چهار شنبه ۲۹ خرداد ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

لازانیا قالبی

گروه غذایی: پاستا - انواع پاستا
خوراک - انواع خوراک گوشت
خوراک - انواع خوراک مرغ
مدت زمان آماده شدن:معمولی
ابزارهای مورد نیاز:فر - گاز - ابزار مخصوص گلهای تزیینی
دستور:ایتالیایی
دستورهای خاص:غذاهای رژیمی
مواد لازم:
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
کاری: به مقدار لازم
ذرت: 1 پیمانه
پنیر پیتزا: 800 گرم
لازانیا: 2 بسته
فلفل دلمه ای: 1 عدد
مرغ متوسط: 2 پیمانه
نخود فرنگی: نصف پیمانه
روغن مایع: به مقدار لازم

  • لازانیا قالبی
ابتدا مواد گوشتی داخل لازانیا را آماده می کنیم. برای اینکه کمی رژیمی شود و از چربی کمتری استفاده شود. بهتر است از گوشت مرغ پخته، ذرت پخته، نخود فرنگی پخته، و فلفل دلمه ای تفت داده شده استفاده شود. تمام مواد بالا را در ماهیتابه ریخته کمی زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه مخصوص لازانیا روی آن ریخته و با کمی روغن آن را کمی تفت دهید. سپس کنار بگذارید.

توی قابلمه آب را می جوشانیم. سپس کمی روغن، زردچوبه و نمک به آن اضافه کنید. سپس ورق های لازانیا را توی آب جوش بیاندازید. پس از 10 دقیقه زمانی که ورقه های لازانیا نرم شد آن را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا کمی از حرارت آن کم شود تا لایه ها به یکدیگر نچسیند. با دست سعی کنید لایه ها را کمی زیر و رو کرده و برای راحتی کار می توانید ورقه ها را یکی یکی روی یک پارچه تمیز پهن کنید و بعد کف قالب را کمی چرب کرده و ورقه ها را کنار هم در کف آن پهن کرده. روی لایه اول مواد گوشتی یا مرغی را می ریزیم سپس پنیر پیتزا و لایه ها را تکرار می کنیم. لایه آخر را با ورق های لازانیا می پوشانیم. و فویل را روی قالب قرار می دهیم، در فری که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردیم توی طبقه وسط به مدت 30 تا 40 دقیقه بسته به مقدار مواد قرار می دهیم .پس از آماده شدن قالب را در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. در صورت تمایل می توانید مقداری پینیر پیتزا روی آن ریخته و آن را  در طبقه پایین فر قرار دهید تا پنیر پیتزا آب شود و روی آن طلایی شود.

نکته
اگر از سس سفید استفاده می کنید. هر لایه از مواد گوشتی را که می ریزید روی آن مقداری سس سفید هم بریزید. و نیازی ندارد که روی قالب را بپوشانید.

نکته
در صورت تمایل اگر بخواهید قالب را برگردانید برای خوشرنگ شدن آن کمی پنیر پیتزا، روی آن بریزید و اشکال مورد نظر را با قالب برش بزنید و روی لازانیا قرار دهید. فر بالا  را روشن کرده و یا در طبقه پایین قرار دهید. تا پنیر پیتزا آب شود و رویش کمی طلایی شود.



مرحله 1

  • لازانیا قالبی
ورق های لازانیا را در آب جوش بریزید. پس از اینکه کمی نرم شدند آن را توی آبکش بریزید. و زیر آب سرد بگیرید.

مرحله 2

  • لازانیا قالبی
  • لازانیا قالبی
می توانید از انواع مواد گوشتی استفاده کنید.


مرحله 3

  • لازانیا قالبی
روی مواد گوشتی پنیر پیتزا بریزید.


مرحله 4

  • لازانیا قالبی
  • لازانیا قالبی
 در آخر پس از ریختن پنیر پیتزا، روی مواد را،  با ورقه های لازانیا بپوشانید و روی آن فویل بکشید. تا روی پیتزا خشک و سفت نشود.

مرحله 5

  • لازانیا قالبی
  • لازانیا قالبی
  • لازانیا قالبی
  • لازانیا قالبی
  • لازانیا قالبی
  • لازانیا قالبی




سوالات و نظرات

درسا: با سلام از سايت خوبتون ممنون.لطفا اگه ميشه غذاهاي فرنگي بيشتر بگذاريدبانوی آشپزخانه: سلام درسا جان. ممنون از پیامتون. شاد باشید.
رکسانا: خیلی خوشگل شدن افرین به خانومه هنرمند موفق باشیدبانوی آشپزخانه: ممنون عزیزم . چشماتون خوشگل می بینه.
نازنين: باسلام و تبريك براي سايت جذابتون.خيلي مفيد آموزش دادين مخصوصاً عكس مراحل مختلف پخت واقعاً عاليه.بانوی آشپزخانه: سلام. متشکرم. خوشحالم که مطالب و عکس ها مفید واقع شده اند. شاد و سلامت باشید.
حدیث: خسته نباشید لطفا بفرمایید با ماکروفر هم میشود اماده کردبانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم . متاسفم در ماکروویو درست نکردم و اندازه ها را نمی دانم چرا که در مورد پخت در ماکروویو. باید خیلی دقیق عمل کرد. مقدار و مدت زمان خیلی اهمیت دارد. در خصوص کار با ماکروویو مطالبی را در آینده خواهم گذاشت.
مرضیه: سلام . خسته نباشید . خیلی ممنون از زحمات شما . خیلی با سلیقه هستید . بهتون تبریک میگم .بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم. شرمنده می کنید. موفق باشید.
ناهید: ماشالله خسته نباشی ممنونبانوی آشپزخانه: از لطف شما سپاسگزارم.
سعیده: سلام مهدیه جان
باتشکر از شما واین سایت زیبایتان اگر امکان دارد آموزش مرغ ترش را هم داشته باشید
بانوی آشپزخانه: سلام سعیده جان
متشکرم. به روی چشم. موفق باشید
lشایسته: ممنون از این همه سلیقه امیدوارم موفق وپیروز باشیدبانوی آشپزخانه: متشکرم . موفق و شاد باشید
نینا: سلام. میشه لطفا کنار تمام غذا های فر دار روش بدون فر رو هم توضیح بدینبانوی آشپزخانه: با سلام
بله پیشنهادتون را مد نظر خواهم داشت
مری: سلام تشکر صمیمانه بنده را پذیرا باشید. لطفا غذاهای مخصوص کودکان 1سال تا 5ساله رو هم آموزش دهید!
الهام: سلام.با تشکر از سایت خوبتون. طرز تهیه غذاهای هندی وتند هم لطفا یاد بدین
باران: با سلام
ممنون، جالب و متفاوت بود.
soufia: ممنون از مطالبتون الان ک روزه ام دلم هوس کرد هوووووم
شیدا: سلام و خداقوت
بازم ممنونم بانوی آشپزخانه
بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم شاد و سلامت باشید
فرگل: خیلی قشنگه.من خودم همیشه تو لازانیا سوسیس و قارچ و سس سفید فلفل دلمه محاله حذف بشه.برای همین انقدر خوشمزه میشه ک هرکس افطار میاد خونمون میکه فقط لازانیاااا.من همیشه تو مایکرو میذارم بدون در یا فویل.10دقیقه فقط3تاقاشق اب ازکنار ظرف میریزم ک خشک نشهوعالی میشه.التماس دعای خیربانوی آشپزخانه: ممنون از اینکه تجربه تان را به اشتراک گذاشتید. شاد و سلامت باشید.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی