چهار شنبه ۲ فروردین ماه ۱۴۰۲
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

خورش ها - انواع خورش

سس قارچ و مرغ با پاستا
ابتدا پیاز را کمی تفت دهید سپس تکه های مرغ را در آن انداخته و با پیاز خوب سرخ کنید . قارچ را با حرارت زیاد سرخ کنید. مرغ و پیاز را به آن اضافه کرده در ظرف را بگذارید تاکمی مرغ پخته شود سپس شوید را به آن اضافه کنید
ادامه مقاله...

خورش خیار
این خورش محلی است که در شمال ایران گیلان تهیه می شود که معمولا با سبزی های محلی آماده می شود که طعم خوشمزه ای به خورش می دهد.
ادامه مقاله...

خورش چغاله بادام
گوشت را تفت دهید. سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از سرخ شدن ادویه، آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید
ادامه مقاله...

خورش قلیه مرغ
قلیه ماهی نوعی غذای جنوبی است که با الهام از این غذا به جای ماهی از مرغ استفاده می شود غذای بسیار لذیذ و خوشمزه ای است و توصیه می کنم حتما یکبار آن را برای خانواده و میهمانی های رسمی آماده کنید مخصوصا کسانی که از طعم ماهی در خورش لذت نمی برند مرغ جایگزین بسیار خوبی در این خورش می باشد.
ادامه مقاله...

خورش غوره مسما بادمجان و مرغ
کلمه مسما در اصل مسمن بوده است، که به معنای پروار و فربه است. علت این تغییر شکل هم این است که ابتدا مسمن را مسما پنداشته اند، و سپس مانند بسیاری از موارد دیگر تنوین آن را حذف کرده اند. در هر حال امروز منظور از مسما خورشی است که تره بار آن در روغن سرخ شده و مقداری روغن جذب کرده باشد.
ادامه مقاله...

خورش انار و مرغ
انار بومی مناطق شرق ایران تا کوه‌های هیمالیا در شمال هند است.میوه‌ای است سرشار از ویتامین و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیرهضم می‌باشد.خوردن دانه‌های انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است. انار میوه‌ای است که به آن خون‌ساز می‌گویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه‌ است. انار مقوی قلب، مفرح، دفع‌کننده چربی، رفع‌کننده سموم اغلب عفونتهای داخلی، دافع حرارت می‌باشد و خوردن انار با پرده‌های سفید آن شکم را دبّاغی میکند، ربّ انار، برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و دررفع میگرن بسیار مفید است. دانه‌های میوه جنگلی انار در معالجه اسهال بسیار موثر است. آب انار شیرین‌شده باشکر هم مفید است.
ادامه مقاله...

خورش مرغ ترش مخصوص
این خورش تقریبا شبیه مرغ ترش گیلانی است البته با کمی تغییرات. در عین حال ساده و آسان است بسیار لذیذ و خوشمزه است .
ادامه مقاله...

خورش قیمه
پیاز را کمی تفت می دهیم. گوشت را به آن اضافه می کنیم. آب گوشت که جمع شد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. و کنار می گذاریم. لپه را با آب سرد می شوییم و در آبکش می ریزیم تا آب آن خارج شود
ادامه مقاله...

خورش فسنجان با مرغ بریانی نمکی
ابتدا پیاز را سرخ می کنیم. سپس کدو ی حلوایی پوست گرفته و رنده شده را به آن اضافه می کنیم تا با هم سرخ شوند سپس گردوی پودر شده را اضافه کرده با هم تفت می دهیم تا کمی به روغن بیافتد. بعد رب انار را اضافه کرده. کمی هم می زنیم تا کمی سرخ شود
ادامه مقاله...

خورش قارچ و تره فرنگی با مرغ بریانی
ابتدا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را با هم با کمی روغن تفت دهید سپس یک چهارم لیوان آب به آن اضافه کرده و هم بزنید و در آن را بگذارید تا آب اضافه جمع شود و سبزیجات کمی بپزد و نرم شود. سپس قارچ و ادویه دلخواه و نمک و کره را به آن اضافه نموده
ادامه مقاله...

چیکن استراگانف
ابتدا مرغ را با ادويه دلخواه مي پزيم و بعد نگینی خرد می کنیم. پياز داغ درست مي كنيم . فلفل دلمه اي را نگيني خرد مي كنيم با پیاز داغ كمي تفت مي دهيم . قارچ هم خرد مي كنيم كمي تفت مي دهيم . مرغ هم ريش ريش مي كنيم . با هم قاطي مي كنيم . نمك و فلفل و كاري زردچوبه مي زنيم .
ادامه مقاله...

تفت قارچ
ابتدا قارج ها را خوب بشوييد. خرد کرده توي ماهيتابه بريزيد و با حرارت زياد آن را سرخ کنيد. زماني که آب آن جمع شد نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنيد بسته به مقدار قارچ ها به مدت 2 دقيقه آن را سرخ کنيد.
ادامه مقاله...

خورش باقالا قاتق
این خورش معروف است به باقالاقاتق گیلانی ... ابتدا سیر را کمی تفت می دهیم .سپس زردچوبه را اضافه می کنیم کمی سرخ می کنیم
ادامه مقاله...

خورش قرمه سبزی
ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و در روغن خوب خوب سرخ کنید. در ظرف دیگری پیاز ساطوری شده را تفت دهید، تا کمی طلایی شود. گوشت را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آب گوشت جمع شود. سپس زرددچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات

جهت سفارش و اطلاعات لطفا با شماره 09363068358 تماس
بگیرید .
گروه کوکری در تلگرام cookeryir@
کانال cookery_ir@


 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure