پنج شنبه ۲۸ شهریور ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

ژله موزائیکی

گروه غذایی: ژله - انواع ژله
دسر - انواع دسر
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:مایکروفر - قالب - گاز - یخچال
مواد لازم:
ژله: به مقدار لازم
کرم ژلاتینه خامه و شیر: 2 لیوان

  • ژله موزائیکی
ژله به رنگ های مختلف درست كنيد. سپس ژله را به شکل دلخواه خرد كرده. یک مقدار از ژله خرد شده را کف قالب بریزید. سپس کرم ژلاتینه خامه و شیر و یا هر نوع کرم ژلاتینه مات که با انواع کرم ها و پودینگ ها می توانید تهیه کنید را روی خرده ژله ها بریزید. بعد بقیه ژله های خرد شده را به آن اضافه کرده در یخچال حداقل به مدت 2 تا 3 ساعت بگذارید تا فرم بگیرد.





نکته
يادتان باشد كه اگر از يك بسته پودر ژله استفاده مي كنيد فقط 1 ليوان آب جوش داخلش بريزيد ديگه آب سرد لازم نيست ما ژله سفت مي خواهيم.

نکته
بهتر است ژله ها را به شکل مکعب برش بزنید. موقع برش خوردن ژله نمای قشنگ تری به دسرتان خواهد داد. و استفاده از ژله های قالبی هم اگر در کف و روی قالب استفاده شود در شکل  ژله تاثیر خواهد داشت.

نکته
می توانید برای پایه ژله ، از ژله بی رنگ استفاده کنید مثل استفاده از شکر، ورق ژلاتین و آب و یا اینکه از پودر ژله آلوئه ورا.

نکته
و یا از پایه ژله بیرنگ شفاف با تکه های ژله مات که از با استفاده از بستنی و شیر و یا ماست آماده کرده اید.

نکته
ژله مات با بستنی: پودر ژله رنگین را با نصف لیوان آب جوش حل کرده سپس چند قاشق بستنی که کمی بیرون مانده و نرم شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید و در یخچال قراردهید و پس از فرم گرفتن خرد کرده و ژله بیرنگ را روی آن بریزید.





مرحله 1

  • ژله موزائیکی
  • ژله موزائیکی
 ژله به رنگ ها و شکل های مختلف درست كنيد. 


مرحله 2

  • ژله موزائیکی
سپس ژله را به شکل دلخواه خرد كرده


مرحله 3

  • ژله موزائیکی
یک مقدار از ژله خرد شده را کف قالب بریزید. سپس کرم ژلاتینه خامه و شیر و یا هر نوع کرم ژلاتینه ما ت که با انواع کرم ها و پودینگ ها آماده کرده اید را روی خرده ژله ها بریزید. بعد بقیه ژله های خرد شده را به آن اضافه کرده در یخچال حداقل به مدت 2 تا 3 ساعت بگذارید فرم بگیرد.



مرحله 4

  • ژله موزائیکی
  • ژله موزائیکی
ژله موزائیکی با پایه ژله مات .


مرحله 5

  • ژله موزائیکی
  • ژله موزائیکی
ژله موزائیکی با پایه ژله شفاف .




سوالات و نظرات

fatema: عالی بود خانم خوش سلیقه.فقط اگر از پودینگ استفاده کنیم به جای کرم ژلاتینه ژله باز نمیشه چون پودینگ گرمه؟؟؟؟؟؟؟؟بانوی آشپزخانه: ممنون عزیزم. در مورد ژله انار که سوال کرده بودید. از توجه تان متشکرم اشتباه تایپی بود ویرایش شد. و در مورد سوالتون نه مشکلی پیش نمی آید باید صبر کنید تا پودینگ کاملا سرد شود. عجله نباید بکنید. موفق باشید.
hasti: khosh be hale khanevede ke ye honarmand mese shoma daranبانوی آشپزخانه: شرمنده می کنید. شاد و سلامت باشید.
مونا: شما محشری از همه سری
سیما: برای تهیه کرم ژلاتینه از ورق ژلاتینه چند گرمی باید استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟بانوی آشپزخانه: لطفا مقاله کاربرد ژلاتین و انواع آن را در سایت مطالعه فرمائید.
یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین 4 گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 5/7 گرم می باشد.
• هر ورق ژلاتین بزرگ معادل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است.(از نظر وزنی هر دو 4 گرم هستند)
• هر دو ورق ژلاتین بزرگ را می توان معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین در نظر گرفت (حدود 8 گرم)
• هر دو ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین است (4 گرم)
• 4 ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین است (8 گرم)
• 6 ورق ژلاتین کوچک معادل 3 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است (12 گرم )
nazanin: salam bebakhshid man zeyad etelaati raje be tahie podre jelatin nadaram az koja bayad tahie konam?va manzor az kereme jelatine chie?mishe dastore jele mozaekio baz tar mojadadan tozih bedin ba tashakorبانوی آشپزخانه: با سلام .
ژلاتین باعث فرم گرفتن و سفت شدن کرم خواهد شد. کرم هایی که بدون ژلاتین هستند معمولا در خود ظرف سرو می شوند اما وقتی ژلاتین بهش اضافه بشود منسجم و سفت خواهد شد و به صورت قالبی از ظرف جدا خواهد شد. ژلاتین را از عطاری ها و لوازم قنادی فروشی ها می توانید تهیه کنید. لطفا مقاله کاربرد ژلاتین را مطالعه نمایید . شاد باشید.
مجيد: ژله ي تزريقي رو ياد بديد لطفابانوی آشپزخانه: در بخش انواع دسر و ژله ژله تزریقی آموزش داده شده است
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*



مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی