شنبه ۳ آبان ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
کیک تولد با تزیین ماشین

گروه غذایی: کیکها - تزئین کیک
کیکها - کیک تولد
مدت زمان آماده شدن:سریع
دستور:فرنگی

  • کیک تولد با تزیین ماشین
ابتدا یک کیک درست می کنیم. من طبق معمول برای سریعتر شدن کار از پودر کیک آماده استفاده کردم. طبق دستور آن را آماده می کنیم. برای سه رنگ درست کردن کیک از قالب مخصوص استفاده کردم. بعد از آماده کردن کیک آن را با خامه فرم گرفته و مواد دلخواه نظیر گردو، موز، ژله و آناناس که خرد شده بودند در میان لایه ها استفاده کردم. بعد خامه را به رنگ مورد دلخواه رنگ کرده. روی کیک را با پودر پسته و کاکائو پوشاندم. سپس از ماسوره چمن برای تزیین دور استفاده کردم. برای جاده از شکلات شیری که با مقدار یک قاشق روغن کمی آب شده بود. روی قسمتی که می خواستم به آرامی ریختم. با درخت و ماشین پلاستیکی و چند گل شکری تزیین کردم.
نکته
ابتدا مقدار کمی از رنگ را به خامه افزوده تا خیلی پر رنگ نشود که مجبور شوید دوباره خامه به آن اضافه کنید.


مرحله 1

  • کیک تولد با تزیین ماشین
ابتدا یک کیک درست می کنیم. من طبق معمول برای سریعتر شدن کار از پودر کیک آماده استفاده کردم. طبق دستور آن را آماده می کنیم. برای سه رنگ درست کردن کیک از قالب مخصوص استفاده کردم.

مرحله 2

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 3

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 4

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 5

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 6

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 7

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 8

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 9

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 10

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 11

  • کیک تولد با تزیین ماشین
بعد از آماده کردن کیک آن را با خامه فرم گرفته و مواد دلخواه نظیر گردو، موز، ژله و آناناس که خرد شده بودند در میان لایه ها استفاده کردم.

مرحله 12

  • کیک تولد با تزیین ماشین
/

مرحله 13

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 14

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 15

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 16

  • کیک تولد با تزیین ماشین
  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 17

  • کیک تولد با تزیین ماشین


مرحله 18

  • کیک تولد با تزیین ماشین
  • کیک تولد با تزیین ماشین




سوالات و نظرات

احسانه: سلام بر خانم هنرمند این خانه
کیک بسیار جالبی شده است. تولد پرهام را هم تبریک می گویم.
این قالب سه تیکه هات منو کشته! باید برم تو فکر تهیه اش.
سایت خوبی دارید. امیدوارم هر چه زودتر پر بار تر از قبل شود.
بانوی آشپزخانه: سلام احسانه عزیزم
ممنون و متشکرم. منو شرمنده می کنید خانم هنرمند.
رکسانا: مهدیه عزیزم یکم سخته قالباش خوش بحالت که اینقدر هنرمندی تولده پسره عزیزتم مبارک از سایته بسیار زیبات و مفیدت ممنونبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
ممنون و سپاسگزارم .
لیلا: سلام خانم با سلیقه من سوید زندگی میکنم اینجا یجور خامه کیک هست که مثل شیر میمونه باید با هم رن برقی بزنی تا سفت بشه اما وقتی می ریزی تو قیف که شکل بهش بدی حرارت دست باعث میشه که شل بشه و شل بشه و روی کیک که میمالی صاف نمیشه میشه منو راهنمایی کنید که به یه خامه خوب برای تزیین کیک برسمبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم . شرمنده می کنید.
در مورد این خامه من اطلاعی ندارم . اما اگر با همزن فرم می گیرد بهتر است بعد از فرم گرفتن آن را توی یخچال بگذارید تا کمی خنک شود بعد استفاده کنید. و می توانید قیف و ماسوره را توی یخچال بگذارید تا سرد شود. و بعد از 15 تا 20 دقیقه خامه را توش بزیزید و تزیین کنید.
کلا خامه ای که مقدار چربی اش بالاست برای کیک استفاده می کنند. سعی می کنم در فرصت مناسب مطالبی در خصوص خامه فرم گرفته آماده کنم و در سایت بگذارم.
سهيل: عاليه ممنون از شما خانمبانوی آشپزخانه: خوش باشید.
الناز: سلام عزیزمیشه بیشتر درموردخامه اش توضیح بدی اخه شل میشهبانوی آشپزخانه: سلام . در مورد خامه به بخش کرم ها مراجعه کنید. اما اینکه خامه شل میشه . خامه خوب فرم نگرفته و اینکه بعد از زدن خامه و قیف را در یخچال بگذارید تا سرد شود بعد از نیم ساعت از خامه استفاده کنید. و هر بار به اندازه مورد نیاز خامه را از یخچال خارج کنید. تا فرم خود را از دست ندهد.
کتی: فقط می تونم بگم عالیهبانوی آشپزخانه: متشکرم . شرمنده می کنید.
مهناز: سلام من هرکاری مینم نمیتونم روی کیک رو با خامه خیلی صاف کنم و همیشه نامنظم میشه چیکارکنم؟بانوی آشپزخانه: سلام بر شما دوست عزیز
در مورد صاف کردن خامه :از چه روشی استفاده می کنید آیا پالت را بعد از هر بار صاف کردن خامه تمیز می کنید ؟ یکی از علت های صاف نشدن کیک همین می تواند باشد. و دیگر اینکه یکبار کیک را خامه بکشید بعنوان آستر سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود بعد از نیم ساعت لایه ضخیمی از خامه را روی کیک بپوشانید . و پالت را بعد از هر بار استفاده تمیز کنید و در آب گرم قرار دهید و خشک کنید و سریع خامه را به یک جهت صاف کنید.
شمیسا: سلام
می شه لطفا طرز تهیه خمیر هایی که به شکل های مختلف روی کیک قرار می دن رو بذارین؟

اگه ممکنه تزئین کیک با ژله رو هم توضیح بدین

ممنون می شم
بانوی آشپزخانه: سلام
دستور انواع خمیر روکش کیک و تزیین کیک و نقاشی روی کیک با ژله، مطالبی در فرصت مناسب گذاشته خواهد شد.
موفق باشید.
معصومه: عالی بود ممنون ولی می خواستم بدونم هر سه فالب رو روی هم تزیین کردین یا با یکی هم میشه این کار رو کردبانوی آشپزخانه: متشکرم . بله به شرطی که قالبتون عمیق باشد و جدا کننده هم بلند باشد.
فریبا: سلام کیک جالبی بود.به منم سر بزنیدبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم . لطفا آدرس سایتتون را برایم بنویسید.
میترا: سلام نمیدونم چرا فقط وسط کیکم پف میکنه واطرافش پف نمیکنه.لطفا راهنماییم کنیدبانوی آشپزخانه: سلام . برای داشتن یک کیک خوب نکاتی را باید در نظر داشته باشید. فرتان را از قبل روی 180 به مدت 15 دقیقه گرم کنید بعد قالب را در فر بگذارید و تا نیم ساعت بسته به مقدار کیک در فر را بهیچوجه باز نکنید. پف کیک به اصطلاح می خوابد. اگر گرمای درون فر زیاد باشد باعث می شود که پف کیک بخوابد و خیلی نکات دیگر که سعی خواهم کرد مقاله ای در این خصوص بگذارم .
مریم: سلام,خیلی خوب بودولی ازاونجایی که خودم علاقه زیادی به قنادی وآشپزی دارم ترجیح میدم بجای پودرکیک آماده خودم یه کیک خوشمزه درست کنم. مرسیبانوی آشپزخانه: سلام. با شما موافقم اما استفاده از پودر کیک در مواقعی که زمان کمی دارید بسیار مناسب است.
مهناز: با کمال تشکر از تمام حسن سلیقه بسیار زیبا بود مرسی.
ستایش: مرسی کیک خوشگلیه واسه خواهر زادهام درست کردم با تشکر فراوانبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم عزیزم . شاد باشید.
Appliance repair Newport Beach ca: من فکر می کنم که صاحبان سایت های دیگر باید www.cookery.ir به عنوان یک مدل ، بسیار تمیز و سبک کاربر فوق العاده دوستانه و طراحی ، چه رسد به محتوای . شمامتخصص در این تاپیک ! موفق باشید!
Paris call girls: طراحی بی نقص در توجه به لطف www.cookery.ir
dubai model escort: تشکر بسیاری را به شما برای به اشتراک گذاری این نوع از blogposts فوق العاده است . علاوه بر این، یک سفر عالی در علاوه بر این به رویکرد بیمه درمانی اغلب می تواند آن نگرانی است که با مراجعه به خارج از کشور می آیند از بین بردن . بحران های پزشکی می تواند به سرعت تبدیل شدن به پرهزینه و که مطمئن باشید به سرعت راه مانع مالی در امور مالی خانواده است . قرار دادن در محل بیمه سفر بسته کامل قبل از تنظیم کردن ارزش زمان و تلاش است . با تشکر از شما برای شما آرزو شانس !
exclusive escorts dubai: بہت اچھا اور بیشک میں نے اسے شاید ڈاؤن لوڈ ، اتارنا گے. شکریہبانوی آشپزخانه: آپ کا شکریہ، خوش قسمتی ہے.
какой купить фотоаппарат: Great blog here! Also your site loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol
Valeri Birchall: Excellent blog post. I certainly love this site. Continue the good work!بانوی آشپزخانه: thanks a lot.and have nice days.
Paris escort girls: Simply desire to say your article is as astonishing. The clarity for your submit is just nice and i could suppose you?re a professional on this subject. Well along with your permission allow me to grasp your RSS feed to stay updated with imminent post. Thanks 1,000,000 and please continue the rewarding work.بانوی آشپزخانه: thanks a lot . may I ask you how found this site"cookery.ir" ?be successfully.
escort Paris: Very neat blog post. Keep writing.
escort France: Wanted to drop a comment and let you know your Rss feed isnt working today. I tried including it to my Google reader account but got absolutely nothing.
digital camera guide: 2lLTTS Say, you got a nice blog post.Really looking forward to read more. Really Cool.
paris city tours: Hi We simply love your amazing article thanx and pls don?t stop!
good seo: lt1VYL Thanks again for the blog. Much obliged.
seo service: 7D95Wa Im obliged for the article.Really thank you! Awesome.بانوی آشپزخانه: thanks have a nice day
زری: سلام
من تازه با سایت شما آشنا شدم البته توی قسمت قبلی گفته بودم، چرا همه اش از پودر کیک آماده استفاده می کنید اگه میشه طرز تهیه خود کیک هم آموزش بدید آخه پودر کیک آماده مثل کیک تو خونه نمیشه و مزه اش خوب نمیشه.
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه تزیین کیک ها بستگی به این داره که چه نوع کیکی باید درست کنیم؟
بانوی آشپزخانه: با سلام
قبلا توضیح دادم در بخش انواع کیک دستور چندین نوع کیک گذاشته شده است.
در مورد سوال دوم اگر کیکی فرم های خاصی داشته باشد لازم است که از کیک های کره ای استفاده شود که کمی سفت تر و مقاوم تر از کیک های نرم و اسفنجی هستند که بتوان به فرم دلخواه برش زد و روکش کرد.
best social bookmarks: OvKtqv Really enjoyed this blog article.Really looking forward to read more. Cool.
great service: GtCL4Q Major thanks for the article post.Thanks Again. Awesome.
مرسده نیکی خواه: خیلی خوب بودبانوی آشپزخانه: متشکرم موفق باشید
awesome link building: NvPKi8 Thanks again for the blog post.Thanks Again. Awesome.
awesome link building: dqcM6G I appreciate you sharing this article.Really looking forward to read more. Really Great.
link building team: 4JGz8X I am so grateful for your article post.Much thanks again. Cool.
ترنم: در مورد خامه فرم گرفته شده توضیح بدین
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی