جمعه ۲ آبان ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
تزیین کیک با زرورق شکلات

گروه غذایی: کیکها - تزئین کیک
کیکها - کیک شکلاتی
کیکها - کیک تولد
مدت زمان آماده شدن:معمولی

  • تزیین کیک با زرورق شکلات
ابتدا کیک را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کرده. سپس خامه فرم گرفته را با شکلات آب کرده مخلوط کرده. لایه اول کیک را گذاشته با آب کمپوت یا شهد مرطوب کرده. سپس کرم را روی آن بمالید.روی کرم را با میوه دلخواه نظیر موز و آناناس خرد شده و گردو بپوشانید.پس از گذاشتن آخرین لایه آن را کمی با شهد یا آب کمپوت مرطوب کرده. و کل کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید. و شکلات را روی زرورق شکلاتی (شکلات ترانسفر) بریزید در یخچال قرار دهید سپس به شکل مورد نظر برش بزنید.برش های شکلاتی را دور کیک قراردهید. و روی کیک را خامه فرم گرفته بریزید و با کاسه ها و پروانه های شکلاتی تزیین نمایید.

مرحله 1

  • تزیین کیک با زرورق شکلات
ابتدا کیک را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کرده.

مرحله 2

  • تزیین کیک با زرورق شکلات
  • تزیین کیک با زرورق شکلات
سپس خامه فرم گرفته را با شکلات آب کرده مخلوط کرده.

مرحله 3

  • تزیین کیک با زرورق شکلات
لایه اول کیک را گذاشته با آب کمپوت یا شهد مرطوب کرده. سپس کرم را روی آن بمالید.

مرحله 4

  • تزیین کیک با زرورق شکلات
روی کرم را با میوه دلخواه نظیر موز و آناناس خرد شده و گردو بپوشانید.

مرحله 5

  • تزیین کیک با زرورق شکلات
  • تزیین کیک با زرورق شکلات
پس از گذاشتن آخرین لایه آن را کمی با شهد یا آب کمپوت مرطوب کرده. و کل کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید.

مرحله 6

  • تزیین کیک با زرورق شکلات
برش های شکلاتی را دور کیک قراردهید.

مرحله 7

  • تزیین کیک با زرورق شکلات
  • تزیین کیک با زرورق شکلات
روی کیک را خامه فرم گرفته بریزید و با کاسه ها و پروانه های شکلاتی تزیین نمایید.



سوالات و نظرات

yas: اين كيك عالي بود من بازم مي خوامبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم. بازم تزیینات دیگری از زرورق شکلاتی خواهم گذاشت. منتظر باشید.خوش باشی
فرزانه: استاد جونم میشه زرورق رو کامل دور کیک گذاشت؟ایا شکلاتش نمی شکنه ؟بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم. من استاد نیستم بلکه تجربیات آشپزی و شیرینی پزی ام را در این سایت می گذارم. بازم از لطف شما ممنونم.
در مورد شکلات : اگر ضخامت شکلات را کمی بیشتر بگیرید به این راحتی نمی شکند.
مریم: خیلی هنرمند و کدبانو هستین مامان مهدیه جون
من خیلی وقت پیش فکر کنم یه 2 ماه پیش براتون کامنت و گذاشتم تازه سایت رو افتتاح کرده بودین هم تیریک گفتم هم اینکه سوال پرسیدم یادم میاد در مورد یه کیک بو که خامه داشت ولی به دلایل دور شدن از فضای مجازی دقیقا این مدت نت نداشتیم و حالا هر چی میگردم نمیدونم سوالم کجا بوده و ایا که حتما بهش جواب دادین چه جوابی داشتم
به هر حال دیگه شامل مرور زمان شد ومنم نمیدونم دنبال چی بودم ولی از این به بعد بهتون سر میزنم موفق باشینننننننننننننننننننننننن
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم شرمنده می کنید. راستش یادم نمی آید کدوم کیک بوده هر چه پیغام بوده جواب دادم . اگه میتونی سوالت را دوباره مطرح کنید .. خوشحال میشم اگر بتوانم بهتون کمک کنم .موفق و شاد باشید
رکسانا: مامان مهدیه من عاشقه پیراشکی ام آموزش میدین ممنونبانوی آشپزخانه: به روی چشم توی لیست کارها قرار داده ام . بازهم باید کمی صبر کنید. موفق باشید.
رکسانا: مامان مهدیه جون سلام طرزه تهیه ی پای سیب رو هم آموزش میدین ممنونمبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
به روی چشم .
سهیلا: سلام عزیزم لطف کنید بفرمایید منظورتان از برشهای شکلات یا زرورق شکلات چیه؟متشکرمبانوی آشپزخانه: سلام سهیلا جان
زرورق شکلات از ورق های پلاستیکی تهیه شده که روی این ورق ها شکلات با طرح ها و رنگهای مختلف چاپ شده که با آب کردن شکلات و ربختن روی این ورق ها این طرح های شکلاتی روی شکلات می افتد و برای تزیین استفاده می شود .
سارا: سلام خانم تازه امروز با اینجا اشنا شدم مرسی،هورا که اومدین چون همه آموزشها تصویری هم هست که عالیه. میخوام یه مطلب در مورد ماسوره زدن خامه بذاری چیزایی که بهش کم رداخته شده تا هم اینجا مرجع کامل تری بشه و هم ما یاد بگیریم بانو. قربونتبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
متشکرم. فقط باید کمی صبر کنید تا در فرصت مناسب مطلبی در این خصوص گذاشته شود.
سوسن: مرسی،واقعا عالی بود
راحله: سلام با تشکر از هنر نمایی شما .راستش من هم با خمیر شکلات ،زرورق شکلات ،خمیر فوندانت کار می کنم فقط یه سوال داشتم جنس پروانه های روی کیک چیه؟بانوی آشپزخانه: با سلام. متشکرم پروانه ها از شکلات است
afsane: سلام میشه بگین شکلات رو اب میکنیم چیزه دیگه ای بهش اضافه نمیکنیم؟بانوی آشپزخانه: سلام خیر فقط به روش غیر مستقیم بن ماری ذوب می کنیم
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی