Please wait...
دوشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش
ورود اعضاء
دانستنیها
نکات مهم
کیکها
انواع کیک
انواع مافین و کاپ کیک
تزئین کیک
کیک تولد
کیک غذایی
کیک با تزئین پودر قند
کیک شکلاتی
کیک بدون فر
انواع خمیر تزئینی برای کیک
ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
نکات مهم
آش ها
انواع آش
سوپ ها
انواع سوپ
سوپ سرد
سوپ گرم
خورش ها
انواع خورش
خورش های بدون گوشت
خورش سبز
انواع خورش پاستا
سالاد - چتنی - بورانی
انواع سالاد
چلو - پلو ها
انواع پلو و چلو
شربت - نوشیدنی ها
نوشیدنی گرم
نوشیدنی سرد
تزیینات
تزئین غذایی
تزئین میوه
تزئین سبزیجات
تزئینات و کارهای دوستان
سس ها
انواع سس
اشکنه ها
انواع اشکنه
کباب - استیک - بریانی
انواع کباب
انواع بریانی
شامی - کتلت - کبه - سنبوسه
انواع کتلت
کوکو - املت (خاگینه)
انواع کوکو
ساندویچ
انواع ساندویج
خوراک
انواع خوراک گوشت
انواع خوراک مرغ
انواع خوراک ماهی
انواع خوراک جگر
انواع خوراک سبزیجات
نان
انواع نان
نان مغز دار
کوفته - دلمه
انواع کوفته
انواع دلمه
مایه دلمه
پاستا
انواع پاستا
پیتزا
انواع پیتزا
گراتن
انواع گراتینه
ماهی
انواع میگو
انواع ماهی
تارت - پای
انواع پای
بستنی و پالوده
انواع بستنی
کرم
انواع کرم
ژله
انواع ژله
پودینگ
انواع پودینگ
نکته ها
دسر
انواع دسر
شیرینی
انواع شیرینی
انواع حلوا
شیرینی بدون فر
شکلات
شکلات و آبنبات
انواع شکلات
انواع آبنبات
ته چین
انواع ته چین
سیب زمینی
انواع خوراک سیب زمینی
غذاهای بازیافته
انواع غذاهای بازیافته
غذاهای بازیافته بدون گوشت
مناسبت های خاص
شب یلدا
روز عشق - سپندارمذگان
چهارشنبه سوری
نوروز
تولد
روز پدر
روز مادر
نذری ها
ماه مبارک رمضان
مقالات
مناسبت ها
دستورهای ارسالی کوکری ها
سفارش
انواع دسر، کیک، سالاد، بیسکویت و وسایل تولد
طراحی و اجرا
لیست آخرین مقالات
اطلاعات جامع مایکروفر
معرفی کاربران حرفه ای سایت کوکری
جدول مقدار مواد کیک کره ای و انتخاب سایز قالب
کباب کنجه لاری
تارت بیسکویتی
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
دسر پاناکوتا
میزان کالری لبنیات
جدول میزان کالری غذاها
سفارش انواع کیک های غذایی، سالاد و فینگرفود
مدت زمان آماده شدن
بسیار سریع
سریع
معمولی
طولانی
بسیار طولانی
دستور
ایرانی
ایتالیایی
عربی
چینی
فرنگی
دستورهای خاص
غذاهای بدون گوشت
غذاهای رژیمی
گیاهی
بیماران
کودکان
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
پروانه های شکلاتی
گروه غذایی:
کیکها - تزئین کیک
شکلات - انواع شکلات
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
مناسبت های خاص - روز عشق - سپندارمذگان
شکلات - شکلات و آبنبات
مدت زمان آماده شدن:
معمولی
ابزارهای مورد نیاز:
گاز
دستور:
فرنگی
ابتدا شکل بالهای پروانه را روی کاغذ روغنی کشیده، سپس شکلات شیری را به روش بن ماری آب کرده. داخل قیف کاغذی یا یک نایلکس ضخیم کوچک ریخته و دور بالها را آماده کنید. کمی صبر کرده وسپس شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده و با رنگ دلخواه آماده کرده. داخل قیف یا نایلکس ریخته وتوی بالهای را پر کرده. باید ضخامت شکل به قدری باشد که موقع جدا کردن نشکند.می توانید ریختن شکلات را چند بار تکرار کنید تا به ضخامت مورد نظر در بیاید.
مرحله 1
ابتدا شکل بالهای پروانه را روی کاغذ روغنی کشیده،
مرحله 2
سپس شکلات شیری را به روش بن ماری روی گاز یا داخل ماکروویو و یا دستگاه مخصوص ذوب شکلات؛آب کرده.
مرحله 3
شکلات را داخل قیف کاغذی یا یک نایلکس ضخیم کوچک ریخته و دور بالها را آماده کنید. کمی صبر کرده
مرحله 4
سپس شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کرده و با رنگ دلخواه آماده کرده. داخل قیف یا نایلکس ریخته وتوی بالهای را پر کرده.
مرحله 5
باید ضخامت شکل به قدری باشد که موقع جدا کردن نشکند.می توانید ریختن شکلات را چند بار تکرار کنید تا به ضخامت مورد نظر در بیاید.
مرحله 6
بالها را کنار هم قرار داده و با شکلات شاخکهای آن را آماده کرده و در جای خود قرار داده.می توانید مقداری اکلیل خوراکی روی بالها پاشیده تا کمی براق شوند.
لیست مقالات مرتبط
تزیین کیک با نقاشی های خوراکی
چیز کیک شکلاتی سرد
جعبه شکلاتی
کرم رویال
کلبه بیسکویتی 1
شکلات کورنفلکس
کیک با کرم پودینگ شکلاتی
گل ژلاتینی
تزیین کیک با زرورق شکلات
کار با زرورق شکلات
کاسه های شکلاتی
پروانه های شکلاتی
کیک با روکش شکلاتی و ذوب کردن شکلات
سوالات و نظرات
ashpazierangin:
سلام
اين روز فرخنده بر شما مبارك
بانوی آشپزخانه:
سلام منصوره جون منهم این روز فرخنده و مبارک را به شما مادر مهربان تبریک می گویم.
رکسانا:
مهدیه عزیزم با لهای پروانه که خوراکی نیستن بعد میگم مهدیه جان پروانرو میتونم با خمیره فوندانت درست کنم عزیزم؟خدانگهدار
بانوی آشپزخانه:
عزیزم
پروانه ها خوراکی هستند با شکلات درست شدند. طرز آماده کردن آنها را توی سایت گذاشته ام. با خمیر فوندانت هم می توانید درست کنید. با شکلات هم راحت هست.
یکی:
ایده ی جدید چی دارید؟کیک با خمیر فوندانت بیش تر بذارید......
بانوی آشپزخانه:
پیشنهادتون را مد نظر خواهم داشت.
یاس:
یا سلام و خسته نباشید به شما
من قصد دارم برای روز تولد شوهرم خودم کیکش رو اماده کنم
کیکی که میخوام اماده کنم روش لایه شکلاتی هست ولی نمیدونم چطور تزیینش کنم
دلم میخواد با یک چندتا گل کوچولو تزیینش کنم نمیدونم برای اولین باره که میخوام این کارو بکنم و تجربه خاصی هم ندارم
میخواستم راهنماییم کنین قالب کیکم رو شکل قلب انتخاب کردم
بانوی آشپزخانه:
با سلام متشکرم
ساده ترین آن بعد از روکش کردن ساده کیک با یک لایه خامه فرم گرفته از گاناش یا گاناژ بعنوان روکش استفاده کنید ( خامه را داغ کنید کمی که گرم شد و بخار بلند شد زیر آن را خاموش کنید و تکه های شکلات شیری یا تلخ را در آن بریزید سپس هم بزنید تا تکه های شکلات ذوب شود سپس به آرامی روی کیک با روکش خامه بریزید. تا روی کیک روکش شود لازم نیست دیواره ها کاملا روکش شود. تزیین با گل هم زیبا و آسان است.
یاد یاس:
سلام. میخواستم بگم اگه طرح پروانه رو روی نایلون یا کاغذ روغنی بکشید ولای یه کتاب ضخیم که بازهست بگذارید داخل یخچال تا سفت بشه پروانه ی بسیار زیباتر و خوشحالت تری خواهید داشت.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:
*
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:
*
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
گالری
-
نقشه سایت
-
معرفی سایت
-
ثبت نام در سایت
-
تماس با مدیر
-
پیشنهادات
-
پیوندها
-
تبلیغات در سایت
-
پذیرش سفارش
ورود اعضاء