یکشنبه ۲۵ آذر ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی

گروه غذایی: کیکها - تزئین کیک
دانستنیها - دانستنیها و نکات مهم
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
دسر - انواع دسر
کیکها - نکات مهم
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:همزن برقی - فریزر - یخچال

  • همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
نکات قبل از همزدن خامه قنادی
سعي كنيد خامه اي كه تهيه ميكنيد چربي آن بالاي سي درصد باشد یکی از راههایی که کمک می کند خامه بهتر فرم بگیرد این است که پره های همزن و ظرفی که میخواهید خامه رو فرم بدهید کاملا سرد و عاری از چربی و کاملا تمیز باشد اگر به هر علتی خامه ای که از فریزر خارج کردید و  زمان زیادی در یخچال گذاشتید خیلی شل شده است مخصوصا در تابستانها که محیط بیرون گرم است نیم ساعت جلوتر از همزدن در فریزر قراردهید تا کاملا سرد  باشد (اگر ظرف خامه گرم باشه خامه فرم نمیگیرد)


نکته
ظرف خامه که قراره در آن خامه فرم داده شود بهتر است شیشه ای یا فلزی یا چینی باشد اگر ظرفتون پلاستیکی باشه چربی خامه رو جذب میکند و فرم نمیگیرد و چربی در ظروف پلاستیکی خوب پاک نمی شود و بهمین خاطر هرچقدر هم تمیز شسته شوند باز لایه ای از چربی را در خود ممکن است داشته باشد)
نکته
هيچ وقت خامه فرم داد شده را در فريزر قرار ندهيد همیشه همان مقدار از خامه براي كاور يا تزيين نياز داريد فرم دهيد زیرا بعد از فرم دهي بهيچ عنوان براي كاور يا تزيين قابل استفاده نميباشد اگر بهر دليلي نتوانستيد خامه را فرم دهيد خامه تان فرم نگرفت خامه را در ظرف درب دار در فريزر قرار دهيد تا بعدا با همین خامه انواع دسر یا بستنی مثل پلمبیر تهیه کنید
نکته
خامه قنادی را پس از خرید داخل فریزر نگه دارید زمان مصرف به مقدار مورد نیاز از فریزر خارج کنید داخل یخچال قراردهید تا به آرامی یخ آن باز شود شکل ظاهری خامه اگر دور آن آب شده بود و فقط وسطش کمی یخ بود آماده فرم دادن خامه است ( اگه خامه گرم  و شل باشه و سرد نباشه فرم نمیگیرد)
همزدن خامه
نکته
خامه منجمد شيرين شده را از فريزر خارج كرده در یخچال یا در محیط قراردهید تا كمي نرم و خميري شود سپس در ظرف همزن بريزيد ،دو دقيقه با دور كند و هشت تا ده دقيقه با دور متوسط بزنيد تا فرم بگيرد زمانی که رد همزن روي خامه نقش ببندد و وقتي با قاشق خامه را بر عكس ميكنيم خامه از قاشق جدا نشود نشان دهنده اینست که خامه ما فرم گرفته در غیر اینصورت همچنان به هم زدن ادامه دهید.

احتیاط
احتیاط کنید اگر بیش از حد هم بزنید تبدیل به کره میشود.
نکته
خامه اگر خیلی سرد باشد یا گرم در فرم گرفتن مشکل پیدا میکنه زدن خامه در دو مرحله انجام می شود ابتدا خامه  رو دور کند بزنید تا همگن بشه سپس با دور تند

نکات پس از فرم دادن خامه
نکته
خامه بعد از فرم دهي بلافاصله براي فيلينك و كاور كيك ها و شيريني هاي تر باید مورد استفاده قرار بگيرد هر چه زمان بگذرد خامه انسجام و رنگ شفاف خودش رو از دست ميدهد.  
نکته
اگر کار خامه کشی طول میکشد بقیه خامه فرم داده رو در یخچال بگذارید تا خامه شل نشود.
 
احتیاط
یکی از دلایلی که خامه بعد از رعایت موارد همزدن فرم نگرفته است اینست زمانی که خامه رو فرم ميدهيم بمحض اينكه قسمت رويه خامه جاي پره همزن ظاهر می شود گمان می کنیم خامه فرم گرفته و همزدن رو متوقف ميكنيم درصورتیکه بايد به هم زدن همينطور ادامه بدهيم تا زمانی که ظرف را برمی گردانیم خامه تکان نخورد و سفت شده باشد.
 
احتیاط
یک دلیل دیگر هم شركت ها چربي موجود در خامه رو دستكاري ميكننند و باعث فرم نگرفتن مطلوب خامه خواهد شد در اين مواقع براي انسجام به ازاي يك كيلو خامه صد گرم كرمفيل شير به خامه فرم گرفته اضافه كنيد هم بزنيد هم طعم عالي هم مقاومت خوبي به خامه خواهد داد.
نکته
مقدار خامه اي كه در قيف ميريزيد حجم كمي باشد زیرا گرماي دسنتان براي خارج كردن خامه از قيف باعث از بين بردن بافت منظم خامه خواهد شد .
نکته
گاهی خامه رو زياد ميزنيم بافتش خيلي سفت می شود و براي آستر كشي کیک مناسب نيست براي نرم شدن بافت خامه به ازاي يك كيلو خامه فرم گرفته با بافت سفت يك قاشق خامه منجمد شیرين شده كه هنوز فرم نداده ايم اضافه ميكنيم مرتب هم ميزنيم تا يکدست و یکنواخت شده بدین ترتیب به راحتی می توانیم برای آستر يا كاور استفاده کنیم.
نکته
اگر می خواهید از پودر ژلاتين براي تهیه دسر يا ايسينگ هاي مختلف استفاده كنيد حتما از آب سرد استفاده كنيد و قبل از بن ماري بيست دقيقه در يخچال قرار دهيد
خامه شکلاتی
نکته
براي فيلينك و كاور كيك شكلاتي با خامه به ازاي هر كيلو خامه 70 گرم پودر كاكائوی مرغوب الك شده به خامه فرم گرفته اضافه كنيد. هرچه کیفیت پودر کاکایو بهتر باشد کرم تیره تری بدست خواهید آورد. یک روش دیگر پودر کاکایو را با مقدار خیلی کم آب مخلوط کرده به صورت خمیری که درآمد به خامه می توانید اضافه کنید.
رنگ کردن خامه
نکته
بهتر است رنگی که می خواهید  داخل خامه بریزید همیشه داخل یخچال نگه دارید تا خنک باشد (گاهی رنگ گرم باشد خامه رو شل میکند)
نکته
اگر خامه فرم گرفته رنگي ميخواهيد همان ابتدا از رنگ دلخواه استفاده كنيد و شروع به همزدن كنيد و یا اینکه در آخر کار زمانی که خامه کاملا فرم گرفت رنگ را اضافه کنید.
نکته
اگر خامه پر رنگ براي كاور نياز داشتين در سه مرحله به خامه رنگ اضافه كنيد . دقيقه اول همراه با استارت دستگاه همزن دقيقه سوم و دقيقه اخر بخاطر داشته باشيد بعد از يك ساعت از كاور خامه هاي رنگي، درجه رنگ خامه، تيره تر خواهد شد.

افزودنی هایی که می توان به خامه اضافه کرد
نکته
برای سفت شدن خامه می توانید نشاسته ذرت درحد دوقاشق بریزید و اگر پودر خامه بزنید خیلی بهتر سفت می شود.
نکته
افزودن پودر پاتیسیر که باعث سفت شدن خامه میشود ولی رنگ خامه زرد میشود کمی و حالت دانه دانه پیدا میکند. در بعضی از دسرها از این پودر استفاده می شود. و یا اینکه کرم پاتیسیر را می توانید آماده کنید و به خامه اضافه کنید.

پودر خامه
مواد لازم:
یک پیمانه پودر خامه
یک پیمانه شیر کاملا سرد یا خامه سرد
یک پیمانه پودر قند
یک قاشق چایخوری وانیل شکری یا یک قطره اسانس خوراکی

پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط میکنیم وسط موادمون شیر یا خامه میریزیم و با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه هم میزنیم سپس حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم. زمانی که پره های همزن روی خامه تون ماند خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده است.

نکته
اگر بخواهید خامه رنگی داشته باشید نوک قاشق از رنگ دلخواه به خامه افزوده و با لیسک هم بزنید.
نکته
پودر خامه را در ظرف درب دار در کابینت آشپزخانه می توانید نگهداری کنید
  • همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
  • همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
  • همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
  • همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
  • همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی

منظور از خامه قنادی خامه بسته بندی است به صورت یک کیلویی و 5 کیلویی با مارک های کولاک، کاله، بن سا و ... از لوازم قنادی ها و سوپری ها می توانید تهیه کنید
  • همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی

لطفا صفحه اینستاگرام ما را فالو کنید
لینک کانال ایده ها و دستورهای سایت در تلگرام


سوالات و نظرات

حمیدرضا: سلام بسیار مفید بود ممنون
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی