پنج شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
کیک مرغ و گردو

گروه غذایی: کیکها - کیک غذایی
ساندویچ - انواع ساندویج
خوراک - انواع خوراک مرغ
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:یخچال
دستور:فرنگی
دستورهای خاص:گیاهی
مواد لازم:
نان تست: 12 عدد
مرغ پخته: 2 پیمانه
پیازچه: 2 پیمانه
گردوی تازه خرد شده: 1 پیمانه
سس مایونز: 2 پیمانه
ماست خامه ای چکیده: 2 پیمانه
خامه: 1 پیمانه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم

  • کیک مرغ و گردو
سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار می كنیم. در ظرفی مرغ پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط می كنیم.( یا اینکه مواد را با سس مخلوط نکرده لایه لایه روی نان ها سس بمالیم، و مواد را لایه لایه روی نان ها قرار دهیم ) كناره های نان تست را با چاقو جدا كرده ورق های نان را كنار هم قرار می دهیم و روی آن را کمی سس بمالید سپس مقداری از مواد روی سس می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم و لایه نان بعدی را روی آن قرار می دهیم . هر بار هم با دست کمی به نان ها فشار می آوریم تا لایه ها به یکدیگر بچسبند . به این صورت لایه ها تکرار می شوند .روی لایه آخر نان را قرار می دهیم و با سس تمام سطح آن را می پوشانیم و بدلخواه تزیین می کنیم .

نکته
این غذا بهتر است چند ساعت در یخچال بماند.
نکته
به جای گردوی تازه می توان از گردوی خشك كه 3-4 ساعت در آب خیسانده ایم استفاده كرد .
نکته
در این کیک می توان از جعفری خرد شده ، کاهو ، تره فرنگی و ژامبون نیز استفاده کرد .


مرحله 1

  • کیک مرغ و گردو
سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار می كنیم.


مرحله 2

  • کیک مرغ و گردو
  • کیک مرغ و گردو
  • کیک مرغ و گردو
  • کیک مرغ و گردو
در ظرفی مرغ پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط می كنیم.( یا اینکه مواد را با سس مخلوط نکرده لایه لایه روی نان ها سس بمالیم، و مواد را لایه لایه روی نان ها قرار دهیم ) كناره های نان تست را با چاقو جدا كرده، ورق های نان را كنار هم قرار می دهیم و روی آن را کمی سس بمالید سپس مقداری از مواد روی سس می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم و لایه نان بعدی را روی آن قرار می دهیم . هر بار هم با دست کمی به نان ها فشار می آوریم تا لایه ها به یکدیگر بچسبند . به این صورت لایه ها تکرار می شوند .روی لایه آخر نان را قرار می دهیم


مرحله 3

  • کیک مرغ و گردو
با سس تمام سطح آن را می پوشانیم و بدلخواه تزیین می کنیم .  




سوالات و نظرات

مویین: منم دلم می خوادبانوی آشپزخانه: درست کنید . خیلی راحت و خوشمزه است
رکسانا: خیلی خوشگل شدن باید طعمش هم عالی باشه.مهدیه جون لطف میکنی طرزه تهیه کیک پنیر رو اموزش بدی ؟>ممنونبانوی آشپزخانه: متشکرم. به روی چشم .
Samieh: Ba Tashakore Faravan
kheili khobe hatman dorost mikonam.
بانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید.
افسانه: سلام این کیک را میتوان با همین فرمول بعلاوه اضافه کردن شوید خردشده به سس و کنسرو ماهی بجای مرغ استفاده کرد من کنسرو ماهی رو هم حسابی با سس قاطی میکنم و بجای خامه پنیر خامه ای میزنم .البته این کیک با پنیر و انگور یا هر میوه ی فصل هم درست میشه که در اصل یک ساندویچ سوئدی هست.بانوی آشپزخانه: سلام از مطلبتون متشکرم. بله این غذا را می توان با انواع مواد آماده نمود. موفق باشید.
سارينا: دستت درد نكنه خيلي خوبه برام جديد بودبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق باشید.
soheila: سلام و خيلي ممنون از زحمتت.بانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق و پیروز باشید.
elahee: سلام شبتون بخير امروز ناهار كيك مرغ وگردو رو درست كردم ازهويج وخيارشور هم استفاده كردم وبجاي پودر سير از سيرتازه رنده شده استفاده كردم طعمش عالي شد بجاي تره فرنگي كاهو رو ساطوري كردم وبا مواد مخلوط كردم دست گلتون درد نكنه.
يه بار ديگه از صميم قلب ازتون ممنونم وبراتون تندرستي وموفقيت در كارهاتونو از ايزد يكتا خواهانم
باتشكر فراوان الهه
ساعت10:30دقيقه شب
بانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم. منم براتون آرزوی سلامتی و خوشبختی می کنم.
محبوبه: سایت خیلی خوبی است .امیدوارم موفق باشید.بانوی آشپزخانه: سلام محبوبه جان . متشکرم . شاد و سلامت باشید.
zahra: mersi motshakeram az zahematetunبانوی آشپزخانه: متشکرم. موفق و شاد باشید.
باران: سلام.میشه کاپ کیک یاد بدید؟
سولماز: سلام.با تشکر از دستور خوبتون.میشه از گردو استفاده نکنیم؟؟؟/بانوی آشپزخانه: سلام . بله بسته به ذائقه شما دارد اما با گردو خیلی خوشمزه تر می شود.
فاطی: دستور غذایی خیلی عالی بود متشکرمبانوی آشپزخانه: خواهش می کنم. شاد باشید
سبا: خیلی عالی بودمتشکرم از سایت خیلی خیلی خوبتون من این رودرست کردم وخیلی خوشمزه بودبانوی آشپزخانه: متشکرم. نوش جان شاد باشید
براهیم: واقعاکه غذا های خوبی در این سایت وجود دارد .../ از تلاش شما متشکریمبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری

دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

هر کیلو 46 هزار تومان

تلفن همراه : 09123188846

گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی