یکشنبه ۳۰ شهریور ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
ذوب کردن ژلاتین

گروه غذایی: ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
کرم - انواع کرم
ابزارهای مورد نیاز:گاز
مواد لازم:
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
ورق ژلاتین: 3 عدد
آب: به مقدار لازم

  • ذوب کردن ژلاتین
ذوب کردن ورق ژلاتین: ابتدا ورق ژلاتین را خیس کرده، آن را تکان داده تا آب اضافی آن ریخته شود. سپس در آب جوش انداخته و به آرامی آن را هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آن حل شود.و اگر آب جوش آماده نبود آب سرد به آن اضافه کنید و روی بخار آب کتری قراردهید تا ذوب شود.

ذوب کردن پودر ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته سپس ظرف ژلاتین را روی ظرف آب جوش قرارداده  تا به اصطلاح به روش بن ماری به آرامی ژلاتین در آن حل شود.

یک فرمول کلی برای مخلوط کردن پودر ژلاتین:
یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین + یک قاشق چایخوری شکر + یک هشتم پیمانه آب سرد
یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین + یک قاشق سوپخوری شکر + یک چهارم پیمانه آب سرد.



نکته
هر قاشق غذا خوری پودر ژلاتین معادل 3 ورق ژلاتین است. برای حل کردن یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین، تقریبا 1/4 پیمانه آب لازم است.



حل کردن ژلاتین با مقدار آب بسیار کم برای مصارف خاص:


مرحله 1

  • ذوب کردن ژلاتین
  • ذوب کردن ژلاتین
ابتدا ورق ژلاتین را با آب سرد خیس کرده. آب اضافی آن را گرفته در ماکروویو با قدرت 360 درجه به مدت 30 ثانیه ذوب کرده. از دستگاه خارج کرده و به آرامی هم بزنید.در صورتیکه ژلاتین را کمی رقیق تر بخواهید می توانید مقداری آب به آن اضافه کرده و پس از بیرون آوردن به آرامی هم بزنید تا کاملا ژلاتین هم زده شود.



مرحله 2

  • ذوب کردن ژلاتین
در صورتیکه بخواهید برای مصرف خاص ژلاتین را رنگ کنید در این مرحله می توانید با افزودن یک قطره رنگ مجاز خوراکی آن را به رنگ دلخواه درآورید.



سوالات و نظرات

فاطمه: سلام
خسته نباشید
میخواستم بدونم پیمانه مناسب چه اندازه می باشد؟
ممنون
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
پیمانه های اندازه گیری که لوازم قنادی ها و پلاستیک فروشی ها دارند که 4 پیمانه است شامل 1 و 1/2 و 1/3 و 1/4 می باشد. و درصورت نبودن از فنجان می توانید بعنوان 1 پیمانه استفاده کنید.
sanaz: سلام میخواستم بدونم که هر 1 لیوان اب که برای ژله اماده در نظر میگیریم... در مقایسه با پودر چه اندازه ای است .. یعنی 1د لیوان چه مقدار پودر میخواد
؟
بانوی آشپزخانه: هر بسته پودر ژله حذود 98 تا 100 گرم است. که معادل نصف پیمانه اندازه گیری است. تقریبا سرخالی که اگر ژله را بخواهید بصورت قالبی داشته باشید بهتر است با یک و یک سوم آب جوش آن را حل کنید آنقدر حل شود کاملا زلال شود اگر بصورت تک رنگ بخواهید آماده کنید سرد هم که باشد در قالب بریزید مشکلی پیش نمی آید اما اگر بخواهید چند رنگ درست کنید لایه دوم به بعد را حتما گرم به ژله قبلی اضافه کنید.
samar: خوب بودبانوی آشپزخانه: متشکرم.
الهام: با سلام و خسته نباشید ...

میخواستم بدونم بعد از مخلوط کردن 3 ورق ژلاتین + 4 پیمانه آب جوش به چه مدت باید روی اجاق باشد و چه مقدار شکر استفاده شود ؟

با سپاس فراوان ..
بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از لطف شما. لطفا مقاله را با دقت بخوانید. هر 3 ورق ژلاتین را پس از خیس کردن با آب سرد اب اضافی آن را گرفته در حالی که نرم شده است با یک چهارم آب جوش آن را حل کنید تا زمانی که کاملا ژلاتین در آب حل شود. بسته به مقدار گرمای آب دارد هر چه گرم تر باشد سریع تر ذوب می شود. شکر هم حدود یک قاشق غذاخوری یا سوپخوری کافیست.
الی: سلام،خسته نباشید
می خواستم بپرسم برای هر ظرف ژله(تقریبا به اندازه 2-3 لیوان) چند ورق ژلاتین لازمه؟
با تشکر
بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر
هر لیوان حدود 2 ونیم تا 3 ورق ژلاتین کافیست. که بستگی به مقدار شیرینی و غلظت مواد پایه ( آب یا کرم ) دارد.
آرزو: سلام
بینهایت ممنونم از سایت خیلی خوبتون
مطالب واااقعا مفید و عالی هستن
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. موفق باشید
زهرا: با سلام وخسته نباشید: می خواستم بدونم اگر بخواهم ژله شیر درست کنم,برای هر لیوان شیر چه مقدار ژلاتین لازم است؟وآیا میتوان ژلاتین را با خود شیری که در حال جوش است حل کرد؟ با تشکر فراوانبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم
پس از به جوش آمدن شیر شعله گاز را خاموش کنید سپس ژلاتین را اضافه کنید. حدود 2 ورق ژلاتین کافیست.
طنار: سلام خسته نباشید من پودر ژلاتینم با این که تاریخ مصرفش نگذشته حسابی بو میده به نظرتون کهنه شده....بانوی آشپزخانه: سلام پودر ژلاتین بوی خوبی ندارد. مربوط به کهنگی نیست
رهگذر: با سلام.ممنون از توضیحاتتونبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم شاد باشید
فاطمه: باعرض سلام
برای شش قاشق شوپخوری ژلاتین چه مقدار ورقه ژلاتین نیازاست؟
بانوی آشپزخانه: با سلام
همانطور که در مقاله نوشته شده است هر قاشق سوپخوری = 3 ورق ژلاتین
فاطمه: باعرض سلام

برای شش قاشق سوپخوری ژلاتین که ازسه ورق ژلاتین استفاده میشودچه مقداربایدآب جوش استفاده کردتامعادل شش قاشق سوپخوری ژلاتین به دست آید؟
بانوی آشپزخانه: سلام
منظورتون را درست متوجه نشدم می توانید اما اگر می خواهید فقط ژلاتین ذوب شده داشته باشید کافیه پس از خیس کردن ورق های ژلاتین به روش بن ماری بدون آب ذوب کنید که گلهای ژلاتینی را می توان درست کرد اما اگر برای دسر می خواهید هر قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در یک پیمانه آب به روش بن ماری ذوب کنید
بهروز: سلام من پودر ژلاتین را در اب گرم حل کردم بعد یک لیوان قرقروت مایع (بجای اب سرد)به ان اضافه ودر یخچال گذاشتم خوب سفت شده بود اما در هوای منزل شروع به مایع شدن کرد ودوره ابکی شد چرا؟چکار کنم که بیرون یخچال سفتی خودش را حفظ کندبانوی آشپزخانه: سلام
مقدار ژلاتین کم بوده است
اعظم: سلام می توان ژلاتین را شربت مایع یا پودر شربت استفاده کردبانوی آشپزخانه: با سلام بله امکان پذیر است به شرط اینکه مقدار ژلاتین کافی باشد
nana: salam vaghean mamnooonبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد باشید
لطیفه: سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم برای درست کردن ژله شیر .... برای هر پیمانه شیر چقدر پودر ژلاتین و چقدر شکر لازمه ؟ در ضمن باید پودر ژلاتین رو آب کرده یا با شیر قاطی کرده بعد بجوشونم اگه اینجوریه چه مدت ؟

ممنون از شما
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. در خصوص نحوه استفاده از پودر ژلاتین لطفا مقاله کاربرد ژلاتین را مطالعه بفرمایید کمک زیادی به شما خواهد کرد. برای هر پیمانه شیر 2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری سرپر پودر ژلاتین می توانید استفاده کنید.
طیبه: با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم اگر مقدار پودر یا ورق ژلاتین در شیرینی مثل چیز کیک زیاد باشد باعث تلخی میشود یا خیر؟ متشکرمبانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. استفاده زیاد از ژلاتین مزه و طعم دسر را از بین می برد.
یگانه: با سلام می خواستم بدونم اگه با پودر ژلاتین یک ژله درست کردیم و خوب سفت نشد، میشه دوباره گرمش کرد و پودر ژلاتین اضافه کرد؟بانوی آشپزخانه: با سلام . بله می توانید در ماکروویو با قدرت 600 وات گرم کنید در حالیکه گرم است ژلاتین ذوب شده را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. بهتر است ژلاتین و ژله تقریبا هم دما باشند.
نفس: سلام
ممنون از مطلب خوبتون.یه سوال من برای تهیه دسری طبق دستور مقدار 3قاشق شربت خوری به همراه 1 لیوان اب به موادم اضافه کردم در دسرم شیر وخامه وتخم مرغ هم بود.
خیلی شل شده بود وقتی هم یخچال بیرون اوردم گرفته بود ولی خیلی سفت نشده بود و در محیط اتاق آب میشد.میشه راهنمایی ام کنید چه مقدار پودر ژلاتین و آب به دسرم اضافه کنم.ممنون
بانوی آشپزخانه: سلام هر لیوان از کرم حدود یک قاشق غذاخوری استاندارد اندازه گیری پودر ژلاتین نیاز دارد بهتر است کمی سر پر باشد
naqme: man podre jele ro to shire dagh rikhtaam... shiir looor shood.. yani don done shod modeleshe ya nabayad injori she...بانوی آشپزخانه: مواد هم دما نبودن و اینکه شیر باصطلاحا بریدعه
خاطره: با سلام
ازتون که مطالب بسیار عالیتون را در اختیار ما گذاشتید بسیار متشکرم
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی