چهار شنبه ۵ آذر ماه ۱۳۹۳
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
سفارش
تبلیغات در سایت







 
چیکن استراگانف

گروه غذایی: خورش - انواع خورش
سوپ - سوپ گرم
سوپ - انواع سوپ
خورش - انواع خورش پاستا
خوراک - انواع خوراک مرغ
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:فرنگی
مواد لازم:
سس سفید: 2 پیمانه
مرغ متوسط: 2 پیمانه
فلفل دلمه ای: نصف پیمانه
خامه: 200 گرم
پیاز: 1 عدد
قارچ سفید دکمه ای: 800 گرم
سیب زمینی خلال سرخ کرده: به مقدار لازم جهت تزیین

  • چیکن استراگانف
ابتدا مرغ را با ادويه دلخواه مي پزيم و بعد نگینی خرد می کنیم.
پياز داغ درست مي كنيم . فلفل دلمه اي را نگيني خرد مي كنيم با پیاز داغ كمي تفت مي دهيم . قارچ هم خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم . مرغ هم ريش ريش مي كنيم . با هم قاطي مي كنيم . نمك، فلفل، كاري و زردچوبه مي زنيم .
سس سفید را هم آماده می کنیم. کنار می گذاریم.
مواد آماده شده را نیم ساعت قبل از سرو با سس سفید مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا کمی جا بیافتد و در آخر خامه را به آن اضافه کنید. و زیر حرارت را خاموش کنید. توی یک ظرف که به وارمر معروف است بریزید تا سرد نشود. و روی آن را با سیب زمینی خلالی سرخ شده و یا  چیپس خلال و جعفری خرد شده تزیین کنید.

مرحله 1

  • چیکن استراگانف


مرحله 2

  • چیکن استراگانف


مرحله 3

  • چیکن استراگانف


مرحله 4

  • چیکن استراگانف


مرحله 5

  • چیکن استراگانف
  • چیکن استراگانف
  • چیکن استراگانف




سوالات و نظرات

rouzbahan: با سلام
واقعا مرحبا به شما مدیر سایت. دوست عزیزی که به تمسخر نظری رو اینجا نوشتی. کاملا در اشتباهی. اگر کمی به مقالات متعدد سایت توجه میکردی و حوصله به خرج میدادی متوجه میشدی که این سایت با عشق ساخته شده و شخصی که مقالات به این زیبایی رو اینجا گذاشته شایسته این جملات نازیبا نیست.
بانوی آشپزخانه: با سلام . متشکرم از پیامتون. موفق و موید باشید.
FATEMEH: سلام.صرفنظر از درست بودن یا نبودن اسم غذا.مرحبا به این صبر وحوصله ودقت نظر در جواب دادن به نظرات دیگران.بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم . موفق باشید.
solmaz: غذای خوشمزایه اما اگه مرغ ریش ریش نشه و تکه تکه خرد شه و با بقیه مواد سرخ بشه خوشمزگیش دو چندان میشهبانوی آشپزخانه: بله همینطور هم هست. به شکل های مختلف می توان تهیه کرد. شاد باشید.
سحر: سلام من 20سالمه و عاشق اشپزی کردن هستم...
خیلی از غذاهاتون خوشم اومد خوشحال شدم که با این سایت اشنا شدم کلی چیزای جدید یاد گرفتم...
موفق باشین...

از دستور این غدا هم خوشم اومد حتما امتحانش میکنم...
بانوی آشپزخانه: سلام.متشکرم. موفق و شاد باشید
مىنا: سلام خوش حالم كه با سايت تون اشنا شدم موفق باشيدبانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد باشید
pedram: سلام

ممنون از زحماتتون

میخاستم در مورد غذاهایی که آموزش میدید چیزهایی که مربوط به گذشته بوده و پر از خاصیت هستن و ممکنه فراموش شده باشن رو هم اموزش بدین
مثلن آش گندم یا چیزهایی مثه اینو

با تشکر از همه دوستان محترم
بانوی آشپزخانه: سلام بر شما. از پیشنهاد شما ممنونم. در نظر خواهم داشت. موفق باشید
سودابه: عالی بود هم سایتتون و هم غذاتون مرسیییییییبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
maedeh: با سلام وخسته نباشید خدمت شما مدیر گرامی عذر میخواهم این سالاد مخصوص کدام کشور است.بانوی آشپزخانه: با سلام
این غذا سالاد نیست یک نوع خوراک با مرغ است که تقریبا یک نوع غذای روسی است
maedeh: عالییییییییییییییییییییییییییییییی بودبانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید
870390336: با سلام و با تشکر از شما.یعنی مواد داخل سس سفید می پزد؟احتیاج به آب نیست؟بانوی آشپزخانه: با سلام بله چون از قبل پخته شده است سس سفید برای طعم بهتر است.
بهدیس: بسیار سپاسگزارم از این همه خوراک خوشمزه ای که یادمون دادین و سلیقه و هنرتان بسیار خوب وزیباست همیشه شاد و تندرست و سربلند باشید
فاطمه: خیلی خوشمزه به نظر میرسه،ولی فکر کنم خیلی چرب باشه.ممنون از زحماتتونبانوی آشپزخانه: البته به این روش چربی کمتری دارد چون مرغ پخته استفاده می شود در روش اصلی تکه های مرغ کاملا سرخ می شود.
hojat: سلام خدمت شما
مرسی از این همه زحماتی که برای کسانی که همه وعده غذایشون شده فست فود و نیمرو که یکشون خودمم،که بتونم از روی دستورات غذایی شما غذاهای مقوی و خوشمزه درست کنم
ای پدر مجردی بسوزه
sahar: خیلی خوش مزه بود مرسی
zahra: salam,man kharej az iran zendegi mikonam,inja khaame 15 darsad charbi va be shekle taghriban maayast,moredi nadare baraye in ghaza ?mamnoonبانوی آشپزخانه: با سلام
معمولا از خامه با درصد چربی 30 درصد استفاده میشود مشکلی نیست امتحان کنید
mahdieh: سلام. تازه با سايتتون آشنا شدم. مطالب بسيار آموزنده اي داريد. ممنون از حوصله اي كه به خرج ميديد و هنرتون رو در اختيار ديگران ميزاريد. موفق باشي دوست خوبم.بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
 
این سایت  درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و  ذکر منبع کاری غیراخلاقی و پیگرد قانونی دارد.
لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

 لذت آشپزی با شما
پذیرش سفارش انواع دسر سالاد بیسکویت با طعمی بی نظیر

جهت سفارش و مشاهده نمونه کارهای انجام شده

لطفا کلیک کنید




پذیرش تبلیغات متنی و تصویری


دکتر مهناز فتحی
متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان
اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن
با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44
آموزش ژله های فانتزی و گلدار
به صورت خصوصی و نیمه خصوصی
ساعت تماس: 10 صبح الی 6 بعدازظهر
 تلفن همراه : 09363068358 
پسته خام درجه یک کرمان

تلفن همراه : 09123188846


اینستوگرام سایت آشپزخانه
گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - سفارش - تبلیغات در سایت
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی