
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
خورش فسنجان با مرغ بریانی نمکی
گروه غذایی: | خورش ها - انواع خورش مناسبت های خاص - شب یلدا خوراک - انواع خوراک مرغ
| مدت زمان آماده شدن: | طولانی | ابزارهای مورد نیاز: | گاز | default.aspx?mode=show&id=introduction: | |
| مواد لازم: کدو حلوایی: 1 پیمانه گردو: 500 گرم پیاز: 1 عدد مرغ درسته متوسط: 1 عدد رب انار: 3 تا 4 پیمانه رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم آب: 4 لیوان
|
 ابتدا مرغ بریانی را آماده می کنیم. روی حرارت کم قرار می دهیم تا آماده شود. سپس مواد خورش فسنجان یا سس فسنجان را آماده می کنیم. پیاز را سرخ می کنیم. سپس کدو ی حلوایی پوست گرفته و رنده شده را به آن اضافه می کنیم تا با هم سرخ شوند سپس گردوی پودر شده را اضافه کرده با هم تفت می دهیم تا کمی به روغن بیافتد. بعد رب انار را اضافه کرده. کمی هم می زنیم تا کمی سرخ شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده با مواد خوب مخلوط می کنیم. سپس آب را اضافه کرده و زیر حرارت را کمی زیاد کرده تا بجوش بیاید و برای اینکه خورش ته نگیرد مرتب هم می زنیم. آب خورش که بجوش آمد زیر آن را کم کم کرده و در خورش را می گذاریم. تا خورش به آرامی جا بیافتد . حدود 3 تا 4 ساعت طول می کشد تا خورش یا بعبارت دیگر سس خورش فسنحان آماده شود. پس از آماده شدن خورش آن را در ظر ف بریزید و مرغ بریانی را روی سس قراردهید با گردو و انار تازه و گوجه فرنگی تزیین نمایید.
مرحله 1 ابتدا مرغ بریانی را آماده می کنیم. روی حرارت کم قرار می دهیم تا آماده شود.
مرحله 2 سپس مواد خورش فسنجان یا سس فسنجان را آماده می کنیم. پیاز را سرخ می کنیم. سپس کدو ی حلوایی پوست گرفته و رنده شده را به آن اضافه می کنیم تا با هم سرخ شوند
مرحله 3 سپس گردوی پودر شده را اضافه کرده با هم تفت می دهیم تا کمی به روغن بیافتد.
مرحله 4 بعد رب انار را اضافه کرده. کمی هم می زنیم تا کمی سرخ شود
مرحله 5 سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده با مواد خوب مخلوط می کنیم. سپس آب را اضافه کرده و زیر حرارت را کمی زیاد کرده تا بجوش بیاید و برای اینکه خورش ته نگیرد مرتب هم می زنیم. آب خورش که بجوش آمد زیر آن را کم کم کرده و در خورش را می گذاریم. تا خورش به آرامی جا بیافتد .
مرحله 6 حدود 3 تا 4 ساعت طول می کشد تا خورش یا بعبارت دیگر سس خورش فسنحان آماده شود. پس از آماده شدن خورش آن را در ظر ف بریزید و مرغ بریانی را روی سس قراردهید با گردو و انار تازه و گوجه فرنگی تزیین نمایید.
سوالات و نظرات
 |  | رکسانا: ای ول مامان مهدیه دستت درد نکنه | بانوی آشپزخانه: ممنون عزیزم . شاد باشید. | سمیه: | | فاطمه: با سلام و خسته نباشید
برایم دستور غذا را بفرستید با تشکر فاطمه | بانوی آشپزخانه: سلام بر شما
متشکرم.
متاسفانه فعلا امکان ارسال مطالب برای شما نیست شاید در آینده ممکن شود. | ليدا: سلام.از زحمتتت ممنون.ولي من تا به حال فسنجون با کدو نشنيده بودم. | بانوی آشپزخانه: سلام
استفاده از کدو میزان چربی خورشت را کمتر می کند و از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. و اینکه طعم خوبی به خورشت می دهد. | علی: سلام. کدو اب میاندازد چطور میشود انرا با گردو تفت داد؟ایا اول نباید گردو را تفت داد؟ | بانوی آشپزخانه: با سلام
کدو حلوایی وقتی رنده و سرخ شود خیلی آب نمی اندازد. جدا از هم می توانید تفت دهید خیلی تفاوت نمی کند. | سمیه: واقعا فوق العاده بود | | نگين: چطور اون تزيين پاي مرغ با كاغذ انجام داديد؟ | بانوی آشپزخانه: یک کاغذ مستطیلی را از عرض تا کنید بهم وصل کنید اون قسمت تا خورده را با قیجی یک سانت یا نیم سانت کنار هم برش بزنید تا به آخر بعد دور پای مرغ بپیچید و یکم اون برش ها را باز کنید | سودابه: ممنون از غذای ایرانی و خیلی خوشمزه تون | |
|
|