جمعه ۱۱ تیر ماه ۱۳۹۵
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 


سس قرمز برای مرغ

گروه غذایی: سس ها - انواع سس
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
مواد لازم:
آب: یک سوم پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
ادویه کاری: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
زردچوبه: مقداری

  • سس قرمز برای مرغ
ابتدا روغن را داغ کرده. رب گوجه فرنگی را در روغن خوب سرخ کرده. سپس زردچوبه، کاری و نمک را به آن اضافه کرده کمی هم زده . ته استکان آب زعفران به آن اضافه کرده هم بزنید و روی مرغ بریزید.
نکته
از این سس جهت مزه دار کردن مرغ آب پز یا مرغ داخل فر هم می توانید استفاده کنید. و یا قبل از اینکه سس را آماده کنید تکه های مرغ را با پیاز در کمی روغن تفت دهید و این سس را به آن اضافه کرده و بسته به مقدار مرغ آب به آن اضافه کرده. و مرغ را با این سس روی حرارت قرار داده تا آماده شود. و جهت خوش رنگ شدن مرغ داخل فر می توانید 10 دقیقه پیش از سرو مرغ این سس را روی مرغ ریخته و فر بالای گاز را روشن کرده. تا رویه مرغ کمی طلایی و خوشرنگ شود.


مرحله 1

  • سس قرمز برای مرغ


مرحله 2

  • سس قرمز برای مرغ


مرحله 3

  • سس قرمز برای مرغ


سوالات و نظرات

رکسانا: واقعا سسه خوبی بود ممنون عزیزمبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم عزیزم.
pksalehi: سلام عزيزم من تو اين سس كمي آبليمو ميريزم 1 تا 2 قاش چ شكر بسته به ميزان آبليمو نه اونقدر كه سس شيرين بشه البته بدون كاري من اين مدليش و امتحان مي كنم شما اون مدليشو ، بد نميشه به امتحانش مي ارزه موفق باشيبانوی آشپزخانه: ممنون از دستور خوبتون. من به شما پیشنهاد می دهم که از پودر کاری در غذا استفاده کنید. طعم خوبی به غذا خواهد داد. البته پودر کاری اصل نه اون پودر ادویه ای که به صورت فله در بازار به فروش می رسد آنهایی که تویی یک قوطی سبزرنگ هستند. خوبه.
pksalehi: سلام ميدوني من يه جورايي از پودر كاري جزهندي ميترسم
همسرم جنوبيه و من تو جنوب زندگي ميكنم ما تو شمال ادويه زياد نداريم برخلاف سبزي انواع رب نميدونم شايد جنس ادويه شون خوب نيست يا من عادت نكردم به خوردنش زياد طعم غذاها رو دوست ندارم واسه همين ميترسم از امتحانش
بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
اتفاقا ادویه کاری، یکی از خوش عطر ترین و خوش طعم ترین ادویه هاست. البته ادویه هایی در بازار به اسم ادویه کاری بفروش می رسد تقلبی است. اتفاقا در سفری که به جنوب داشتم از آبادان خریدم. اما خیلی خوب نبود و به همه هم سفارش می کنم به صورت فله خریداری نکنند. من اون ادویه ای که در قوطی سبزرنگ به فروش می رسد مد نظرم است. من از این ادویه استفاده می کنم . به شما هم توصیه می کنم از این ادویه استفاده کنید.
نگران نباشید. موفق باشید.
میترا: فربان شما برم که اینقدر خوش سلیقه اید
من حتما این مرغ رو برای شوهر جون گلم درست می کنم
فدای شما
میترا
بانوی آشپزخانه: ممنون عزیزم . موفق باشید
negin: سلام من توی سس مرغم 2تا حبه سیر با ابلیمو هم میریزم البته سیرو رنده میکنم تا دیده نشه طعمش رویایی میشه نظرتون چیه؟بانوی آشپزخانه: سلام . به نظر من خوشمزه می شود.
ashpaz58: سلام ، ممنون میشم دستور یک سوپ خوشکزه با مرغ را بدین . با سپاسبانوی آشپزخانه: سلام . حتما در فرصت مناسب خواهم گذاشت. موفق و پیروز باشید.
پسرعمه: سلام. خیلی ممنون. این سس وقتی که مرغ خشکه و مزه نمیده خیلی چاره‌سازه. تازه زود هم آماده میشه. ضمناً رو مرغ سوخاری هم بریزی خیلی خوشمزه میشه. من با کتلت هم امتحان کردم. معرکه است.
زهرا: سلام / بسیار خوب بود/ موفق باشید.بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . متشکرم موفق و شاد باشید.
الهام: سلام مرسي از دستورغذاهاي عالي كه زديد
ميخواستم يه دستور پخت مرغ واسه مهماني بديد خسته شديم از بس توفر گذاشتيم و سرخ كرديم اگه ميشه يه روش جديد بگيد ممنون ميشم.
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما متشکرم . پخت مرغ ساده را در سایت گذاشتم . دستوری بسیار ساده و خوشمزه .
محبوبه: سلام ممنونم از سس خوبی که یاد دادید میشه برای خوش عطر شدنش پودر سیر هم زد .بانوی آشپزخانه: سلام بر شما متشکرم
بله می توانید از پودر سیر و انواع ادویه دلخواهتان استفاده کنید.
mariya: سلام وخسته نباشید من تازه باسا یتتون آشنا شدم ممنون ازسایت بسیارخوبتون پودرکاری که گفتیددرقوطی سبز هم ایرانی داره هم خارجی کدام مد نظر جنابعالی است؟بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . متشکرم
هر دو خوب هستند البته خارجی اش بهتر است. ادویه را به صورت کیلویی یا فله ای نخرید زیرا عطر خود را خیلی زود از دست می دهند و گاهی اوقات فروشنده در مقدار مخلوط کردن ادویه ها تناسب را در نظر نمی گیرد و برای همین طعم ادویه ها با هم فرق می کند.
شهرام: با سلام
سسی که من قبلا از رستورانی ها دیده بودم خیلی رقیق تر از این سس بود وحتی حالت خورشتی داشت.
بانوی آشپزخانه: با سلام. معمولا دستورات رستورانها و قنادی ها جنبه تجاری دارد و روش خاص خود را دارد برای همین تفاوت هاست که آشپزی و شیرینی پزی خانگی از لحاظ هزینه بالاست.
درياازبوشهر: مرسي از زحمات شما.جالب بود
نازنین: من هنوز این سس رو,امتحان نکردم حتما امتحانش میکنم
مائده: سلام لطفا طرز درست کردن سس گوجه راهم توزیح دهید
الیکاجون: ممنونبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد و سلامت باشید
bibinazi: سلام من در سسی که آموزش دادید کمی شکر و کمی سرکه می ریزم. مزه اش مثل سسهای تجاری میشه. با تشکر از شمابانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
بله ریختن سرکه و شکر بستگی به ذائقه هر کس دارد که طعم ملس دوست داشته باشند
سودابه: من فلفل دلمه ای هم میریزم وقتی طعمش رو پس داد در میارم.فوق العاده عالی میشه.و کمی دارچین.
فهیمه: ببخشید روش ساده برای سس مرغ دارید
محسن: با سلام به همه دوستان سایت آشپزی حرفه ای
ابتدا یک عدد پیاز را رنده و به اندازه سه انگشت فلفل سبز دلمه ای رنده شده به آن اضافه کرده و در حین تفت دادن مقدار کمی زردچوبه اضافه کنید . پس از تفت دادن به اندازه دو قاشق غدا خوری هویج رنده شده ریز و ادویه، نمک1/4ق م سرخالی، فلفل سیاه ، 2ق غ رب گوجه ، 2 ق غ زعفران دم کشیده ، 2 ق غ سس کچاپ ، 1/2ق م پودر سیر به پیازها اضافه کرده و تفت دهید ، سپس 2 لیوان آب اضافه کرده و شعله گاز را زیاد کنید بعد از اولین جوش زیر گاز را کم کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید تا آب اضافی تبخیرشده و سس شما به اندازه ای که دوست دارید غلیظ شود. اگر دوست دارید میتوانید قبل از ریختن آب 4 عدد ماهیچه مرغ را با مواد بالا تفت داده سپس 4 لیوان آب اضافه کنید و مراحل بعد را انجام دهید اگر در زمان پخت آب سس کم شد و ماهیچه ها هنوز نیاز به پختن دارد کم کم آب اضافه کنید تا زمانی که ماهیچه ها کاملا" نرم شده و سس هم غلیظ شود. من خودم اواسط پخت ماهیچه چند عدد آلوچه شیرین که قبلا"خیس خورده و شسته شده اضافه می کنم چون طعم اونو بهتر میکنه. این سس و خوراک ماهیچه را بعد از چندین بار تجربه بدست اووردم امید که لذت ببرید. محسن
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *

 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


جهت عضویت در گروه و کانال

به شماره 09363068358 در تلگرام پیام بفرستید



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


محل تبلیغات شما

60*300

دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44

موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام

اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی