 |  |
فرزانه: سلام گل خوشبوی من.خدا قوتتتتتتت .خوش به حال اونی که مهمون سفره های رنگین و کیک های خوشمزه ت میشه :)
عزیزم بریلو رو میشه به تنهایی رنگ خوراکی و کمی اسانس زد که واسه نوشتن شل نشه !!یا باید کمی با اب شل بشه ؟ | بانوی آشپزخانه: سلام فرزانه عزیزم. ممنون. گل سرخ و سفید ارغوانی فراموشم نکن تا می توانی
عزیزم بسته به نوع استفاده مثلا برای نوشتن اگر کمی رقیق شود بهتر است من از استانس برای طعمش استفاده نکرده ام به احتمال زیاد می شود. من از پودر ژله آماده استفاده کردم که کیک مزه خوبی داشت. اما به خاطر رنگی بودن آن سعی شد خامه رنگی کنار گذاشته شود. و خورده نشد اگر رنگ خوراکی استفاده نمی کردم با خیال راحت تر خورده می شد. |
شببو: فرزانه جون سلام. عزيزم ميخواستم بپرسم روي كيك رو ژله با طعم انار ميريزي و اون رو در يخچال ميگذاري كه خودش را بگيرد. و اگر اين كار را كردي آيا كيك شل نميشه وقتي كه ژله رو روش ميريزي! | بانوی آشپزخانه: سلام دوست عزیزم مهدیه هستم. اگر از ژله انار استفاده می کنید یادتان باشید یک بسته ژله را فقط فقط با یک لیوان آب جوش درست کنید نیم بند که شد یعنی کمی کشدار مثل سفیده تخم مرغ ، روی کیکی که با خامه فرم گرفته پوشانده اید می ریزید و کیک را کمی می چرخانید تا ژله سطح و اطراف کیک را بپوشاند.
ژله را به تنهایی روی کیک نریزید با خامه فرم گرفته آن را بپوشانید بعد ژله را بریزید. موفق باشید |
رکسانا: سلام مهدیه عزیزم ببخشید طرز تهیه خامه فرم گرفترو میگی؟برای من درست نمشه؟ممنون از کیکای زیبات و همینطور تزیینات با سلیقت <بچه هات رو ببوس> قربانت رکسانا | بانوی آشپزخانه: سلام خانمی
متشکرم. در مورد خامه فرم گرفته مطالبی را آماده دارم در اسرع وقت خواهم گذاشت. |
بهزاد: عالی دستتون درد نکنه | بانوی آشپزخانه: خواهش می کنم . شاد باشید. |
عفت: سلام مهدیه جان دست گلت درد نکنه خیلی قشنگ شده.فقط یک سوال مقدار مواد پودر ژله بریلو رو نگفنی در ضمن این ژله بریلو همون پودر ژله معمولی هستش؟ ممنون میشم اگه جواب بدی. | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
متشکرم . ژله بریلو یک نوع ژله آماده است ،بی رنگ است در قنادی ها بفروش می رسد برای تزیین کیک بکار برده می شود. با پودر ژله فرق می کند . |
سمیرا: با سلام
خامه فرم داده شده را چگونه درست کنیم | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما
لطفا این ص را بخوانید . توی قسمت کرم ها . خامه فرم گرفته
http://www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=75 |
nasim: salam mahdyeh jun mersi az keyk khoshgelet ye soal dashtam mishe faghat az jele mamuli estefadeh kard chon man dar alman nmidunam in jele brilo chist mamnun
misham age javab bedi | بانوی آشپزخانه: سلام نسیم عزیزم . متشکرم
بله می توانید. کافیه ژله را کمی غلیظ تر درست کنید یعنی آب کمتری داخلش بریزید. سپس در یخچال بگذارید . به غلظت سفیده تخم مرغ که رسید کشدار که شد به آرامی روی کیک بریزید. البته کیک را باید با خامه روکش کنید تا وقتی ژله روی کیک می ریزد روی کیک بماند. اگر به آلبوم عکس نگاه کنید کیک ماشین با ژله انگور روکش شده و باعث براقیت کیک هم شده.
موفق باشید عزیزم |
مرضیه: سلام بانوی هنرمند.این اولین باره که از صفحه شما دیدن میکنم.میشه لطفا دستور یه کیک شکلاتی خوشمزه رو بگین؟ ممنون میشم | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. به مرور دستورهای جدیدی گذاشته خواهد شد. موفق و شاد باشید |
باران: سلام
خیلی سایت خوبی دارید.
ممنون از دستوراتون.
وقتی روکش را می ریزید چطور کیک را جا به جا در ظرف میکنید که نمی شکند؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
کاردک هایی برای این کار وجود دارد که پهن و بزرگ هستند اما اگر در دسترس نیست می توانید یک چاقوی بزرگ را زیر کیک به آرامی وارد کنید بصورتیکه بتوانید با بالا بردن چاقو یک طرف کیک کمی از سطج جدا شود و دستتون را زیر کیک قرار دهید و با هر دو دست کیک را بلند کرده و روی سینی مورد نظر قرار دهید اگر کیک شما خیلی بزرگ است بهتر است از همان اول روی سینی مراحل آماده کردن کیک را انجام دهید . |
سحر: با تشکر | بانوی آشپزخانه: با سلام . متشکرم شاد باشید. |
سرور: سلام کیک زیبایی درست کردین اماخامه فرم گرفته رو به هیچ وجه موفق نشدم درست کنم وزله بریلو هم اصلا پیدا نشد...تشکر | بانوی آشپزخانه: سلام . متاسفم . برای ژله کاور کیک می توانید از پودر ژله آماده هم استفاده کنید . ژله را در یخچال بگذارید کمی که خودش را گرفت و حالت مایع داشت روی کیک بریزید. در مورد فرم گرفتن خامه نوع همزن تمیز بودن ظرف سرد بودن خامه بسیار موثر است. امیدوارم دوباره امتحان کنید و موفق شوید. |
زهرا دادفر: لطفا تزیین کیک مکزیکی که رویش کرم رنگ هست وخطهای اطرافش خطهای قرمز رنگ هست را برایم بفرستید | |
نیایش: سلام خانمی یه سوال داشتم چرا کیک هایی که درست میکنم قطرش زیاد نمیشه وزیاد پف نمیکنه بااینکه همه موارد رعایت میکنم ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. احتمالا بسته به نوع کیک مواد زیاد هم زده شده و یا گرمای فر مناسب نبوده است. |
فیروزه: با تشکر از شما من می خواهم فقط سطح بالای کیک از ژله پوشانده شود ولی وقتی زله را روی کیک می ریزم اطراف ان هم میریزد چه کنم؟ | بانوی آشپزخانه: باسلام
می توانید دور سطح بالایی کیک را با خامه دور گیری کنید و در قسمت داخلی آن ژله را بریزید تا به پایین سرازیر نشود.
شاد باشید. |
فرزانه: ژله بریلو چیه؟ | بانوی آشپزخانه: یک نوع ژله آماده است که برای مدت طولانی می توان در یخچال نگهداری کرد که معمولا قنادها برای تزیین انواع کیک و دسر از این نوع ژله استفاده می کنند. |
فاطمه: سايتتون عالي,خيلي خيلي مممنون | بانوی آشپزخانه: با سلام
متشکرم . موفق و شاد باشید. |
زری: سلام ـ هفته دیگه اولین سالگرد ازدواجم هست ـ میخواستم بگم میشه یه کیک خوشمزه و با تزیین زیبا بذارید تا این کیک رو درست کنم؟
ممنون | بانوی آشپزخانه: با سلام
متاسفانه فرصت تهیه این کیک را ندارم. اما شاید بزودی دستور کیک جدیدی را در سایت بگذارم. شاد باشید. |
امیر: سلام مرسی از کیک خوشگلتون از راهنماییهای شما استفاده کامل رو بردم خیلی ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم. موفق و شاد باشید. |
مریم: سلام.ممنون از اموزشهای خوبتون.میخواستم اگه امکان داره آموزش تزیین کیک بن10رو بگید.اینکه عکس هارو چطور روی کیک منتقل کنم.ممنون | بانوی آشپزخانه: سلام . همانطور که گفتم کل طرح را با شکلات نقاشی می کنیم. بعد یک لایه شکلات کل سطح را می پوشانیم در یخچال می گذاریم سفت که شد بر می گردانیم نقش ها مشخص است و بلند می کنیم و روی کیک می گذاریم. |
مریم: سلام وخسته نباشید به خاطر توضیحات خوبتون ممنون برای جشن تولدی که مهمانها تقریبا سی نفرن کیک چند تخم مرغی باید درست کنم و اگر ژله برای روکش کیک استفاده کنم میشه خامه رو رنگی نکنم روکش رنگ خودشو خوب نشون میده با تشکر فراوان | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم.
