چهار شنبه ۲ مهر ماه ۱۳۹۹
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

پوره سیب زمینی

گروه غذایی: سیب زمینی - انواع خوراک سیب زمینی
مدت زمان آماده شدن:بسیار سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
دستورهای خاص:غذاهای بدون گوشت - کودکان
مواد لازم:
سیب زمینی: 1 کیلوگرم
خامه: 4 قاشق غذاخوری
شیر: 2 پیمانه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
کره نرم: 5 قاشق غذاخوری

 
  • پوره سیب زمینی
سیب زمینی را له کرده سپس روی حرارت کم قرار داده. کره نرم و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. سپس شیر داغ را کم کم اضافه کنید. زیر حرارت را خاموش کرده، خامه را به آن اضافه کرده.







نکته
در صورت تمایل می توانید کمی زعفران آب کرده به شیر اضافه کرده تا رنگ پوره طلایی رنگ شود.





مرحله 1

  • پوره سیب زمینی
سیب زمینی را له کرده

مرحله 2

  • پوره سیب زمینی
 سپس روی حرارت کم قرار داده. کره نرم و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله 3

  • پوره سیب زمینی
سپس شیر داغ را کم کم اضافه کنید.

مرحله 4

  • پوره سیب زمینی
  زیر حرارت را خاموش کرده، خامه را به آن اضافه کرده.

مرحله 5

  • پوره سیب زمینی




سوالات و نظرات

تازه عروس: خیلی سپاسگزارمبانوی آشپزخانه: سلام عزیزم .متشکرم . موفق و موید باشید
الهام: سلام..خواستم تشکر کنم از دقتی که در تکمیل روش پخت غذاها با استفاده از شکلشون و مواد جایگزین دارید. بین سایت های آشپزی که ازشون استفاده میکنم، این سایت کاملترینشه... جدا خسته نباشید...
سعید: ممنون بهترین و مفیدترین سایت آشپزیه که دیدم خسته نباشید مخصوصا واسه تصاویر
الهام: عالی بود . خیلیم خوشمزه میشه
م: بسيار عاااااالي بود ممنون
اسماعیل: سلام.خیلی خوب بود ممنونم
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات

جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@


 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure