 |  |
saba: سلام و خسته نباشید یک سوال داشتم درباره طبخ برنج مثل چلو کبابی های بیرون من هر چه قدر هم که تلاش میکنم یا زنده یا نرم و یا ترک خورده از اب در میاد ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید پخت برنج برای من باعث استرس شده ممنون میشم اگه پاسخی برای من در نظر گرفتید به ایمیلم بفرستید باز هم تشکر میکنم از سایت مفیدی که ایجاد کردید | بانوی آشپزخانه: سلام و متشکرم. سعی خواهم کرد در اسرع وقت مطلبی را در این خصوص بگذارم .
روزهای خوبی را در پیش رو داشته باشید. |
saba: از این که من رو امید وار کردید ممنونم | بانوی آشپزخانه: خواهش می کنم عزیزم |
افسانه: سلام بانوی آشپز خانه سایت خیلی عالی است مرسی
این مطلب که در ذیل میگویم فقط انتقال تجربیات هست وگرنه به استاد گرامی چون شما قصد جسارت ندارم.
و اما saba جان من آذری هستم ما پلو را به این شکل می پزیم: برنج را اگر چند ساعت قبل خیس کنید ترک نمی خورد .وقتی این برنج را در آب جوش ریختید و منتظر پخت آن هستید خیلی زود می پزد چند تا برنج را با دندان بجوید وقتی برنجها به دندان چسبید آماده آبکش کردن هست.ته دیگ دلخواه را که داخل قابلمه گذاشتید و برنجها را رویش ریختید بعد از بستن درب قابله اول زیر قابلمه را کمی زیاد کنید تا قابلمه گرم شود سپس زیر آنرا کم کنید تا بخار کرده و برنج دم بکشد در آخر روغن را داغ کرده و روی برنجها بریزید با این روش هم پلو شفاف می شود هم اینکه با روغن داغ برنج زودتر دم میکشد.بعضی وقتها هم برنج را بصورت کته آبکش میکنیم یعنی در همان قابلمه که برنج را خیس کردیم در همان میجوشانیم و بعدا" آبکش میکنیم (قابل توجه تنبل ها !!) | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم . شرمنده میکنید . از مطالب مفیدتون خیلی متشکرم . ممنون که تجربیاتتون را در اختیار ما قرار دادید. موفق و پیروز باشید. |
soraya: lotfan tarza taheea sos mayonaz ra amoza sh dahedd dar saytatan | بانوی آشپزخانه: در برنامه قرارداده شد. موفق باشید. |
soraya: lotfan tahdad ghazahaytan ra zeyad koned | |
SARA: besyar aalist lezar bordam | بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید |
سما: سلام.ممنون از سایت مفیدتون.نمیزاره آبرو آدم بره | بانوی آشپزخانه: سلام . متشکرم شاد باشید |
رضا دیبا: با سلام و درود فراوان خدمت شما بانوی آشپزخانه . از این طریق میخواستم از این همه زحمت و ذوق هنری شما تشکر کنم من دم کردن برنج رو بلد نبودم 42 سالمه و مجردم امروز بر حسب اتفاق با سایت بسیار عالی شما آشنا شدم . واسه خودم خوشحالم چون هم دم کردن برنج رو یاد گرفتم از شما و هم درست کردن چند نوع خورش . خیلی خیلی خیلی ممنونم و برای شما و خانواده محترمتان آرزوی سلامتی دارم . سپاسگذارم | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما
از لطف شما بسیار متشکرم . شاد و موفق باشید. |
مریم: سلام لطفن دسر اموزش بدین که از فر استفاده نشه بعدش زلاتین هم نخواد ممنون میشم اگر بنوسید من درست کنم اخه شهر ما زلاتین پیدا نمیشه هزینه برای فر هم نداریم تا بعد تشکر از نت خوب مرسی | بانوی آشپزخانه: با سلام
باید صبر کنید تا دستورهای جدید گذاشته شود. موفق باشید. |
مریم قلیزاده: به نام خدا
سلام، اوقات عالی بخیر.سایت شما بسیار کاربردی میباشد.
من به دنبال چنین منبعی بودم تا ریز نکات را یاد بگیرم.
ان شاالله خداوند بر توفیقات شما بیفزاید. | بانوی آشپزخانه: سلام متشکرم به کمک خداوند و لطف دوستانی چون شما بزودی کارهای جدیدی ارائه خواهد شد. شاد باشید |
مامان نی نی: مرسی | بانوی آشپزخانه: متشکرم شاد باشید |
fariba: سلام و با تشکر از شما
ایا میشه آلبالو پلو را با مربای آلبالو تهیه کرد اگر پاسختان مثبت است لطفا توضیح دهید
بسیار ممنون | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم. با مربا برنج خیلی شیرین خواهد شد |
سرینا: سلام خسته نباشید عزیزم | |
نازی: به نام خدا . سلام. دستتان درد نکند من همیشه می خواستم نکات ریز پلو پختن را یاد بگیرم و مشکل من برطرف شد. موفق باشید . | |
مرادی: با سلام و احترام و تشکر فراوان حضور بانوی بزرگوار آشپزخانه شما بانوی قلبهای دیگران هستنید.و مشکل خیلی ها را درزمینه آشپزی برطرف کرده ایند خدا اجرتان دهد.
از وقتی که برای آموزش دیگران میگذارید بسیار متشکریم انشاالله در تمامی کارهایتان موفق و موید باشید | بانوی آشپزخانه: با سلام متشکرم شاد و سلامت باشید |
نادر: با سلام وتشکر از اطلاعات بروزتان-سئوالی که دارم ایا میزان نمک استفاده شده (غلظت ) در امر خیساندن تاثیری در قد و طعم وشوری برنج پخته شده میتونه داشته باشه | بانوی آشپزخانه: با سلام بله تاثیر خواهد داشت |
ثریا: خیلی عالی بود ممنون از سایت خوبتو | |
ندا: وای مرسی....چقدر نکات ریز | |
هستى: با سلام....آيا برنج ايرانى را ميتوان خيساند??? اگر جواب مثبت است چند ساعت قبل از پختن ,,خيساندن بهتر است??? | بانوی آشپزخانه: سلام حداکثر یک روز میتونید خیس کنید برنج هر چه بیشتر خیس بخورد بهتر دم و قد میکشد |
ز.احمدی: برنج هندی،چه کنیم،زرد رنگ نشود،به رنگ سغید در اید | |
الهام: سلام.ممنون از سایت خوبتون.
مقداری برنج ایرانی داشتم که کرم زده.
میخواستم ببینم آیا با شستن میان روی آب یا خیر.
درغیراینصورت چکارکنم که کرم از بین بره به دلیل شاغل بودن فرصت پاک کردن برنج رو ندارم. | بانوی آشپزخانه: سلام عزیزم
دو روش داریم یکی استفاده از قرص برنج که بهتر هست حتما داخل یک پاکت یا جعبه مثل قوطی کبریت قراردهید و سوراح سوراخ کنید که قرص برنج تماس مستقیم با برنج نداشته باشد چون خیلی خطرناک هست
روش سنتی قراردادن در زیر نور خورشید که کرم ها و جشره هایی که داخل آن هستند با گرما و حرارت خارج می شوند و قراردادن پنکه یا در معرض باد که قراربگیرد حشره های مرده سبک هستند باد با خودش جابجا می کند و خارج می شود
یک روش دیگه هم هست بدو خرید حبه های سیر و نمک لابلای برنج بریزید و گونی ها خیلی کیپ در جایی قرارداده نشود بلکه کمی فضا برای رساندن هوا باشد |
helma: سلام آیا برنج ایرانی ( شمال ) رو باید بخیسونیم یا نه ؟ | بانوی آشپزخانه: سلام اکثر برنج ها چه ایرانی چه خارجی بهتره خیسانده شود به خاطر جذب رطوبت بیشتر قد میکشد و زودتر در آب نرم میشود اما برنج ها تازه و برخی برنج های خارجی در آب جوش زود نرم میشوند این برنج ها را میتونید خیس نکنید یا اگر هم خیس کردید حواستون به برنج باشه سریع تر آبکش کنید |
درکام: ممنون از مطلب خوبتون | |