کیک 15 تخم مرغی تقریبا مناسبه. اگر می خواهید رنگ پررنگ تری داشته باشید لازمه که خامه را رنگ کنید. موفق باشید |
سمیرا: سلام ممنون از سایت خوبتون .دستور کیکتون عالی بود فقطمن با پالت نمیتونم خیلی خوب خامه روی کیک را صاف در بیارم اگه ممکنه راهنماییم کنید و اینکه اگر به جای گل مصنوعی از گل طبیعی استفاده کنم دستور خاصی داره با تشکر | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
اگه خامه خوب فرم داده شده باشد خیلی راحت می توانید با مقدار زیادی خامه روی کیک را خوب صاف کنید. یک لایه آستر از خامه بکشید در یخچال بگذارید بعد از چند ساعت لایه دوم را با پالت از بالای کیک شروع کنید سپس دور کیک را سریع و چرخشی پالت را حرکت دهید.
می توانید از انواع گلهای خوراکی و گلهای طبیعی برای تزیین استفاده کنید. |
شقایق: سلام ممنون ازسایت خوبتون فقط
خامه راچه جوری رنگی کنم | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. می توانید از رنگ مجاز خوراکی یا زعفران به خامه فرم داده شده اضافه کنید و هم بزنید. |
نرگس: باسلام و خسته نباشید خدمت شما
میخواستم بپرسم برای کیک خوب خامه باید مایع باشد یا اگر آماده هم بود اشکالی ندارد.
باتشکر فراوان | بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر
خوب خامه فرم گرفته که درصد چربی بیشتری دارد بهتر است زیرا بهتر می توان کیک را تزیین کرد و شکوفه زد. |
javii: با سلام و خسته نباشید خدمت شما
میخواستم بپرسم خامه آماده بهتر است یا مایع؟
ممنون از سایتتون | بانوی آشپزخانه: با سلام
خامه های آماده بهتر از خامه های پاکتی هستند که چربی کمتری دارند. اگر مشکل فرم دادن خامه را دارید می توانید خامه فرم گرفته از قنادی ها تهیه کنید. |
اعظم: اعظم سلام خسته نباشید از ژلاتین هم می توانیم در ژله استفاده کنیم برای روی کیک | بانوی آشپزخانه: باسلام متشکرم . بسته به نوع کاربرد امکان پذیر است. البته اگر مقدار ژلاتین زیاد باشد کمی سفت و ورقه ای خواهد شد |
آزیناز: عزیزم عالی بود اما نگفتی خود ژله بریلو بیرنگ رو چطور تهیه میشه؟ | بانوی آشپزخانه: از لوازم قنادی فروشی ها می توانید تهیه کنید |
زهرا: سلام این ژلهای که آموزش دادید تو یخچال سفت نمیشه ؟ با تشکر | بانوی آشپزخانه: با سلام.
بله سفت خواهد شد اما چون لایه نازکی ریخته می شود مشکلی ایجاد نمی شود. |
نیلوفر: سلام خسته نباشید.خواستم بپرسم میشه بجای ژله بریلو از پودر ژله آماده استفاده کر د؟؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم. بله امکان پذیر است تفاوت در این است که ژله بریلو نرم و لطیف است و در سزما فرم نمی گیرد اما ژله با پودر ژله آماده پس از سرد شدن یک لایه از ژله منسجم بدست می آید. که بهتر است یک لایه نازک از پودر ژله را روی کیک بریزید. |
MASSY: سلام.آفرین به این همه هنر | |
سمانه: سلام الهام خانم
من تازه با سایتتون آشنا شدم خیلی عالیه
میخواستم بدونم چجوری می تونم تو آموزش آنلاین شما شرکت داشته باشم
ممنونم
لطف میکنید جوابو به ایمیلم بفرستید | بانوی آشپزخانه: با سلام
متشکرم. نام من مهدیه است لطفا ایمیل خود را چک بفرمایید . شاد و موفق باشید |
مهتاب: سلام مهدیه جان مرسی از سایت خوبتون خیلی اموزنده | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم عزیزم شاد و سلامت باشید |
انسیه: سلام مهدیه جون میخواستم بدونم خامه کیکهای قنادی اینقدرصاف ویک دسته برای من هیچ وقت نمیشه | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم. اصلا ناراحت نباشید می دانید قنادها روزی چند کیک را با خامه می پوشانند؟ آنقدر تمرین کرده اند تا بتوانند کیکها را صاف کنند. نوع خامه و مقدار آن و تمرین زیاد تاثیر زیادی در مهارت صاف کردن خامه خواهد داشت. |
رقیه: متشکرم مهدیه جون.ازخامه آماده در سوپرمارکت ها میشه استفاده کرد؟ | بانوی آشپزخانه: بله اما کار با خامه های صبحانه کمی سخت تر است بهتر است از خامه قنادی که در سوپرمارکتها بفروش می رسند استفاده کنید زیرا خامه های صبحانه به سبب کم چرب بودن خیلی فرم نمی گیرند اما اگر در دسترس نبود می توانید استفاده کنید. |
سونیا: با سلام ،ایا باید قبل از استفاده از ژله بریلو ان را حرارت داد تا روان شود؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام نیاز به گرم کردن نیست کافیست کمی همزده و در دمای محیط قرار بگیرد. اما اگر خیلی سفت بود می توانید به صورت بن ماری (حرارت غیرمستقیم) آن را گرم کنید در حدی که کمی روان شود لازم نیست خیلی گرم شود. |
ناهید: مهدیه جان سلام
بابت این همه لطفت که همه نکات ریز رو با جون دل بهمون میگی ممنون.
عزیزم منم دوست دارم تو اموزشای ان لاینتون شرکت کنم لطفا" راهنمایم کنین چکارکنم .مرسی | بانوی آشپزخانه: با سلام
متشکرم. کلاس انواع کرم و ژله گلدار و فانتزی امکان پذیر است که می توانید جهت هماهنگی با ایمیل و یا تلفن 09363068358 تماس بگیرید. موفق و شاد باشید. |
فاطمه بهادری: سلام باتشکر از شما زله بریلو فقط به مقدار زیاد فروخته میشه میشود نگهداری کرد | بانوی آشپزخانه: با سلام
بهتر است به تاریخ مصرف آن توجه کنید و اگر به صورت فله خریداری می کنید از فروشنده سوال کنید نهایت تا 6 ماه می توانید نگهداری کنید. |
مرضیه: ممنون از زحماتتون | |
آرزو: سلام مهدیه جان .میخواستم بدونم وقتی ژله فرم گرفت و کمی سفت شد روی کیک بریزیم و با چاقو ژله کاملا ضاف میشه.مرسی | بانوی آشپزخانه: سلام کافیه ژله نیم بند و شل را روی کیک بریزید نیاز به چاقو یا کاردک ندارد اگر مقدار زیادی ریختید می توانید برای اینکه کمی ژله حرکت کند از کارد یا کاردک استفاده کنید. |
آرزو: سلام مهدیه جان.لطفا به من بگین چطور میشه فقط روی کیک ژله باشه دور و اطرافش ژله نشه چیکار باید کرد؟ | بانوی آشپزخانه: سلام. دور کیک را با طلق بپوشانید بعد ژله را به آرامی بریزید |
نسیم: سلام مهدیه جان مطالبتون عالیه | |
Mana: keyketun alie mishe begid tu alman in jele brilo az koja be che esmi mishe tkard ? | بانوی آشپزخانه: با سلام متاسفانه اطلاعی در این مورد ندارم از فروشگاه ها و سوپر مارکتهای بزرگ که لوازم شیرینی پزی دارند می توانید تهیه کنید مارک ویلتون .... |
مهسا: خوب بود | |
صاحبی: سلام اگه میشه طرز تهیه ی خامه ی فرم گرفته را توضیح دهید | بانوی آشپزخانه: با سلام در سایت قرارداده شده است بخش انواع کرم ها را مطالعه فرمایید |
رز: سلام گلم افرین ک خوش سلیقه ای ولی ای کاش میشدب جای استفاده ازگل مصنوعی ازفوندانت استفاده میکردی کیک خیلی زیباترمیشه | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم منم با شما موافقم . شاد باشید |
مریم: ممنون از آموزش های عالیتون | بانوی آشپزخانه: متشکرم شادکام باشید |
فریده: سلام مهدیه جان
اولا خواستم ازتون تشکر کنم به خاطر مطالب جالبتون و اینکه صبورانه به همه سئوالها پاسخ میدید .
میخواستم بپرسم که نسبت ژله بریلو و ژله معمولی چقدر باشه؟
از این ترکیب برای شیرنی تر ژله ای هم میشه استفاده کرد؟ یا فرق می کنه؟
میشه فرق ژله بریلو، ژله کاور، ژله نرم و ژله نوشتاری رو بفرمائید؟
بسیار متشکرم | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
متشکرم از لطفتون فرقی نمی کند اگر میخواهید رویه سفت تری داشته باشید ژله معمولی را بیشتر بریزید اما اگر می خواهید رویه نرم و براق تری داشته باشید از بریلو بیشتر استفاده کنید.
ژله بریلو به صورت صنعتی و کارخانه ای آماده می شود که قنادی ها به صورت کیلویی خریداری می کنند
که بعنوان کاور و نوشتن از آن استفاده می کنند. |
رقیه شادروز: واقعا تشکر زیاد از طرز تهیه بریلو که همیشه باید به چند قنادی سر میزدم تا کی اونم با منت مقدار لازم را بدن واقعا ممنوم ومنت دار | بانوی آشپزخانه: متشکرم. البته بریلو به صورت صنعتی آماده می شود ولی از پودر ژله بعنوان جایگزین آن می توان استفاده کرد بریلو در دمای یخچال بسته نمی شود و براق و نرم است. |
مریم گلی: سلام عزیزم خسته نباشی گلم ممنونم از توضیحات قشنگی که میدی همه چی رو بدون هیچ گونه کم کاستی میگی ممنون | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم شاد و سلامت باشید |
مژگان: سلام مهدیه عزیز من هیچ موافق نشدم خامه روی کیک تیار کنم اگر زحمت نمیشه برایم درست کردن آن را یاد بدهد | بانوی آشپزخانه: سلام متوجه سوالتون نشدم |
نگار: سلام میشه طرز آماده کردن ژله بریلو را بگین من گرفتم با چه نسبت آبی رقیقش کنم وتوی خامه کشی ازپالت استفاده کردم ولی صاف ویکدست نشده راهی برای پوشوندن عیب هاش نیس | بانوی آشپزخانه: با سلام
دستورش را به زودی در سایت قرارخواهم داد. بریلو باید روان و یکدست باشد نیازی هم به پالت نیست کیک را حرکت دهید تا به طور یکنواخت بریلو پخش شود |
شقایق: سلام مهدیه عزیز آیا میشه برای شیرینی مشهدی بجای مارمالاد از بریلو استفاده کرد ؟ | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم من امتحان نکردم نمی دونم |
سپيده: سلام.با تشكر از شما،تقريباً جواب بيشتر سؤالام رو گرفتم.خيلي خوب بود | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید |
سپيده: با سلام.وقت شما بخير.از راهنمايي هاي شما ممنونم.طرز تهيه فوندانت به چه صورت هست. | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. در بخش انواع کیک قسمت انواع خمیرهای تزیینی قرارداده شده است مطالعه بفرمایید |
هلیا: سلام مهدیه عزیز خیلی ممنون ازسایتتون خیلی خوب بود بیشترجوابهی سوالم روگرفتم خیلی عالی بود | |
تنا: عالی اندthank you | |
شراره: عزیزم واقعا نکات اشپزیت مفید . سوالم اینه که چرا من تمام نکات رعایت می کنم کیکم باز به اون خوبی که باید بشه نیست ولی یکی از دوستام تمام مواد حتی با ارد الک نشده با هم قاطی می کنه ولی کیکش خیلی خوب میشه البته اون توی فر گازی درست می کنه من تو توستر. | بانوی آشپزخانه: ممنون
توستر فقط برای گرم کردن و گریل کردن مناسبه نه برای پخت کیک |
راضیه: سلام کیکهایی که من درست میکنم ،سطحشون صاف نیست ،با اینکه وقتی مواد را میریزم داخل قالب کاملا سطحش صافه ،ولی وقتی پف میکنه وسطش بالاتره ،برای تزیینش مشکل دارن ،لطفا منو راهنمایی کنید ،ممنون مهدیه جون | بانوی آشپزخانه: با سلام با یک چاقو قسمت برامده را جدا کنید سعی کنید کیک از همه طرف صاف و تراز شود می توانید از وسیله تراز که در ساختمان سازی هم استفاده می شود استفاده کنید تا سطح کیک تا کاملا تراز و صاف شود |
الهام: سلام با تشکر از سایت خوبتون میخواستم یه کیک اسفنجی درست کنم برای 40نفر اگه میشه مواد و اندازه قالب کیک رو بفرمایید | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم
معمولا بطور استاندارد ، برای هر نفر ۱۰۰ گرم کیک در نظر گرفته میشود بنابراین کافی است تعداد میهمانها را درعدد ۱۰۰ ضرب کرده تا وزن کیک لازم بر حسب گرم بدست آید. به ازای هر ۲ نفر، یک تخم مرغ (در کیک اسفنجی پایه ) در نظر گرفته میشود پس اگر بطور مثال بخواهید برای ۱۲ نفر کیک تولد سرو کنید، بایستی یک کیک اسفنجی با ۶ تخم مرغ تهیه کنید البته از آنجا که عملاً در میهمانیها علاوه بر کیک ، غذا، دسر و... نیز سرو میگردد ،معمولاً برشهای کوچکتری از میزان استاندارد سرو که بیان شد، نیاز است. |
محدثه: سلام عالی بود مهدیه جان | |
ترانه: عالی بود | |
آیدا: سلام
خیلی سایت خوبی دارید.
ممنون از دستوراتون. | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
شاد و سلامت باشید |
معصومه: سلام.خسته نباشین
من یبار ژله معمولی رو روی کیکم ریختم ولی داخل کیک رفت و خیس شد موقع برش هم توش خمیر شده بود آبا باید از روی خامه فرم گرفته ژله میریختم؟ | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
ژله را حل کردید میزارید تو یخچال یکم غلیظ بشه اصطلاحا نیم بند روی کیک هم خامه کشی میکنید که وقتی ژله غلیظ را میریزید به خورد کیک نره |
زری: با سلام خدمت بانوی عزیز.
از شما خواهش دارم که دستور پخت کیک ساده اسفنجی را که بارها اجرا کردم وراضی نبودم واین دفعه می خواهم به کمک شما
البته با دستور شما برای همیشه پخت کیک رو یاد بگیرم ممنون خواهم شد اگر جوابم رو بدهید. متشکرم | بانوی آشپزخانه: با سلام
اگر دستورات و اندازه گیری مواد را با دقت انجام دهید به راحتی می توانید کیک را آماده کنید. |
محدثه: سلام اولين باره اومدم تو سايتتون. گروه تو تلگرام ندارين شما | بانوی آشپزخانه: سلام بله در تلگرام گروه آموزشی دارم |
فرزانه یعقوبی: سلام و روز شما خانم هنرمند بخیر و شادی من مشاور فروش ژله قنادی ( بریلو بر پایه پکتین ) تولید شرکت فافا هستم . خوشحال میشم با شما همکاری داشته باشم . تلفن من : 09152203551 و برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت ما و بخش بریلو یا ژله قنادی سر بزنید . پیج ما در اینستا گرام : jele_fafa | |
فاطیما: سلام میشه منن عضو گروه تلگرام بشم | بانوی آشپزخانه: سلام به شماره 09363068358 پیام بفرستید تا اد شوید |
راضیه: سلام خسته نباشید و ممنون که با حوصله پاسخ میدید.ببخشید برای طراحی روی کیک من نقاشیم خوب نیس میشه ااول با مداد روی یه عکس بکشیم؟بعد برا انتقال روی کیک مشکلی پیش نمیاد؟یعد ببخشید این عکسا رو باید با شکلات اب کرده پر رنگ کرد؟ممنونم اگر جواب بدید.ممنون | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم
اگر منظورتون طرحهایی که که قنادها روی کیک ها با ژله بریلو پیاده می کنند است باید بگم بر اساس تمرین زیاد این طرح ها کشیده می شود.
برای روی کیک می توانید طرح مورد نظر را با شکلات دور گیری کنید بعد از خشک شدن شکلات به آرامی مثل عکس برگردان روی کیک قراردهید سپس با بریلو رنگی یا ژله های رنگی رنگ آمیزی کنید |
رزیتا: سلام..خسته نباشید | |
ملی: سلام من میخلستم توی تلگرام عضو بشم ولی اصلا شنا شمارتون نیست توی تلگرام | بانوی آشپزخانه: سلام همه با همین ش اد میشوند اشتباه ش را زدید |
مریم: سلام مهدیه جان ضمن تشکر از مطالب مفید که میگذارید میخواستم با اجازه شما دستور تهیه بریلوی خانگی رو که البته از یک نرم افزار آشپزی گرفتم بنویسم تا دوستان استفاده کنند. مواد لازم ژله بریلو:رنگ خوراکی به مقدار لازم آب سرد یک چهارم پیمانه شکر یک سوم پیمانه نشاسته ذرت که به رنگ سفید هم در عطاریها و هم در لوازم قنادی فروشی ها موجود است یک قاشق غذاخوری آب | |
مریم: ببخشید میخواستم دکمه فاصله رو بزنم اشتباهی ارسال رو زدم مطلب ناتمام موند ادامه مطلب: آب لیمو بنابر ذائقه یک چهارم فنجان طرز تهیه:ابتدا شکر و نشاسته را در ظرفی با مخلوط کن یا همزن مخلوط کنیدسپس آبلیمو را بتدریج اضافه کرده و هم بزنید میزان آب لیمو بستگی به ذائقه شما دارد که دوست دارید وقتی این ژله را با کیک یا شیرینی میخورید ترش یا شیرین باشد. سپس آب را اضافه کنید و خوب هم بزنیدمخلوط را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید تا به جوش آمده و غلیظ شود سپس آن را از روی حرارت برداشته رنگ و اسانس دلخواه خود را اضافه کرده و در یخچال بگذارید. | |
سینا: سلام چطورمیتونیم رویکیکراباژله بهصورتیکدستدراوریم | بانوی آشپزخانه: سلام بهترين كاور استفاده از بريلو و انواع سس هاي شكلاتي هست و اينكه زيرسازي كيك درست و صاف باشد ريختن بريلو بسيار ساده است كافيست همه را در مركز كيك بريزيد و آرام پايه چرخان كيك را حركت دهيد تا به صورت يكنواخت در همه جاي كيك پخش شود |
مینا: سلام طرز تهیه کیک میوهای لطفا | بانوی آشپزخانه: سلام در بخش انواع كيك دو نوع كيك ميوه و توت فرنگي موجود است |
ترانه: سلام روزبخیر اگه لطف کنین دستور پخت یه کیک پایه را که بشه آن را به شکل دلخواه تزیین کرد هم چنین آموزش تزینن کیک شکلاتی ممنون اززحمات بیدریغ شما | بانوی آشپزخانه: سلام در بخش انواع كيك، دستور كيك اسفنجي شكلاتي و ساده و انواع روش هاي تزيين كيك هست. |
فری: با سلام و خسته نباشید
برای تهیه کیک تولد میشه به جای کیک اسفنجی از پودر کیک آماده استفاده کرد؟؟ | بانوی آشپزخانه: بله می توانید فقط شیرینی اش یکم زیادتر می شود |
پونه صدیق: سلام خسته نباشید ببخشید میخواستم بپرسم من روی دسرم میخوام ژله بریلو بریزم ولی لیز میخوره چیکار کنم تا لیز نخوره؟حتما باید خامه بزنم؟ | بانوی آشپزخانه: سلام بهتره كمي آب بهش اضافه كنيد رقيق تر شود بستگي به نوع و تزيين دسر دارد |
حانیه صاحبی: سلام مهدیه خانم ممنون از این همه هنر
اگه میشه طرز تهیه یه کیک قشنگ ،ساده و خوشمزه را بهم توضیح بدید اخه باید یه کیک درست کنم و به مدرسه ببرم
ممنون میشم اگه سریع جوابم را بدید | بانوی آشپزخانه: سلام متشكرم دستور كيك شيفون و اسفنجي در سايت هست كه با خامه و رويه ژله و نقاشي هاي خوراكي مي توانيد ايده هاي زيادي را انجام دهيد |
راحله: سلام خیلی کاراتون عالیه .میخوام توتلگرامتون اد بشم . بایدچیکارکتم؟ | |
فاطمه: سلام مهدیه عزیز: از مطالب آموزنده تون بسیار استفاده کردم. ..درود بر شما که با این دقت نظر و حوصله به سوالات پاسخ میدید.پاینده باشید. | |
الی: سلام ایا لازمه قبل از اینکه باخامه کیک رو بپوشنیم کیک رو با اب پرتقال و ... خیس کنیم؟
راستش یکی از دوستام بهم گفتن | بانوی آشپزخانه: سلام بله بهتر است با شربت یا آب کمپوت لایه های کیک را قبل از قراردادن خامه مرطوب کنید |
fatemh: سلام ممنون میشم منم تواموزشای آنلاين عضو کنی | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم لطفا در تلگرام به شماره من پیام دهید متشکرم |
پری: سلام توقنادیها اتفاقآ ژله از اطراف گیک لبریز میکنن قشنگم هست | |
فرزانه: سلام. ممنون از راهنماییهاتون و خسته نباشین | |
فرزانه: عزیزم من رو توی آموزشهای انلاینت عضو کن .سپاس | |
سمیرا: سلام مهدیه جان .ممنون از راهنماییتون.خسته نباشید | |
مریم افرا: وقتی ژاله را روی کیک خامه ای میریزیم خامه وا نمیره ممنون میشم جواب بدید | بانوی آشپزخانه: قرار نیست ژله داغ روی خامه ریخته شود کاملا صبر می کنیم گرماش را از دست بدهد بعد روی کیک می ریزیم |
مریم افرا: ژاله بیرنگ بریلو باید چند گرم باشه که با یه بسته ژله مخلوط میکنیم | بانوی آشپزخانه: بستگی به مقدار تزیین تون دارد که چقدر نیاز دارید می تونید فقط از بریلو استفاده کنید می توانید کمی برای خوش طعم شدنش از پودر ژله که آماده کردید یکم غلیظ تر باهاش مخلوط کنید. |
زينب: باسلام وخسته نباشي مي خواستم بپرسم كه كيك رو قبل ازاينكه بريلو بريزيم بايد كيك تو بخچال بمونه تا خامه كمي سفت بشه يا اينكه لازم نيستاين كار رو انجام بديم | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم بهتر است قبل ار ریختن بریلو کیک خامه کشی شده در یخچال یا فریزر قرارداده شود تا کاملا سرد شود و بریلو هم به یکباره با دقت از مرکز به اطراف ریخته شود |
نفیسه: باسلام خدمت شما خیلی خوبه که دستور ها رو دقیق میگین ممنونم. شیرینی های خشک با تزیینشون رو هم یاد میدین.؟ | |
زهرا: سلام ممنون از توضیحات خوبتون...خواستم بپرسم اگه تو ژله بریلو پودر ژله قاطی نکنیم بد میشه؟یا طعمش خوب نمیشه؟لطفا سریع جواب بدین اخه الان میخوام استفاده کنم...واینکه باید توی چه مقدار اب قاطی کنم و روی کیک بریزم تا کل کیک منو بگیره...مچکرم | بانوی آشپزخانه: سلام الان دیگه طعم و مزه بریلو ها خوشمزه هستند می توانید بدون مخلوط کردن استفاده کنید
جهت روان کردن بریلو کافیه مقدار خیلی کمی آب کم کم به بریلو اضافه کنید به حدی که روان باشد اما سفتی خود را داشته باشد |
مریم: سلام خیلی ممنون که توضیح خوب میدین | |
مهسا: ممنون از لطفت | |
ارزو: ممنونم | |
علی: مرسی از کارای قشنگتون | |
سمانه: سلام مهدیه جان اگه روی کیک پود ژله استفاده کنم .برای تولد کیک به مدت چند ساعت از یخچال بیرون باشه ژل روی کیک باز نمیشه | بانوی آشپزخانه: سلام معمولا ساعتها روی کیک باقی می ماند مشکلی ندارد |