 |  |
yas: اين كيك عالي بود من بازم مي خوام | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم. بازم تزیینات دیگری از زرورق شکلاتی خواهم گذاشت. منتظر باشید.خوش باشی |
فرزانه: استاد جونم میشه زرورق رو کامل دور کیک گذاشت؟ایا شکلاتش نمی شکنه ؟ | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم. من استاد نیستم بلکه تجربیات آشپزی و شیرینی پزی ام را در این سایت می گذارم. بازم از لطف شما ممنونم.
در مورد شکلات : اگر ضخامت شکلات را کمی بیشتر بگیرید به این راحتی نمی شکند. |
مریم: خیلی هنرمند و کدبانو هستین مامان مهدیه جون
من خیلی وقت پیش فکر کنم یه 2 ماه پیش براتون کامنت و گذاشتم تازه سایت رو افتتاح کرده بودین هم تیریک گفتم هم اینکه سوال پرسیدم یادم میاد در مورد یه کیک بو که خامه داشت ولی به دلایل دور شدن از فضای مجازی دقیقا این مدت نت نداشتیم و حالا هر چی میگردم نمیدونم سوالم کجا بوده و ایا که حتما بهش جواب دادین چه جوابی داشتم
به هر حال دیگه شامل مرور زمان شد ومنم نمیدونم دنبال چی بودم ولی از این به بعد بهتون سر میزنم موفق باشینننننننننننننننننننننننن | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم شرمنده می کنید. راستش یادم نمی آید کدوم کیک بوده هر چه پیغام بوده جواب دادم . اگه میتونی سوالت را دوباره مطرح کنید .. خوشحال میشم اگر بتوانم بهتون کمک کنم .موفق و شاد باشید |
رکسانا: مامان مهدیه من عاشقه پیراشکی ام آموزش میدین ممنون | بانوی آشپزخانه: به روی چشم توی لیست کارها قرار داده ام . بازهم باید کمی صبر کنید. موفق باشید. |
رکسانا: مامان مهدیه جون سلام طرزه تهیه ی پای سیب رو هم آموزش میدین ممنونم | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
به روی چشم . |
سهیلا: سلام عزیزم لطف کنید بفرمایید منظورتان از برشهای شکلات یا زرورق شکلات چیه؟متشکرم | بانوی آشپزخانه: سلام سهیلا جان
زرورق شکلات از ورق های پلاستیکی تهیه شده که روی این ورق ها شکلات با طرح ها و رنگهای مختلف چاپ شده که با آب کردن شکلات و ربختن روی این ورق ها این طرح های شکلاتی روی شکلات می افتد و برای تزیین استفاده می شود . |
سارا: سلام خانم تازه امروز با اینجا اشنا شدم مرسی،هورا که اومدین چون همه آموزشها تصویری هم هست که عالیه. میخوام یه مطلب در مورد ماسوره زدن خامه بذاری چیزایی که بهش کم رداخته شده تا هم اینجا مرجع کامل تری بشه و هم ما یاد بگیریم بانو. قربونت | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
متشکرم. فقط باید کمی صبر کنید تا در فرصت مناسب مطلبی در این خصوص گذاشته شود. |
سوسن: مرسی،واقعا عالی بود | |
راحله: سلام با تشکر از هنر نمایی شما .راستش من هم با خمیر شکلات ،زرورق شکلات ،خمیر فوندانت کار می کنم فقط یه سوال داشتم جنس پروانه های روی کیک چیه؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام. متشکرم پروانه ها از شکلات است |
afsane: سلام میشه بگین شکلات رو اب میکنیم چیزه دیگه ای بهش اضافه نمیکنیم؟ | بانوی آشپزخانه: سلام خیر فقط به روش غیر مستقیم بن ماری ذوب می کنیم |
مریم: خسته نباشید بانوی من،فقط خواستم بگم یه دنیا ازت ممنونم | |
رقیه: ممنون عالی بود | |