|
دوشنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۱
|

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
کیک با کرم پودینگ شکلاتی
گروه غذایی: | کیکها - تزئین کیک پودینگ - انواع پودینگ
| مدت زمان آماده شدن: | طولانی | ابزارهای مورد نیاز: | همزن برقی - گاز | دستور: | فرنگی |
| مواد لازم: کیک اسفنجی: 1 عدد کرم کره ای شکلاتی: به مقدار لازم میوه دلخواه: به مقدار لازم پودر پودینگ شکلاتی آماده: 1 عدد زرورق شکلات: به مقدار لازم ورق ژلاتین: 3 عدد
|
ابتدا پودر پودینگ شکلاتی را با 2 لیوان شیر حل کرده روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم بزنید. آنقدر که غلظت پیدا کند سپس 3 ورق ژلاتین را در آن انداخته تا حل شود و صبر کنید تا پودینگ سرد شود.
کیک را به دوقسمت تقسیم کرده و میان دولایه کیک پودینگ را ریخته و در یخچال به مدت 4 ساعت قرار داده تا پودینگ سفت شود. سپس کیک را با کرم کره ای شکلاتی بپوشانید. سپس روی زرورق شکلاتی را شکلات ذوب شده بریزید و صبر کنید تا شکلات کمی فرم بگیرد. به اندازه ای که شکلات فرم گرفته باشد، بتوان زرورق را دور کیک قرارداد و انعطاف پذیر باشد. سپس در یخچال قرار داده تا سفت شود بعد از 20 دقیقه می توانید زرورق را از آن جدا کرده .و آن را با میوه دلخواه بپوشانید. برای تزیین آن می توانید یک پروانه شکلاتی درست کرده و روی آن قرارداده.
 | نکته | به جای ورق ژلاتین می توانید از 1 ق سوپ خوری پودر ژلاتین استفاده کنید.
مرحله 1
مرحله 2
مرحله 3
مرحله 4
مرحله 5
مرحله 6
مرحله 7
مرحله 8
مرحله 9
مرحله 10
سوالات و نظرات
 |  | ميشا: سلام.مرسي مامان مهديه جون.مثل هميشه خيلي عالي بود.
بووووووووووووس | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
ممنون از لطفت . موفق باشید | سانی: عالی | بانوی آشپزخانه: متشکرم | رویا: سلام مهدیه جون من امروز با سایت شما آشنا شدم خیلی عالی بود | بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم . موفق و شاد باشید. | laleh: سلام مهديه جون . ممنون خيلي عالي بود . | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم . متشکرم .موفق باشید. | شیرین: سلام مهدیه عزیز. خیلی دوست داشتم مرسی. | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم . متشکرم . | قاشق طلا: سلام بانوى هنرمند.از تزيينش كه بگذريم عجب بافتى داره كيكت!!!! ولى من آخر نفهميدم جريان اون پروانه چى بود!!!!! تونستين به منم سر بزنين | | هستی: سلام من میخوام شکلات تخته ای درست کنم میشه دستورشو بهم بدین ؟؟؟؟؟؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام
شکلات تخته ای را نمی توانید در خانه درست کنید به صورت کارخانه ای تولید می شود. اما اگر منظورتون ذوب کردن شکلات هست کافیست روی بخار آب جوش قراردهید تا ذوب شود.شاد باشید | پروانه: سلام بانوی هنرمند خیلی سپاسگزارم | | شیما: با سلام پروانه را چگونه درست کردید؟اون زرورق که گل داره هنوز بهش هست چگونه جدا کردید؟مگر جدایش نمیکنید؟کیک اسفنجی همینطور بلند است؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام لینک آماده سازی در پایین صفحه قراردارد. شکلات ذوب شده روی زرورق های شکلاتی مخصوص ریخته شده بعد از کمی سفت شدن طرح ها به شکلات چاپ می شوند و می توانید استفاده کنید.
کیک کره ای است که کمی سفت تر از اسفنجی است | azin banoo: سلام,امروز با سايتتون آشنا و عضوش شدم, موفق باشيد عالى بود | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم موفق و سلامت باشید | الی: خیلی از این کیک خوشم اومد حتما روز تولد همسرم درستش می کنم . | | masi: من امروز وارد سایت شدم. ممنونم از مطالب. عالی بوووووووووود | |
|
|
تبلیغات
جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@
|
|
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش ورود اعضاء
|
|