جمعه ۲۷ مهر ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


کوفته هویح

گروه غذایی: مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
کوفته - دلمه - انواع کوفته
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:گیاهی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
هویج: 300 گرم
آرد نخودچی: 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 1 عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم
گردو: به مقدار لازم
زرشک: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع: مقدار لازم جهت سرخ کردن
پیاز: 3 عدد
گوجه سبز: به مقدار لازم
آب: 2.5 لیوان

  • کوفته هویح
ابتدا یک پیاز متوسط را نگینی خرد کرده طلایی که شد با زرشک و ادویه دلخواه کمی تفت دهید و برای داخل کوفته ها کنار بگذارید. مواد کوفته شامل هویج رنده شده، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده (آب پیاز را بگیرید)، آرد نخودچی، نمک و فلفل و ادویه مخلوط کنید و ورز دهید سپس یک عدد تخم مرغ را را به مخلوط اضافه کنید و دوباره ورز دهید مقداری از کوفته را بردارید کف دست گرد کنید و حفره ای ایجاد کنید از مخلوط زرشک و پیازداغ یک قاشق بریزید یک تکه گردو روی آن بگذارید و کوفته را جمع کنید و دوباره کف دست گرد کنید تا یکدست شود زمانی که تمام کوفته ها را آماده کردید در تابه ای کمی سرخ کنید. برای سس کوفته ابتدا یک عدد پیاز متوسط را نگینی کرده طلایی که شد رب گوجه فرنگی و نمک وادویه سرخ کنید سپس دو و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا بجوش آید و کمی سفت شود غلظت سس نه رقیق باشد نه خیلی غلیظ غلظت متوسط و لعابدار باشد در صورت تمایل می توانید کمی سرکه و شکر یا آلو یا گوجه سبز برای چاشنی سس به آن اضافه کنید تا کمی طعم دار شود سپس زیر حرارت را کم کنید کوفته ها را یکی یکی در قابلمه قراردهید احتیاط کنید که خیلی کوفته ها جابجا نشود یا به آرامی جابجا شود سپس درب قابلمه را نیمه ببندید و نیم ساعت اجازه دهید تا کوفته ها بپزند.

نکته
مقدار هویج را می توانید کمتر یا بیشتر کنید هر چه مقدار گوشت بیشتر باشد طعم کوفته خوشمزه تر است.
نکته
برای اینکه کوفته ها وا نرود زیر حرارت را کم کنید و کوفته ها را در قابلمه زیاد جابجا نکنید.
نکته
می توانید تخم مرغ را حذف کنید اما زدن تخم مرغ سبب انسجام بیشتر کوفته می باشد.
نکته
می توانید جهت چاشنی این کوفته از سرکه و شکر یا آبلیمو و شکر یا آلو بخارا هم استفاده کنید.
نکته
بهتر است درب قابلمه کاملا بسته نباشد اگر احیانا آب سس زیاد بود درب قابلمه را بردارید تا آب اضافه بخار شود.
نکته
برای اینکه کوفته ها یک اندازه شوند بهتر است با ترازو وزن شوند همه کوفته ها قبل از گرد کردن و گذاشتن مواد یکی یکی وزن شوند سپس مواد کوفته را در آنها قراردهید.


مرحله 1

  • کوفته هویح
ابتدا یک پیاز متوسط را نگینی خرد کرده طلایی که شد با زرشک و ادویه دلخواه کمی تفت دهید و برای داخل کوفته ها کنار بگذارید.

مرحله 2

  • کوفته هویح
  • کوفته هویح
مواد کوفته شامل هویج رنده شده، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده (آب پیاز را بگیرید)، آرد نخودچی، نمک و فلفل و ادویه مخلوط کنید و ورز دهید سپس یک عدد تخم مرغ را را به مخلوط اضافه کنید و دوباره ورز دهید مقداری از کوفته را بردارید کف دست گرد کنید و حفره ای ایجاد کنید از مخلوط زرشک و پیازداغ یک قاشق بریزید یک تکه گردو روی آن بگذارید و کوفته را جمع کنید و دوباره کف دست گرد کنید تا یکدست شود زمانی که تمام کوفته ها را آماده کردید در تابه ای کمی سرخ کنید.

مرحله 3

  • کوفته هویح
  • کوفته هویح
برای سس کوفته ابتدا یک عدد پیاز متوسط را نگینی کرده طلایی که شد رب گوجه فرنگی و نمک وادویه سرخ کنید سپس دو و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا بجوش آید و کمی سفت شود غلظت سس نه رقیق باشد نه خیلی غلیظ غلظت متوسط و لعابدار باشد در صورت تمایل می توانید کمی سرکه و شکر یا آلو یا گوجه سبز برای چاشنی سس به آن اضافه کنید تا کمی طعم دار شود سپس زیر حرارت را کم کنید کوفته ها را یکی یکی در قابلمه قراردهید احتیاط کنید که خیلی کوفته ها جابجا نشود یا به آرامی جابجا شود سپس درب قابلمه را نیمه ببندید و نیم ساعت اجازه دهید تا کوفته ها بپزند.



سوالات و نظرات

فطمه: خیلی خوشمزس من برای نهار درست کردم ممنون بانوی آشپزخانه
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی