دوشنبه ۲۸ خرداد ماه ۱۳۹۷
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 


تفت قارچ

گروه غذایی: خورش ها - انواع خورش
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستور:فرنگی
مواد لازم:
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
قارچ سفید دکمه ای: به مقدار لازم

  • تفت قارچ
ابتدا قارج ها را خوب بشوييد. خرد کرده توي ماهيتابه بريزيد و با حرارت زياد آن را سرخ کنيد. زماني که آب آن جمع شد نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنيد بسته به مقدار قارچ ها به مدت 2 دقيقه آن را سرخ کنيد. پس از سرخ کردن می توانید به مواد گوشتی تان اضافه کنید.






مرحله 1

  • تفت قارچ
ابتدا قارج ها را خوب بشوييد. خرد کرده توي ماهيتابه بريزيد و با حرارت زياد آن را سرخ کنيد.


مرحله 2

  • تفت قارچ
زماني که آب آن جمع شد نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنيد بسته به مقدار قارچ ها به مدت 2 دقيقه آن را سرخ کنيد.


مرحله 3

  • تفت قارچ
پس از سرخ کردن می توانید به مواد گوشتی تان اضافه کنید.




سوالات و نظرات

مهری: چکنیم که قارچ درغذا سیاه نشودبانوی آشپزخانه: قارچ را روی حرارت زیاد سرخ کنید. و اینکه چند قطره اب لیمو زمان سرخ کردن به آن اضافه کنید.
سارا: سلام

لطفا دستور پخت خورش کرفس را هم بگذارید
ممنون
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید


*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



کانال تلگرام

اولین سایت حرفه ای آشپزی ایرانی


اقامت ترکیه





خرید آنلاین کیک



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44



لذت آشپزی

عکسهای ارسالی کاربران

مقاله های آموزشی

تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد


موسسه خیریه اشرف الانبیاء حمایت و توانمندی ایتام


اهدای عضو اهدای زندگی


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی