دوشنبه ۲۸ خرداد ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


دلمه برگ مو

گروه غذایی: خوراک - انواع خوراک گوشت
مناسبت های خاص - ماه مبارک رمضان
کوفته - دلمه - انواع دلمه
کوفته - دلمه - مایه دلمه
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:ایرانی
دستورهای خاص:غذاهای رژیمی - گیاهی
مواد لازم:
پیاز: 1 عدد
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
تمرهندی: 1 بسته
برگ درخت مو (انگور): 500 گرم
لپه: 1 پیمانه
برنج آبکش شده : 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
سبزی دلمه: 300 گرم
آب جوش: 1 لیوان
غوره: 1/2 پیمانه

  • دلمه برگ مو
تمبر هندی را با یک لیوان آب جوش نیم ساعت خیس کنید سپس از صافی رد کنید آبش را کنار بگذارید. برگ موهای تازه را بشویید و اضافه دم آن را بگیرید آب در قابلمه ای ریخته بجوش که آمد برگها را در قابلمه ریخته حدود 2 تا 3 دقیقه داخل آب جوش بماند تا نرم شود سپس آبکش کنید.
لپه را پاک کنید بشوید با کمی نمک بپزید نرم شدند، آبکش کرده و کنار بگذارید . برنج را در آب جوش بریزید کمی نرم که شد آبکش کنید کنار بگذارید.
پیاز رنده شده را با گوشت مخلوط کنید و ورز دهید سپس در کمی روغن سرخ کنید سپس نمک و ادویه را به گوشت اضافه کنید. بعد سبزی دلمه ساطوری، برنج آبکش، لپه پخته را با هم مخلوط کنید در صورت تمایل در این مرحله کمی رب گوجه فرنگی یا رب انار یا تمبرهندی به مواد گوشتی می توانید اضافه کنید تا مواد داخل دلمه طعم بگیرد.
یک عدد برگ مو را برداشته و مقداری از مایه دلمه را بر اساس اندازه برگ وسط برگ قرار داده و دلمه را به شکل مورد نظر می پیچیم. وقتی تمام برگ ها را با مایه دلمه آماده کردیم، قابلمه ی مناسبی را انتخاب می کنیم و کف آن را با مقداری روغن چرب می کنیم و یک لایه برگ مو کف قابلمه می چینیم. سپس دلمه های پر شده را داخل قابلمه می گذاریم. سپس مقداری روغن با یک لیوان آب تمبرهندی ولرم به دلمه ها اضافه می کنیم، روی حرارت کم قرارمی دهیم سپس یک عدد پیش دستی یا بشقاب که اندازه آن کمی کوچک تر از دهانه قابلمه باشد به صورت بر عکس روی دلمه قرار می دهیم. بعد درب قابلمه را می گذاریم و منتظر می مانیم دلمه ها پخته شوند.


نکات مهم

نکته
سبزی دلمه عبارتند از: تره، جعفری، ترخان، شوید، نعناع، مرزه و کمی پیازچه. سبزی دلمه را می توانید به صورت خشک نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید که نباید مقدار ترخان زیاد باشد زیرا مزه دلمه تلخ می شود.
نکته
اگر تمایل دارید طعم دلمه ها ترش مزه باشد از غوره، تمبرهندی، گوجه سبز، آبلیمو، آبغوره جهت چاشنی استفاده کنید.
نکته
اگر تمایل دارید طعم دلمه ها کمی شیرین باشد از رب گوجه فرنگی و سرکه و شکر یا حتی آبلیمو و شکر جهت چاشنی استفاده کنید.
نکته
همه دلمه ها به یک طرف در ظرف چیده شود تا زمان بلند کردن دلمه ها وا نروند.
نکته
قرار دادن بشقاب روی دلمه باعث می شود آن ها باز نشوند.


مرحله 1

  • دلمه برگ مو
  • دلمه برگ مو
تمبر هندی را با یک لیوان آب جوش نیم ساعت خیس کنید سپس از صافی رد کنید. برگ موهای تازه را بشویید و اضافه دم آن را بگیرید آب در قابلمه ای ریخته بجوش که آمد برگها را در قابلمه ریخته حدود 2 تا 3 دقیقه داخل آب جوش بماند تا نرم شود سپس آبکش کنید.لپه را پاک کنید بشوید با کمی نمک بپزید نرم شدند، آبکش کرده و کنار بگذارید . برنج را در آب جوش بریزید کمی نرم که شد آبکش کنید کنار بگذارید.

مرحله 2

  • دلمه برگ مو
  • دلمه برگ مو
  • دلمه برگ مو
  • دلمه برگ مو
  • دلمه برگ مو
پیاز رنده شده را با گوشت مخلوط کنید و ورز دهید سپس در کمی روغن سرخ کنید سپس نمک و ادویه را به گوشت اضافه کنید. بعد سبزی دلمه ساطوری، برنج آبکش، لپه پخته را با هم مخلوط کنید در صورت تمایل در این مرحله کمی رب گوجه فرنگی یا رب انار یا تمبرهندی به مواد گوشتی می توانید اضافه کنید تا مواد داخل دلمه طعم بگیرد.

مرحله 3

  • دلمه برگ مو
یک عدد برگ مو را برداشته و مقداری از مایه دلمه را بر اساس اندازه برگ وسط برگ قرار داده و دلمه را به شکل مورد نظر می پیچیم.

مرحله 4

  • دلمه برگ مو
  • دلمه برگ مو
  • دلمه برگ مو
وقتی تمام برگ ها را با مایه دلمه آماده کردیم، قابلمه ی مناسبی را انتخاب می کنیم و کف آن را با مقداری روغن چرب می کنیم و یک لایه برگ مو کف قابلمه می چینیم. سپس دلمه های پر شده را داخل قابلمه می گذاریم. سپس مقداری روغن با یک لیوان آب تمبرهندی ولرم به دلمه ها اضافه می کنیم، روی حرارت کم قرارمی دهیم سپس یک عدد پیش دستی یا بشقاب که اندازه آن کمی کوچک تر از دهانه قابلمه باشد به صورت بر عکس روی دلمه قرار می دهیم. بعد درب قابلمه را می گذاریم و منتظر می مانیم دلمه ها پخته شوند.




سوالات و نظرات

sara: واقعا سایت بسیار پر محتوایی دارین با این همه تلاش باید یه خداقوت بهتون گفت من دنبال این مطالب آموزنده بودم تا اینجا گیرش آوردم خواستم یه تشکری هم ازتون بکنم
با سپاس فراوان
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



کانال تلگرام

اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی


اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی