دوشنبه ۱ دی ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات

گروه غذایی: کیکها - تزئین کیک
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:ماکروفر - گاز
مواد لازم:
پودر کیک آماده: 1 عدد
خامه فرم گرفته: نیم کیلوگرم
پودر ژله: به مقدار لازم
موز خرد شده: به مقدار لازم
مغز گردو: به مقدار لازم
میوه دلخواه: به مقدار لازم
شیر: سه چهارم لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
شکلات شیری: به مقدار لازم

  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرارداده تا گرم شود. سپس یک کیک اسفنجی یا یک کیک با پودر کیک آماده طبق دستور آن آماده کنید. سپس کف قالب را کمی چرب کرده، و مواد کیک را توی قالب ها ریخته توی طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرارداده. بعد از این زمان چنگالی را در وسط کیک فروکنید اگر موادی به چنگال نچسبید کیک آماده است. در غیر اینصورت مدت بیشتری حدود 3 تا 5 دقیقه دیگر صبر می کنم بعد از فر بیرون می آوریم.
بعد از اینکه کمی سرد شد از قالب درآورده با قلم بو با شهد با شربت و یا آب کمپوت کیک را کمی مرطوب می کنیم .توی قسمت خالی قالب را با خامه ای که کمی ژلاتین به روش بن ماری آب کرده ایم مخلوط کرده روی کیک ریخته و مواد دلخواه از قبیل گردوی خرد شده، موز خردشده، ژله خرد شده،.. می ریزیم و دوباره روی آن را با خامه می پوشانیم و با قاشق کمی داخل قالب را به آرامی هم می زنیم تا مواد کمی در میان خامه پخش شوند. سپس هر دو قالب را که به همین روش پر کرده ایم را روی هم قرار داده. با خامه اطراف و روی آن را پوشانده و به مدت یکساعت در یخچال قرار داده. پس از آن دوباره با خامه آن را پوشانده. برای دور آن می توانید از کناره های لیسک دندانه دار یا ابزار مخصوص کنگره دار کردن خامه استفاده کنید. 
مقداری شکلات شیری را به روش بن ماری ذوب کرده صبر کرده تا کمی حرارت آن کم شود. سپس روی خامه ریخته و کمی کیک را تکان می دهیم تا شکلات روی کیک صاف ریخته شود.بعد با میوه دلخواه که من از سه برش آناناس حلقه شده و سه عدد توت فرنگی برش خرده استفاده کردم که مقداری خاک قند روی توت فرنگی ها ریختم و برای براقیت آن از ژله بیرنگ بریلو (ایستاده) که در لوازم قنادی ها موجود است استفاده کردم.البته می توانید یک ورق ژلاتین را با مقدار خیلی کمی آب به روش بن ماری آب کرده کمی صبر کرده بعد روی میوه ریخته.تا میوه ها براق و تازه بمانند. 
نکته
برای آب کردن شکلات می توانید از ماکروفر هم استفاده کرده از قدرت متوسط استفاده کرده و چند بار هم زده . مراقب باشید تا حرارت زیاد داده نشود و خمیری نشود. و یا اینکه یک ظرف آب جوش روی گاز درست کرده بعد از جوش آمدن آب زیر گاز را خاموش کرده ظرف شکلات را روی آن قرارداده تا آب شود. به این نوع حرارت غیرمستقیم اصطلاحا بن ماری گفته می شود.و می توانید برای اینکه شکلات براق تر و شکننده نباشد مقداری روغن مایع به شکلات اضافه کرده.

مرحله 1

  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرارداده تا گرم شود. سپس یک کیک اسفنجی یا یک کیک با پودر کیک آماده طبق دستور آن آماده کنید. سپس کف قالب را کمی چرب کرده، و مواد کیک را توی قالب ها ریخته توی طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرارداده. بعد از این زمان چنگالی را در وسط کیک فروکنید اگر موادی به چنگال نچسبید کیک آماده است. در غیر اینصورت مدت بیشتری حدود 3 تا 5 دقیقه دیگر صبر می کنم بعد از فر بیرون می آوریم.

مرحله 2

  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
بعد از اینکه کمی سرد شد از قالب درآورده با قلم بو با شهد با شربت و یا آب کمپوت کیک را کمی مرطوب می کنیم .توی قسمت خالی قالب را با خامه ای که کمی ژلاتین به روش بن ماری آب کرده ایم مخلوط کرده روی کیک ریخته و مواد دلخواه از قبیل گردوی خرد شده، موز خردشده، ژله خرد شده،.. می ریزیم و دوباره روی آن را با خامه می پوشانیم و با قاشق کمی داخل قالب را به آرامی هم می زنیم تا مواد کمی در میان خامه پخش شوند.

مرحله 3

  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
سپس هر دو قالب را که به همین روش پر کرده ایم را روی هم قرار داده. با خامه اطراف و روی آن را پوشانده و به مدت یکساعت در یخچال قرار داده. پس از آن دوباره با خامه آن را پوشانده.

مرحله 4

  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
برای دور آن می توانید از کناره های لیسک دندانه دار یا ابزار مخصوص کنگره دار کردن خامه استفاده کنید.

مرحله 5

  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
مقداری شکلات شیری را به روش بن ماری ذوب کرده صبر کرده تا کمی حرارت آن کم شود. سپس روی خامه ریخته و کمی کیک را تکان می دهیم تا شکلات روی کیک صاف ریخته شود.بعد با میوه دلخواه که من از سه برش آناناس حلقه شده و سه عدد توت فرنگی برش خرده استفاده کردم که مقداری خاک قند روی توت فرنگی ها ریختم و برای براقیت آن از ژله بیرنگ بریلو (ایستاده) که در لوازم قنادی ها موجود است استفاده کردم.البته می توانید یک ورق ژلاتین را با مقدار خیلی کمی آب به روش بن ماری آب کرده کمی صبر کرده بعد روی میوه ریخته.تا میوه ها براق و تازه بمانند.

مرحله 6

  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
  • کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات



سوالات و نظرات

شکمو: سلام
باید بگم من جزو نفراتی بودم که از این کیک بسیار لذیذ نوش جان کردم. این کیک جزو بهترین کیکهای خانگی بود که من تا بحال خوردم. :)
ممنون.
بانوی آشپزخانه: سلام . شرمنده می کنید.خوشحالم که مورد پسند شما واقع شد. از اظهار لطفتون سپاسگزارم. با آرزوی بهترین ها برای شما.مهدیه
ماتیلدا: مرسی مامان مهدیه عزیزم بایت آموزش تصویری خوبتون. می بوسمتونبانوی آشپزخانه: سلام ماتیلدای عزیزم . خواهش می کنم. موفق و شاد باشید
شاپرک: سلام
ممنون خیلی عالی توضیح دادین .
بانوی آشپزخانه: سلام شاپرک عزیزم. خواهش می کنم. موفق و شاد باشید.
شاپرک: سلام
ممنون خیلی عالی توضیح دادین .
شادی: مرسی مامان مهدیه عالی بود.بانوی آشپزخانه: سلام، عزیزم
خواهش می کنم موفق باشید
تستر کوچیکه: وای چه کیک عالی شده مرسیبانوی آشپزخانه: سلام. ممنون عزیزم. موفق باشید.
رزماری: مامان مهدیه عالی مثل همیشه و تبریک جانانه برای راه اندازی سایت امیدوارم همیشه موفق باشید

اگه بخواهیم کیک رو توی ماکروفر بپزونیم چه زمانی باید بهش بدیم البته من کلاس ماکروفر رو رفتم ولی به نظرم کیکی که اونجا درست کردن خمیر بود و سطش درست نپخته بود برای همین تا حالا توی ماکرو نپزوندم
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم. متشکرم. منم برای شما آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم. در مورد پخت در ماکروویو همانطور که در کلاس LG توضیخ دادند زمان و مقدار و قدرت مهم است . و اینکه قبل از آماده کردن کیک حتما دکمه کانوکشن، مخصوص گرم کردن داخل ماکروویو هست. را روی 180 درجه گذاشته گذاشته. بعد من از همین پودر کیک آماده استفاده می کنم. طبق دستور آماده کنید. و قدرت 900 وات به مدت 5 دقیقه و سپس قدرت 360 به مدت 7 دقیقه زمان داده شود این دو دستور را بهتر است پشت سر هم وارد کنید تا پس از 12 دقیقه کیک شما آماده شود.من در قالب سیلیکونی، پیرکس درست کرده ام هر دو مشکلی نداشتند البته که کمی با کیکی که در فر آماده می شود فرق می کند. داخل فر بهتر و برشته تر و پوک تر می شود به خاطر زمان زیادی که برای آماده کردن آن داده می شود.
موفق باشید
سمیرا: واییییییییییییی...........

میدوی چه قدر دنبال چگونگیه ریختن شکلات روی خامه گشتم؟!

واقعا خیلی مرسی! من شکلاتام زیاد غلیظ میشد چون توش شیر یا خامه نمیریختم و فکر میکردم اگه شکلات داغ روی خامه ریخته شه خامه اب میشه!

مرسی از اموزش..........
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم. خوشحالم که مفید واقع شد. اما یادت باشد باید صبر کنی کمی خنک شود بعد روی کیک بریزی مخصوصا اگر روی کیک را با کمی خامه پوشانده باشی. شکلات تا زمانی که کاملا سرد نشود فرم نمی گیرد. در مورد داخل کیک هم یکم صبر کنید کمی از حرارت شکلات کم شود بعد توی خامه فرم گرفته بریزید و بلافاصله شروع به همزدن کنید. البته به آرامی.موفق باشید.
loosi_666: من تازه با این سایت اشنا شدم
خیلی عالیه دستتون درد نکنه
بانوی آشپزخانه: سلام مری عزیزم. خواهش می کنم. منم از آشنایی با شما دوست عزیرم خیلی خوشحالم. موفق باشید
ELHAM: م م م م م م به نظر خیلی خوشمزه میاد
حتما امتحانش میکنم
دستت درد نکنه
بانوی آشپزخانه: سلام . خواهش می کنم . به نظر منم خوشمزه بود.
اشپز خونه ایرانی: من پینگلیش مینویسم
خوشحال میشم یه بار مهمون خونم بشی
بانوی آشپزخانه: سلام دوست عزیزم... ممنون که از سایت دیدن کردید..
اگر امکان دارد آدرس وبسایتتون را دوباره بگذارید.
yalda: ممنونم ار دستور تزئين كيك خوشمزتون.
من اين كيك رو با پودر كيك كاكائويي تردك درستش كردم و خيلي عالي شد.........
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
از لطفت ممنونم .. موفق باشی
رکسانا: مهدیه جون دستت درد نکنه واقعا عالیه خیلی خوشکل شده راستی بجای پودره کاکائو میتونم قهوه بریزم قربونت روزه خوبی داشته باشیبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم عزیزم. من توی این کیک از پودر کاکائو استفاده نکردم. متوجه منظورتون نشدم.
LALE: سلام ممنون از این کیک خوشگل چجوری خامه رو فرم می دن سفت می شه
؟؟؟؟
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم .خواهش می کنم.فرصت بکنم طرز تهیه خامه فرم گرفته را خواهم گذاشت.
رکسانا: پس شکلات روش رو با چی ریختین؟بانوی آشپزخانه: عزیزم توی توضیحات نوشته ام .
"مقداری شکلات شیری را به روش بن ماری ذوب کرده صبر کرده تا کمی حرارت آن کم شود. سپس روی خامه ریخته و کمی کیک را تکان می دهیم تا شکلات روی کیک صاف ریخته شود.بعد با میوه دلخواه که من از سه برش آناناس حلقه شده و سه عدد توت فرنگی برش خرده استفاده کردم که مقداری خاک قند روی توت فرنگی ها ریختم و برای براقیت آن از ژله بیرنگ بریلو (ایستاده) که در لوازم قنادی ها موجود است استفاده کردم.البته می توانید یک ورق ژلاتین را با مقدار خیلی کمی آب به روش بن ماری آب کرده کمی صبر کرده بعد روی میوه ریخته.تا میوه ها براق و تازه بمانند."

شکلات را کم کم روی کیک بریزید سعی کنید که روی کیک را کاملا بپوشاند و برای زیباتر شدنش به صورت نامنتظم از روی کیک به پایین سرازیر شود.
سلام: سلام عزیزم خوشحال میشم به من هم سر بزنیدبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم از آشنایی با شما خوشحال می شوم
لطفا آدرس وبلاگ و یا سایت خودتان را بزارید ...
سارا. ك: سلام گلم . ممنونم از روش تصويري تزئين كيك .خيلي عالي بود . اگه بخوهيم از خامه استفاده نكنيم چه موادي بايد استفاده كنيم ؟بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم. ممنون. به ازای هر 100 گرم یک قاشق غذاخوری روغن مایع داخل شکلات آب کرده بریزید هم بزنید و روی کیک بریزید.
پارمین: خیلی ممنون مامان مهدیه من یه مهمونی رو با چیزهایی که از آشپزی تصویری شما یاد گرفته بودم به بهترین صورت برگزار کردم لطفا به آموزش های خوبتون ادامه بدینبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم . خوشحالم که مفید واقع شده . موفق باشید.
زهره: سلام
ممکنه در مورد این قسمت بیشتر توضیح دهید
"خامه ای که کمی ژلاتین به روش بن ماری آب کرده ایم مخلوط کرده "
یعنی خامه را قبل از اینکه بزنید با ژلاتین قاطی میکنید بعد فرم میدهم یا بعد از اینکه خامه را فرم دادید با ژلاتین قاطی میکنیم نقش ژلاتین چیست ؟ نسبت خامه به ژلاتین باید چقدر باشد؟
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
خامه فرم گرفته را با 2 قاشق پودر ژلاتین یا 6 ورق ژلاتین که به روش بن ماری یعنی جرارت غیر مستقیم مثل ماکروفر با قدرت پائین 360 وات ذوب می کنیم. و یا اینکه پودر ژلاتین را با چند قاشق غذاخوری آب یا شیر روی ظرف آبجوش حل می کنیم، به خامه زده شده اضافه می کنیم به آرامی و سریع هم می زنیم. نقش ژلاتین برای این است که موقع برش خوردن کیک ، خامه مثل ژله برش می خورد و برای انسجام خامه است و جالب شدن و زیبا برش خوردن قسمت خامه ای کیک است. برای300 گرم خامه زده شده 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین کافی است. و هر چه بیشتر در یخچال بماند سفت تر خواهد شد.
m.merzaei: سلام واقعا خسته نباشید من اتفاقی آشنا شدم
می خواستم بدونم میتوان با حداقل امکانات کیک تمیز و خوشمزه ای مثل قنادیها پخت و تزیین کرد
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز. خوش آمدید .
خوشحالم که شما هم به ما پیوستید .بله . راحت ترین کار خرید یک بسته پودر کیک و خامه فرم گرفته است که قنادی ها دارند . تزیین آن هم سلیقه ای است. مهم این است که تصمیم بگیرید از چه تزیینی می خواهید استفاده کنید . با خامه، شکلات ، ژله . و اینکه با اعتماد به نفس کارتان را شروع کنید و از خراب شدن کار هم نترسید. کار نیکو کردن از پر کردن است. قدم اول مهم است. برایتان آرزوی موفقیت می کنم
m.merzaei: سلام طریقه آماده کردن خامه هم بگویید
و چطوری خامه را روی کیک بمالیم و چگونه سطح کیک را صاف کنیم ممنون
بانوی آشپزخانه: سلام . در قسمت کرم ها توضیح آن را گذاشته ام . برای صاف کردن روی کیک لازم است از یک کاردک یا چاقو استفاده کرد و پس از هر بار صاف کردن اضافه های خامه را با دستمال از سطح چاقو و یا کاردک پاک کنیم. و برای اطمینان بیشتر کاردک یا چاقو را در آب گرم فرو می بریم بعد سریع خشک می کنیم و روی کیک را صاف می کنیم. چند بار که این کار را انجام دهید قلق کار دستتان خواهد آمد.
سهیلا: سلام مهدیه جان مرسی از زحمت شما . لطفا اگر برای شما مقدوره طریقه ریختن ژله به روی کیک هم توضیح بفرمایید با تشکر مرسیبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . متشکرم.
در بخش انواع کیک . قسمت "تزیین کیک " توضیح داده ام .
Fanielovyoupoleper: I wanted to spend a mnitue to thank you for this.بانوی آشپزخانه: thank you.have a nice days.
رعنا: سلام مگه میشه زله اب نشه توکیک عزیزمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما
بله اگر ژله را با آب کمتر آماده کنید و سفت باشد مشکلی پیش نمی آید.
nadiya: بنظر من کیک زیبا وساده ای بودبانوی آشپزخانه: متشکرم . شاد باشید
شقایق: عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
محبوبه: باسلام من هروقت خواستم شکلات راروی کیک بریزم یک دست نشدروان ویک دست نمیادخواهش میکنم راهنمایی دقیق کنیدباهرروشی امتحان کردم ممنونبانوی آشپزخانه: با سلام
اگر از شکلات به تنهایی استفاده می کنید بهتر است سرعت عمل بیشتری داشته باشید چون شکلات روی خامه سریع سفت می شود می توانید شکلات را در خامه کمی داغ آب کنید کمی صبر کنید تا از گرما بیافتد سپس روی کیک بریزید این روکش روان تر و سبک تر است و مثل شکلات شکننده نیست و کار با آن راحتر است به این روکش گاناژ یا گاناش گفته می شود که برای روکش کیک استفاده می شود.
آرام: ممنون از راهنمائی های مفیدتون
نازنین: سلام
عزیزم وبلاک قشنگ و پر محتوایی دارید به ما سر بزنید خوشحال میشیم
مریم: سلام
تشکر میکنم از این همه زحمتی میکشید
من میخواستم بدونم از خمیر فوندانت استفاده میکنیم
بعدش در فر قرار میدهیم ؟
درجه فری که خمیر فوندانت رو در اون میزاریم چه درجه ای هست؟
میشه توضیحی بدین !
سپاسگزارم :)
بانوی آشپزخانه: سلام خیر اول خمیر فوندانت را آماده می کنیم سپس کیک را با هر دستوری که هست آماده می کنید از فر خارج می کنید کاملا سرد که شد از عرض برش می زنید معمولا 2 یا 3 قسمت می شود لایه ها را با خمیر و میوه خامه کشی می کنید سپس کرم روکش را روی کیک می کشید که بعنوان آستر کفایت می کند سپس خمیر فوندانت را با وردنه بزرگ کاملا باز می کنید روی کیک قراردمی دهید با دست و ابزار اطوی فوندانت صاف می کنید اضافه ها را برش می زنید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر
سفارشات شب یلدا
جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده لطفا کلیک کنید






پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی