جمعه ۹ خرداد ماه ۱۳۹۹
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

سس سفید

گروه غذایی: سس ها - انواع سس
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:فرنگی
مواد لازم:
آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری
شیر: 2 پیمانه
کره: 3 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

  • سس سفید
ابتدا آرد را روی حرارت متوسط تفت داده کمی که رنگش تغییر کرد کره را به آن اضافه می کنیم. و شروع به هم زدن می کنیم. آنقدر هم می زنیم تا کمی رنگ آن تغییر کند سپس ظرف را از روی حرارت بر می داریم و کم کم شیر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود. در آخر هم نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.






نکته
برای اینکه تکه های خمیری در سس وجود نداشته باشد. لازم است که موقع ریختن شیر ظرف سس را از روی حرارت بردارید. و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید.
نکته
در صورتیکه سس خیلی غلیظ شد می توانید آن را کمی گرم کرده و دوباره مقداری شیر به آن اضافه کرده تا کمی رقیق شود.
نکته
گاهی اوقات برای اینکه این سس غلیظ و کشدار شود کمی پنیر پیتزا به آن اضافه می کنند. و گاهی هم برای طعم بهتر خامه به سس اضافه می کنند.
نکته
در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران دم کرده به سس اضافه کرده تا کمی زرد و طلایی شود.البته برای بعضی از غذاهای خاص.
نکته
در تهیه بعضی از غذاها در این سس مقداری آب قلم یا مرغ می ریزیند.






مرحله 1

  • سس سفید


مرحله 2

  • سس سفید


مرحله 3

  • سس سفید


مرحله 4

  • سس سفید


مرحله 5

  • سس سفید


مرحله 6

  • سس سفید


سوالات و نظرات

رکسانا: سلام مهدیه عزیزم .این سسی که آموزش دادی سس بشامل برای روی لازانیاست وسوالی که داشتم برای روی چه غذاهایی استفاده میشود ؟واینکه مهدیه جان من برای تهیه سس مایونز آرد و روغن وتخم مرغ و سرکه وآبلیمو میریزم آیا درسته؟ممنون عزیزم .خدانگهداربانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
این سس را در اغلب غذاها استفاده می کنند مثل لازانیا . چیکن استراگانف و غیره . برای سس مایونز از آرد استفاده نمی شود. زرده تخم مرغ را می زنند تا سفید شود بعد روغن زیتون را قطره قطره به آن اضافه می کنند.بعد چند قطره سرکه یا آبلیمو را می ریزیم . و دوباره روغن زیتون. آنقدر ادامه می دهیم تا سس غلیظی به دست بیاید . سپس نمک و خردل و فلفل را اضافه کنید این سس را برای چند روز می توانیم در یخچال نگهداری کنیم.
رکسانا: مامان مهدیه ممنونبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم عزیزم
رکسانا: پس طرزه تهیه ی بیف استراگانف هم بگین مرسبانوی آشپزخانه: به روی چشم. خواهم گذاشت.
دستور چیکن استروگانف توی وبلاگم هست.
ازاده: ممنونم ازتون به خاطر راهنماییهای صادقانتون.موفق باشید.بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
زينب: از راهنمايي هاي نکته به نكته تون سپاسگزاريم؛بانوی آشپزخانه: متشکرم موفق باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure