
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
کیک میوه
گروه غذایی: | کیکها - انواع کیک
| مدت زمان آماده شدن: | سریع | ابزارهای مورد نیاز: | همزن برقی - قالب - فر | دستور: | فرنگی |
| مواد لازم: بکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری نمک: 1/2 قاشق چای خوری شکر: 100 گرم کره: 80 گرم تخم مرغ: 2 عدد وانیل: 1 قاشق چای خوری میوه دلخواه: به مقدار لازم شکر قهوه ای: 1 قاشق غذاخوری آرد سفید: 200 گرم
|
ابتدا شکر و کره و با همزن برای 3-5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه.تخم مرغ ها رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.سپس وانیل وشکر قهوه ای رو هم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
آرد، بگینک پودر و نمک را مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید. خمیری که به دست می آید بسیار شل و نرم و چسبناک می باشد. دستهایتان را کمی چرب کنید و خمیر و به دو قسمت تقسیم کنید و در کیسه فریزر گذاشته و برای 10 دقیقه در فریزر قرار داده تا کمی سفت شود و پس از 10 دقیقه خمیر را کف قالب را چرب کرده و خمیر را با دست توی قالب پهن کرده و روی آن را با میوه خرد شده دلخواه پر کنید و از خمیر باقی مانده گلوله هایی درست کرده با فاصله روی میوه ها قرار دهید و آن را در طبقه بالای فر که از قبل روی 180 سانتی گراد گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید.
 | نکته |
به جای شکر قهوه ای می توانید از شکر سفید استفاده کنید. اما به مقدار یک سوم از اندازه گفته شده کم کنید.
 | نکته |
استفاده از کره طعم و مزه بسیار خوبی به کیک خواهد داد پس حتما از کره استفاده کنید.من کشمش زیاد ریخته بودم بهتره چون رویش را خمیر کمی می ریزیم از کشمش کمتری استفاده شود. در موادی که من استفاده کردم مقداری گردو هم بود که به نظر من در این کیک مزه خوبی ندارد بهتر است استفاده نشود.و اینکه اگه از میوه های تازه استفاده می شود این میوه ها را خرد کرده و با کمی شکر تفت بدهید تا کیک آب نیافتد .یک جوری نزدیک به میوه های کمپوتی باشد . .چون میوه ها تازه است مقداری آب درون خود دارند و همین آب باعث مرطوبیت کیک می شود. من از کمپوت استفاده کرده بودم و اینکه روی کیک خمیر نداشت به خاطر همین هیچ آب اضافی درون کیک نبود.
مرحله 1
مرحله 2
مرحله 3 ابتدا شکر و کره و با همزن برای 3-5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه.
مرحله 4
مرحله 5 تخم مرغ ها رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید.سپس وانیل وشکر قهوه ای رو هم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 6 شکر قهوه ای را به مواد اضافه کنید.
مرحله 7 آرد، بگینک پودر و نمک را مخلوط کنید و کم کم به مواد اضافه کنید. خمیری که به دست می آید بسیار شل و نرم و چسبناک می باشد.
مرحله 8 دستهایتان را کمی چرب کنید و خمیر و به دو قسمت تقسیم کنید و در کیسه فریزر گذاشته و برای 10 دقیقه در فریزر قرار داده تا کمی سفت شود
مرحله 9 پس از 10 دقیقه خمیر را کف قالب را چرب کرده و خمیر را با دست توی قالب پهن کرده .
مرحله 10 روی آن را با میوه خرد شده دلخواه پر کنید.
مرحله 11
مرحله 12
مرحله 13 از خمیر باقی مانده گلوله هایی درست کرده با فاصله روی میوه ها قرار دهید و آن را در طبقه بالای فر که از قبل روی 180 سانتی گراد گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید.
مرحله 14
منبع دستور : مامی سایت
سوالات و نظرات
 |  | رکسانا: مامان مهدیه عزیزم سلام سوالی داشتم دررابطه با آرد کیک برای اینکه کیک نرم دراید وپوک حتما باید ارده سه صفر اضافه کنم یا آرد سفید که برای نان استفاده میشود تهیه کرد .از راهنماییت ممنون قربونت رکسانا | بانوی آشپزخانه: سلام رکسانای عزیزم
برای کیک و شیرینی از آرد سفید یا سه صفر استفاده می شود. آرد سفید تقریبا همان آرد سه صفر است . آردی که برای نان استفاده می شود با آرد گندم یعنی آردی که سبوس گندم در آن وجود دارد. مطالبی را در خصوص آرد در روزهای آینده خواهم گذاشت . موفق باشید. | maryam: سلام .خسته نباشید.اگه از شکر سفید استفاده بشه مزه کیک فرق می کنه ؟متشکرم | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما . متشکرم. بله می توانید اما طعم و عطر کیک کمی تغییر می کند. شیرینی شکر قهوه ای تقریبا یک سوم کمتر از شکر سفید است. بنابرین به همان اندازه یک سوم از شکر سفید کم می کنیم. در بعضی از دستورات با اضافه کردن شیره انگور به شکر و خشک کردن از آن استفاده می کنند. به این طریف تقریبا شکر قهوه ای را بدست می آورند. موفق باشید. | فریبا: سلام عزیز دل میشه به جای فر از ما گروفر استفاده کرد؟ | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. خیر . برای ماکروفر باید از دستور دیگری استفاده کرد. | سارا رنجبر: سلام...میشه روی میوه یه لایه دیگه از خمیر کیک گذاشت؟ | بانوی آشپزخانه: سلام بله می توانید میوه ها را بین خمیر قراردهید من جهت مشخص شدن میوه ها و خاص شدن فرم کیک اینکار را کردم | shabnam.am73: خیلی عالی دست شما درد نکنه | |
|
|