چهار شنبه ۲ مرداد ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کرم ژلاتینه خامه و شیر

گروه غذایی: ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
کرم - انواع کرم
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:ماکروفر - قالب - گاز - یخچال
مواد لازم:
خامه: 1 بسته
شیر: 2 لیوان
ورق ژلاتین: 8 تا 10 عدد
میوه خرد شده: به مقدار لازم
پودر شکر: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

  • کرم ژلاتینه خامه و شیر
ابتدا خامه را کمی هم بزنید. سپس شیر را  کم کم به آن اضافه کرده شکر را با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید. ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده و به آرامی به مواد اضافه کرده و هم بزنید. به دلیل سرمای شیر ژلاتین سریع فرم می گیرد. درصورت دلخواه ژله رنگین و یا میوه دلخواه خرد شده را از قبل داخل قالب مورد نظر ریخته و کرم را روی آن بریزید. برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.


 
نکته
زمانی که ژلاتین را به مواد اضافه می شود ممکن است ژلاتین سریع سفت شود و تکه های ژلاتین در کرم مشخص باشد. می توانید به روش بن ماری کرم را روی یک ظرف آب جوش قرار داده تا کمی گرم شود و ژلاتین در مواد حل شود. و یا اینکه با کمک ماکروویو با قدرت 600 بسته به مدت 1 الی 2 دقیقه ژلاتین را حل کنید. البته هر 30 ثانیه کرم را بیرون بیاورید تا ببینید
 گرمای کرم برای ذوب شدن ژلاتین داخل آن کافیست یا خیر. پس از اینکه ژلاتین ذوب شد صبر می کنید تا گرمای مواد کم شود. کاملا سرد سرد شود اما نه به اندازه ای که فرم بگیرد . سپس توی قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس تکه های میوه و یا ژله را به آن اضافه کرده و دوباره در یخچال به مدت چند ساعت قرار دهید تا آماده شود. 




مرحله 1

  • کرم ژلاتینه خامه و شیر
ابتدا خامه را کمی هم بزنید.

مرحله 2

  • کرم ژلاتینه خامه و شیر
سپس شیر را  کم کم به آن اضافه کردی ده.

مرحله 3

  • کرم ژلاتینه خامه و شیر
شکر را با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید.

مرحله 4

  • کرم ژلاتینه خامه و شیر
ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده و به آرامی به مواد اضافه کرده و هم بزنید. به دلیل سرمای شیر ژلاتین سریع فرم می گیرد.

مرحله 5

  • کرم ژلاتینه خامه و شیر
  • کرم ژلاتینه خامه و شیر
  • کرم ژلاتینه خامه و شیر
درصورت دلخواه ژله رنگین و یا میوه دلخواه خرد شده را از قبل داخل قالب مورد نظر ریخته و کرم را روی آن بریزید. برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده شود.
 



سوالات و نظرات

مبینا: سلام میشه بگین هگه به جای ورق ژلاتین پودر بخوام استفاده کنم مقدارش چقدر میشه؟ممنونمبانوی آشپزخانه: سلام بر شما هر 3 ورق ژلاتین معادل یک قاشق غذاخوری استاندارد است/
بهار: سلام.خامه قنادی باید اسفاده کرد؟میشه بجای پودر ژلاتین از پودر ژله میوه ای استفاده کرد؟بانوی آشپزخانه: سلام بله می توانید
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی