دوشنبه ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی

گروه غذایی: خورش ها - انواع خورش
خورش ها - انواع خورش پاستا
خوراک - انواع خوراک مرغ
مدت زمان آماده شدن:سریع
ابزارهای مورد نیاز:گاز
مواد لازم:
تره فرنگی: 2 پیمانه
قارچ سفید دکمه ای: 600 گرم
فلفل دلمه ای: نصف پیمانه
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم
کاری: به مقدار لازم
سس سفید: 2 پیمانه
کره نرم: 2 قاشق غذاخوری
مرغ درسته متوسط: 1 عدد
خامه: نصف پیمانه

  • خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
ابتدا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را با هم با کمی روغن تفت دهید. سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کرده و هم بزنید و در آن را بگذارید تا آب اضافه جمع شود و سبزیجات کمی بپزد و نرم شود. سپس قارچ و ادویه دلخواه و نمک و کره را به آن اضافه نموده و هم بزنید و زیر شعله را کمی بیشتر کرده تا قارچ کمتر آب بیاندازد و سیاه شود. قارچ که پخته شد به آن سس سفید را اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید قبل از سرو خامه را به آن اضافه کرده زیر حرارت را کم نموده کمی روی حرارت بماند سپس در ظرف مورد نظر ریخته و تکه های مرغ را روی این خورش قراردهید. من از مرغ بریانی نمکی استفاده کردم. طعم خیلی خوبی داشت این خورش را نیز می توا نید بدون مرغ با انواع پاستا یا پوره سیب زمینی سرو کنید.



مرحله 1

  • خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
ابتدا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را با هم با کمی روغن تفت دهید


مرحله 2

  • خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کرده و هم بزنید و در آن را بگذارید تا آب اضافه جمع شود و سبزیجات کمی بپزد و نرم شود.


مرحله 3

  • خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
  • خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
سپس قارچ و ادویه دلخواه و نمک و کره را به آن اضافه نموده و هم بزنید و زیر شعله را کمی بیشتر کرده تا قارچ کمتر آب بیاندازد و سیاه شود.


مرحله 4

  • خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
  • خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
 قارچ که پخته شد به آن سس سفید را اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید.


مرحله 5

  • خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
قبل از سرو خامه را به آن اضافه کرده زیر حرارت را کم نموده کمی روی حرارت بماند.


مرحله 6

  • خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
  • خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
  • خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
سپس در ظرف مورد نظر ریخته و تکه های مرغ را که از قبل پخته و آماده کرده ایم را روی این خورش قراردهید. من از مرغ بریانی نمکی استفاده کردم. طعم خیلی خوبی داشت این خورش را نیز می توا نید بدون مرغ با انواع پاستا یا پوره سیب زمینی سرو کنید.




سوالات و نظرات

رکسانا: منطور از سس سفید مایونز هست؟بانوی آشپزخانه: نه عزیزم
سس سفید، با آرد و شیر و کره آماده می شود سس مایونز هم که اسمش روش هست . لینک سس سفید را توی لیست مقالات مرتبط گذاشتم.
رزیتا: سلام.من این سس تون رو ملتفت.میشه بیشتر توضیح بدی.
سارا: سلام.مرسی از این سایت خوبتون که از برنج خیسوندن تا عالیترین غذاهاودسروکیکو سوپو................توضیح دادین.دستتون درد نکنه همه قسمت هاشو دیدم پیتزا چیزی نداشت !!و ته چین وخورش هاروبیشتر کنین.من که حسابی استفاده ولذت بردم از مطالب خوبتون.بانوی آشپزخانه: با سلام و تشکر از شما. بزودی دستور انواع پیتزا در سایت قرارداده خواهد شد. شاد باشید
محسن: سلام لطفا یه خورشت ساده برای اموزش در سایتتون بزاریدخیلی ممنونبانوی آشپزخانه: با سلام. پیشنهادتون را مد نظر خواهم داشت. شاد باشید.
آنا: خیییییییلی طعم عالی میشه فقط تزیین روی خورش بجز مرغ چیه ؟بانوی آشپزخانه: تزیین روی خورش :گلهایی از سیب زمینی که در سایت آموزش داده شده است.
شما می توانید سوالات و نظرات خود را در رابطه با مقاله بالا با مدیر سایت مطرح کنید. لطفا اطلاعات تماس را کامل کنید تا بتوان با شما تماس گرفت.
نام شما:  *
پست الکترونیک:
وب سایت یا وبلاگ:
متن:  *
 
  تبلیغات
این سایت درستاد ساماندهی پایگاههای اینترنتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی به ثبت رسیده است. هر گونه استفاده  از مطالب و تصاویر سایت،  بدون اجازه و ذکر منبع کاری غیراخلاقی   و پیگرد قانونی دارد. لطفا جهت ذکر منبع از نام لاتین cookery.ir استفاده شود.

لطفا جهت وارد شدن به گالری سفارشات سایت کلیک کنید



*سفارش انواع دسر و سالاد کوکری*


مبلمان اداری آدینا

ارائه دهنده مبلمان اداری مدرن و کلاسیک
  09123485491 و 02144620086



دکتر مهناز فتحی

متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان

اردتدنسی پیشگیری دندانپزشکی کودکان مضطرب و کم سن

با یا بدون بیهوشی عمومی تلفن مطب: 44 24 24 44


لذت آشپزی



عکسهای ارسالی کاربران


تاریخچه کیک

نکات مهم و مفید در پخت کیک

کاربرد ژلاتین

مقیاس اندازه گیری مواد



گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی