 |  |
رکسانا: سلام مامان مهدیه عزیزم دخترتونه؟چقدر با نمکه ؟مامان مهدیه میشه تهیه پودینگ با پودر امادرو بگی ؟میخوام حالته دسر بسه ولی برای من حالت مایع در میاد نمیدونم چرا حتی ورقه ژلاتینم انداختم یه دونه ولی خراب شد ؟قربونت برم مرسی <رکسانا> | بانوی آشپزخانه: سلام رکسانای عزیز
بله دخترم هست. از لطفت ممنونم.
در مورد پودینگ آماده: روی حرارت متوسط باید مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی در بیاید سپس 3 تا 4 ورق ژلاتین را داخل آن بیاندازید و آن را در پودینگ کاملا حل کنید. سپس توی قالب دلخواه بریزید و بگذارید توی یحچال حداقل 5 ساعت بماند تا کاملا سفت شود بعد به راحتی از قالب جدا کنید.
شاد و خوش باشید |
فاطمه: ciao,bravissima,io sono contante per avere una amica come tu | بانوی آشپزخانه: ciao, mia cara amica. sono molto contento di vedere un Messaggio di te, tante grazie.
Buona fortun |
ماریا: سلام مامان مهدیه عزیز ، من مامان پریان هستم. قبلا در نی نی سایت با شما آشنا شدم . دخترتون خانوم شده ، امیدوارم همیشه سلامت باشید.
پریان سفارش کیک شما رو برای تولدش داده ، می خواستم اگه امکان داره مقدار مواد رو برای تهیه خمیر فوندانت با گلیسیرین خوراکی بنویسید.فقط دو روز تا تولدش مونده . سپاسگزارم و می بوسمت. | بانوی آشپزخانه: سلام مامان پریان عزیزم . متشکرم . از خواندن پیامتون خیلی خوشحال شدم. دختر گلتون را هم خدا حفظ کند . منم برای شما آرزوی سلامتی و خوشبختی می کنم . .
در مورد سوالتون . قالب کیکم 30 سانتی متر بود که از سه لایه تشکیل شده بود . حدود 1 کیلو گرم خمیر فوندانت استفاده شد. اگر بخواهید عروسکش را هم با فوندانت درست کنید از خمیر بیشتری باید استفاده کنید.
بازم اگر سوالی داشتید در خدمتم . موفق و شاد باشید. |
سپیده: سلام مهدیه جان
این اولین باریه که به وبلاگتون اومدم و فوق العاده خوشحالم....شما رو بوک مارک کردم که همیشه ادرستونو داشته باشم
مهدیه عزیز میشه راجع به طعم و مزه خمیر فوندانت و مارزیپان برام بگی؟ 20 روز دیگه تولد اقای همسره و ایشون ذایقشون شیرینی پسند نیست.....شنیدم که این خمیرها مزه خوبی ندارن..درسته؟ میشه راهنمایی کنید؟ | بانوی آشپزخانه: سلام سپیده خانم
از لطفتون ممنون و سپاسگزام. خمیر فوندانت مزه قند می دهد و خمیر مارزیپان عطر و طعم بادام را دارد . در کل خمیر فوندانت مزه بهتری دارد. اما کیکی که با فوندانت روکش می شود معمولا زیبایی دارد نه مزه خوب . اگر طرح خاصی را مد نظر دارید با روکش خمیر می توانید به انجام برسانید چون کار با خامه کمی مهارت می خواهد. انتخاب با شماست . کیک شیک و جدید و جالب می خواهید با فوندانت و اگر کیک خوشمزه می خواهید با خامه درست کنید. معمولا رویه کیک را کسی نمی خورد، تزیینی است. |
نینا: سلام عزیزم من تازه اینجا رو دیدم کلی تبریک به خاطر این همه سلیقه.من خمیر فوندانت گرفتم حس می کنم سفته باید چه کار کنم؟میشه ذاهنماییم کنید؟مرسی | بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. قبل از کار با فوندانت چند دقیقه ای بیرون یخچال بگذارید تا کمی نرم شود. سپس کمی ورز دهید. اگر باز سفت بود کمی گلیسیرین خوراکی به آن اضافه کنید. و دوباره ورز دهید. اگر شل شد پودر نشاسته یا پودر قند الک شده و نرم به آن اضافه کنید. |
مریم: salam.mishe lotfan begin chejuri mishe tazinae kuchie fondant ro rooye cake e khameii chasboond? | |
ana: سلام
چه کیکی باید درست کنیم که سفت باشه ک خمیر فوندانت روش بایسته؟؟؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام
بهتر است که از کیک کره ای که بافت مقاوم تری دارد استفاده کنید اما برای فرمهای ساده از کیک اسفنجی یا شیفون هم استفاده می شود. |
ندا سلمانی: با سلام
می خواستم بدونم قبل از اینکه با هر نوع خمیر تزیینی کیک را پوشش دهیم می توانیم روی کیک را خامه یا شکلات بزنیم یا نه؟
منظورم این است که اگر روی کیک را با خامه بپوشانیم بعد خمیر روی کیک می ماند یا نه؟
با تشکر | بانوی آشپزخانه: سلام بهترین کرم برای آستر کیک کرم کره ای است بعد خامه بهتر است یک لایه نازک پوشش دهید بعد خمیر را روکش کنید |