|
یکشنبه ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۸
|

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
میرزاقاسمی
گروه غذایی: | خوراک - انواع خوراک سبزیجات
| مدت زمان آماده شدن: | بسیار سریع | ابزارهای مورد نیاز: | گاز | دستور: | ایرانی | دستورهای خاص: | غذاهای بدون گوشت - گیاهی |
| مواد لازم: بادنجان (بادمجان): 6 عدد سیر: 6 حبه گوجه فرنگی: 3 عدد تخم مرغ: 3 عدد نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم روغن مایع: به مقدار لازم رب گوجه فرنگی: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
|
 بادمجان را روی آتش زغال یا روی شعله پخش کن اجاق گاز کباب کنید تا پوست آن بسوزد و بادمجان بوی دود بگیرد بعد با یک چاقو هسته های بادمجان را از گوشت بادمجان جدا کنید بعد گوشت بادمجان را ساطوری کنید. روغن را روی حرارت داغ کنید سیر رنده شده یا کوبیده شده را بریزید و چند دقیقه ای تفت دهید. نمک و فلفل و زردچوبه را با سیر تفت دهید سپس بادمجان ها را بریزید حدود 5 دقیقه ای روی حرارت هم بزنید سپس گوجه فرنگی پوست کنده خرد شده را اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید میرزاقاسمی تون رنگ بهتری داشته باشد می توانید رب گوجه فرنگی در این مرحله به غذا اضافه کنید. و درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا بپزد چنددقیقه قبل از سرو تخم مرغ ها در تابه بشکنید حرارت را زیاد کنید تا تخم مرغ ها بسته شود و یا در تابه دیگری سرخ کنید زمان سرو روی غذا قراردهید.
 | نکته | مقدار تخم مرغ ها را کمتر بریزید و یا در تابه جداگانه سرخ کنید و زمان سرو روی غذا قراردهید.
 | نکته | این غذا را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.
 | نکته | بهتر است گوشت بادمجان را قبل از اضافه کردن به سیر ساطوری کنید.
 | نکته | اضافه کردن رب گوجه فرنگی بدلخواه هست.
مرحله 1 بادمجان را روی آتش زغال یا روی شعله پخش کن اجاق گاز کباب کنید تا پوست آن بسوزد و بادمجان بوی دود بگیرد بعد با یک چاقو هسته های بادمجان را از گوشت بادمجان جدا کنید.
مرحله 2 روغن را روی حرارت داغ کنید سیر رنده شده یا کوبیده شده را بریزید و چند دقیقه ای تفت دهید. نمک و فلفل و زردچوبه را با سیر تفت دهید.
مرحله 3 سپس بادمجان ها را بریزید حدود 5 دقیقه ای روی حرارت هم بزنید.
مرحله 4 سپس گوجه فرنگی پوست کنده خرد شده را اضافه کنید.
مرحله 5 اگر دوست داشته باشید میرزاقاسمی تون رنگ بهتری داشته باشد می توانید رب گوجه فرنگی در این مرحله به غذا اضافه کنید.و درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا بپزد.چنددقیقه قبل از سرو تخم مرغ ها در تابه بشکنید حرارت را زیاد کنید تا تخم مرغ ها بسته شود و یا در تابه دیگری سرخ کنید زمان سرو روی غذا قراردهید.
سوالات و نظرات
 |  | ثبت شرکت: بسیار عالی | | رضا: سلام اصلا خوشم نیومد... حداقل یه عکس با کیفیت بزراین..حالا عکس با کیفیت هم بیخیال . یه عکس بی کیفیت میزارین اونم همش رو عکسه نقاشی و نوشتس.. فقط انتقاد بود | | pouyan: weblog khobi dar | | شهرزاد: مختصر و مفید بود ممنون | |
|
|
تبلیغات
|
|
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش ورود اعضاء
|
|
|
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است طراح: روزبهان یوسفی
|
|