دوشنبه ۲۸ خرداد ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


مرغ بریانی نمکی

گروه غذایی: خوراک - انواع خوراک مرغ
کباب - استیک - بریانی - انواع بریانی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
مواد لازم:
مرغ درسته متوسط: 1 عدد
نمک: 2 بسته
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
برگ بو: 1 عدد
رزماری: به مقدار لازم

  • مرغ بریانی نمکی
ابتدا مرغ را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سياه و ادويه کاري مزه دار مي کنيم. سپس توي مرغ را با پياز خرد کرده، فلفل دلمه اي يا قلمي، يک برگ  گياه برگ بو،کمي پوست ليمو ترش، مقدراي رزماري، که قبلا اين گياهان خشک را مرطوب کرده ايم پر مي کنيم. و توي يک ظرف در دار توي يخچال مي گذاريم تا کمي بماند.

بعد توي يک ظرف عميق و بزرگ بزرگ، بسته به اندازه ظرف و اندازه مرغ نمک مي ريزيم، 2 تا 3 سانت کف ظرف را بپوشاند. سپس روي مرغ را  کمي زعفران دم کرده آغشته مي کنيم. تا مرغ خوشرنگ تر شود. سپس با دستمال آب اضافي مرغ را خشک مي کنيم و مرغ را توي ظرف مي گذاريم. شعله گاز را کم کم مي کنيم و ظرف مرغ را روي گاز قرار مي دهيم و در آن را مي گذاريم. 2 تا 3 ساعت پخت مرغ بطول مي انجامد. درصورت تمايل براي اينکه رنگ مرغ طلايي شود مي توانيد در نيم ساعت آخر پخت دوباره آب زعفران يا سس قرمز دلخواه خود را روي مرغ بريزيد. احتياط کنيد که سس آن زياد رقيق نباشد. تا مرغ فرم برياني خود را حفظ کند.

کمي از سس را نگه داريد و موقع سرو روي مرغ بريزيد.

نکته
اصلا نگران شوري مرغ نباشيد. نمک به اندازه لازم به مرغ بزنيد فقط پشت مرغ که روي نمک قرار مي گيرد ممکن است کمي شور شود. 


مرحله 1

  • مرغ بریانی نمکی
  • مرغ بریانی نمکی
ابتدا مرغ را با نمک، فلفل قرمز، فلفل سياه و ادويه کاري مزه دار مي کنيم. سپس توي مرغ را با پياز خرد کرده، فلفل دلمه اي يا قلمي، يک برگ  گياه برگ بو،کمي پوست ليمو ترش، مقدراي رزماري، که قبلا اين گياهان خشک را مرطوب کرده ايم پر مي کنيم. و توي يک ظرف در دار توي يخچال مي گذاريم تا کمي بماند.


مرحله 2

  • مرغ بریانی نمکی
  • مرغ بریانی نمکی
بعد توي يک ظرف عميق و بزرگ بزرگ، بسته به اندازه ظرف و اندازه مرغ نمک مي ريزيم، 2 تا 3 سانت کف ظرف را بپوشاند. سپس روي مرغ را  کمي زعفران دم کرده آغشته مي کنيم. تا مرغ خوشرنگ تر شود. سپس با دستمال آب اضافي مرغ را خشک مي کنيم و مرغ را توي ظرف مي گذاريم. شعله گاز را کم کم مي کنيم و ظرف مرغ را روي گاز قرار مي دهيم و در آن را مي گذاريم.


مرحله 3

  • مرغ بریانی نمکی
  • مرغ بریانی نمکی
2 تا 3 ساعت پخت مرغ بطول مي انجامد. درصورت تمايل براي اينکه رنگ مرغ طلايي شود مي توانيد در نيم ساعت آخر پخت دوباره آب زعفران يا سس قرمز دلخواه خود را روي مرغ بريزيد. احتياط کنيد که سس آن زياد رقيق نباشد. تا مرغ فرم برياني خود را حفظ کند.


مرحله 4

  • مرغ بریانی نمکی




سوالات و نظرات

رکسانا: مامان مهدیه سلام افرین به این خانومه هنرمند من عاشق سایتتم ومطالب خوب و آموزندتون خیلی خوشگل شده طعمشم باید خوب باشه ممنون از سایته خوبتونبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم . ممنون از لطفتون. یکبار امتحان کنید مخصوصا برای زمانی که فر در دسترس نیست. خیلی عالی است. شما می توانید تکه های مرغ را هم به این صورت آماده کنید. زمان آماده شدنش خیلی سریعتر خواهد بود. موفق باشید.
فاطمه: سلام خسته نباشید
دستتون درد نکنه خیلی عالیه...
خیلی خوش سلیقه آفرین...
بانوی آشپزخانه: سلام. ممنونم شرمنده می کنید. شاد باشید.
نسرین: سلام. مرسی از سایت عالی تون
چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
اول اینکه نمک کف قابلمه شور نمیکنه مرغ رو؟؟
دوم که من مرغ شکم پر رو تو فر درست میکنم اما هرکار میکنم مغزپخت نمیشه
سوم اینکه روش خاصی واس بستن پاهای مرغ نیس که از نخ استفاده نکنیم؟
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم
1- اگر مرغ مدت زیادی در روغن نمکی زیاد نماند شور نمی شود. یعنی بعد از 4 ساعت مرغ متوسط آماده است اما اگر نیم ساعت بیشتر مرغ را روی حرارت بگذارید به نحوی که روغن و کمی آب در کف قابلمه باشد و قسمتی از مرغ در آن مایع قرار بگیرد اون قسمت کاملا شور می شود.
2- بهتر است که از مرغ کوچک استفاده کنید و مرغ را در ظرفی قراردهید و رویش را با کاغذ آلومینیمی بپوشانید نیم ساعت آخر کاغذ را جدا کنید تا مرغ طلایی و کمی بریانی شود.
3-بله می توانید پاهای مرغ را در پوست خود مرغ بپیچانید پای مرغ را در پوست کناره های ران فرو کنید و محکم کنید.
نسرین: ممنون از راهنمایی هاتون
من مرغ رو تو سیخ گردان فر میذارم،مرغ هم خیلی کوچیک انتخاب میکنم اما اونجوری که باید مغز پخت نمیشه
ممنون میشم واس مواد داخل مرغ پیشنهادات ششمارو بدونم
بانوی آشپزخانه: خواهش می کنم. معمولا مرغ شکم پر با زرشک و سبزیجات معطر نظیر جعفری به همراه کمی گردو خوشمزه خواهد شد.
فاطمه محمدی: سلام لطفا انواع غذاها اموزش دهید مثلا اش را اش رشته استبانوی آشپزخانه: سلام بله متاسفانه مدتی درگیر کاری بودم فرصت گذاشتن دستور های جدید را نداشتم به امید خدا دستورات جدید گذاشته خواهد شد. شاد باشید
مهسا: عالی بودمرسی
سارا: نمیشه به جای مرغ درسته از مرغ نیمه استفاده کرد؟بانوی آشپزخانه: میشه تکه های مرغ قرار دهید فقط مراقب باشید روغن مرغ روی تکه ها قرار نگیرد باعث میشود شور شود
گل گندم: سلام من قبلا سبزيجات شامل سيب زميني گل كلم چغندر و شلغم را روي نمك پختم عالي با طعم بي نظير شده اميدوارم مرغ هم همينطور باشه -ميشه مرغ را روى سيب زميني قرار داد تا اصلا شور نشه ؟يا توي فويل بپيچىم مرغ را ؟بعد روى نمك بگذاريم؟وكلا چه چيزهايي رو ديگه ميشه رو نمك پخت ماهي وگوشت هم ميشه؟بانوی آشپزخانه: من فقط مرغ را امتحان کردم روی سیب زمینی تو فر خوشمزه میشه در قابلمه و رو گاز سیب زمینی پخته و نرم میشه
نمک به صورت یک لایه ضخیم در میاد و گرما به نوعی یکنواخت و ملایم پخش میشود
این مرغ برای زمانی هست که فر نداریم و نمیخواهیم آب پز درست کنیم
سمیه: خیلی خوشمزه میشه ما درست کردیم
لعیا: سلام بسیار عالی بود اگه بتونید روش تهیه راهی مرغ را هم آموزش بدید ممنون میشم
بهمن سبحانی: سلام سرکار خانم ، من یک مرد هستم و از راهنمایی های شما برای هرچه خوشمزه تر کردن مرغ بریانی در فروشگاه مرغ بریانی استفاده میکنم . با تشکر
صبا: سلام با تشکر از اموزش خوبتون من یک بار اینجوری درست کردم مرغ اب انداخت ونمکها به هم چسبید علت چی بوده ؟بانوی آشپزخانه: سلام زیاد روی حرارت مانده است
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



کانال تلگرام

اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی


اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی