم و لطیفی باید بدست بیاید داخل نایلون قراردهید.

مرحله 3

  • شیرینی گل
  • شیرینی گل
  • شیرینی گل
  • شیرینی گل
  • شیرینی گل
به اندازه یک گردو از خمیر برداشته با وردنه صاف کنید بعد به شکل دایره برش بزنید از وسط دایره خمیر را تا بزنید بعد دور هم بپیچید تا مثل شکل گل شود

مرحله 4

  • شیرینی گل
  • شیرینی گل
  • شیرینی گل
سپس با یک انبر داخل روغن داغ فرو کنید همین که طلایی شد از روغن خارج کنید روی دستمال آشپزخانه قراردهید تا روغن اضافه خارج شود خنک که شد پودر قند را با نصف قاشق چایخوری پودر هل مخلوط شده کنید و روی شیرینی بپاشید.
 



سوالات و نظرات

شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی