یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
خمیر پیراشکی

گروه غذایی: نان - نان مغز دار
نان - انواع نان
ابزارهای مورد نیاز:همزن برقی
مواد لازم:
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق مربا خوری
تخم مرغ: 1 عدد
شیر ولرم: نصف لیوان
روغن یا کره: 80 گرم
آرد سفید: به مقدار لازم
سس فلفل: 1 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: به مقدار لازم
پودر سیر،آویشن،زردچوبه: به مقدار لازم
مایه خمیر ترش: یک پنجم قاشق غذاخوری
آب ولرم: 2/1 لیوان

  • خمیر پیراشکی
ابتدا شکر را با نصف لیوان آب ولرم تا حدی که گرم هست حل می کنیم و سپس مایع خمیر ترش را اضافه می کنیم. و روی آن را با دستمال می پوشانیم و داخل یک ظرف بزرگتری می ریزیم. حدود 10 دقیقه در دمای محیط می گذاریم تا مایه خمیر به عمل بیاید و حجمش دوبرابر شود.

روغن، تخم مرغ، شیر، بکینگ پودر را با همزن می زنیم تا با هم خوب مخلوط شوند. بهتر است که از همزن برقی استفاده شود.سپس مایه خمیر ترش را به مواد اضافه می نماییم. مقداری آرد می ریزیم و ادویه، نمک و سس فلفل را اضافه می کنیم. سپس بقیه آرد را اضافه می کنیم. کمی که خمیر سفت شد آن را خوب ورز می دهیم، اگر خمیر به کف دست می چسبد کمی آرد اضافه می کنیم و دوباره آن را ورز می دهیم تا خمیر یکدستی به دست آید. بعد رویش را می پوشانیم و یک و نیم ساعت صبر می کنیم تا حجمش دوبرابر شود.

منبع: مامی سایت

نکته
من از ادویه کاری، زردچوبه، فلفل سیاه، کمی فلفل قرمز استفاده کردم. و سس فلفل هم استفاده نکردم.




مرحله 1

  • خمیر پیراشکی
ابتدا شکر را با نصف لیوان آب ولرم تا حدی که گرم هست حل می کنیم و سپس مایع خمیر ترش را اضافه می کنیم. و روی آن را با دستمال می پوشانیم و داخل یک ظرف بزرگتری می ریزیم. حدود 10 دقیقه در دمای محیط می گذاریم تا مایه خمیر به عمل بیاید و حجمش دوبرابر شود.


مرحله 2

  • خمیر پیراشکی
روغن، تخم مرغ، شیر، بکینگ پودر را با همزن می زنیم تا با هم خوب مخلوط شوند. بهتر است که از همزن برقی استفاده شود


مرحله 3

  • خمیر پیراشکی
سپس مایه خمیر ترش را به مواد اضافه می نماییم. مقداری آرد می ریزیم و ادویه، نمک  و سس فلفل را اضافه می کنیم.


مرحله 4

  • خمیر پیراشکی
سپس بقیه آرد را اضافه می کنیم. کمی که خمیر سفت شد آن را خوب ورز می دهیم،


مرحله 5

  • خمیر پیراشکی
اگر خمیر به کف دست می چسبد کمی آرد اضافه می کنیم و دوباره آن را ورز می دهیم تا خمیر یکدستی به دست آید. بعد رویش را می پوشانیم و یک و نیم ساعت صبر می کنیم تا حجمش دوبرابر شود.




سوالات و نظرات

رکسانا: پس کرم وسطش چی؟بانوی آشپزخانه: عزیزم عناوین آموزشی را تقسیم کرده ام مثلا پیراشکی گوشت تشکیل می شود از 3 مقاله شامل خمیر پیراشکی مایه یا مواد گوشتی و خود پیراشکی که با گذشت زمان مواد گوشتی و یا کرم های بیشتری به این مقاله اضافه خواهد شد. فعلا دستور پیراشکی گوشت را گذاشته ام که در پایین ص آخرین بخش آبی رنگ مقاله های مرتبط را گذاشته ام. روش دیدن مطالب به این صورت است .
الهه: خسته نباشيد خيلي خوب بودبانوی آشپزخانه: ممنون . شاد و سلامت باشید.
leila: با سلام من خیلی کار با خمیر را دوست دارم میشه یک کتابی در این مورد برایم معرفی کنید با تشکر از همکاری شمابانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم. در مورد کتاب کار با فوندانت . از فروشگاه های لوازم قنادی که محصولات شرکت ویلتون را دارند بخرید. البته به زبان انگلیسی است. اگر برای ایده می خواهید از کتاب های ساخت عروسک و گل چینی هم می توانید استفاده کنید. کتاب ایرانی در مورد کار با فوندانت ندیده ام.
محسن: ببخشید میشه بگین یخ این وسط چه کاربردی داشته که نوشته شده ولی در دستور العمل کاری انجام نداده استبانوی آشپزخانه: سلام بر شما . ممنون از توجه تون. اشتباه تایپی بوده رفع گردید. منظور آب ولرم بوده است. موفق باشید.
سیدرضا: سلام.ازورزنه شهرکبوتران سفیدهستم.ممنون ازراهنمائیتونبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد باشید
عليسا: سلام ممنون فقط خواستم بپرسم چي كار بايد كرد تا خميري ترد داشته باشيمبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
استفاده از بکینگ پودر و خمیرمایه خمیر را پوک و ترد می کند. نکته دوم سرخ کردن در روغن فراوان.
غزاله شریفی: با سلام اگر درخمیرمان از مایه خمیر استفاده نکنم چه کار کنم که ترد بشه وبعد از سرخ کردن خمیر نشهبانوی آشپزخانه: سلام بر شما.از بکینگ پودر استفاده کنید.
مژگان: سلام خیلی ممنون از سایت خوبتون طبق دستورتون خمیر پیراشکی را درست کردم واتفاقا مایه خمیر هم نداشتم با جوابی که به یکی از خانم ها داده بودید درست کردم بسیار عالی شد حتی از خمیر های بیرون بسیار بهتر وحتی خوشمزه تر شدبانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از لطف شما
خوشحالم که از این سایت راضی بوده اید با آرزوی بهترین ها برای شما
مژده: سلام .آیا میشه بعد از درست کردن خمیر اون رو توی فریزر نگه داشت؟اگه میشه واسه چند روز !!!!!! !بانوی آشپزخانه: سلام. بله امکان پذیر است نهایت برای 3 ماه
بهنوش: دستتون دردنکنه متشکرم
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی