سه شنبه ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کیکها - کیک غذایی

کیک چند لایه مرغ و هویج
هویج یا گَزَر(زردک) گیاهی خوراکی و دوساله از خانواده چتریان است. هویج معمولاً به رنگ نارنجی یا سفید، و یا مخلوطی از قرمز و سفید است و تازهٔ آن بافتی خشک و ترد دارد.هویج یک سبزی ریشه‌دار است که می‌توان آن را خام و یا خردشده یا رنده‌شده در سالاد خورد و بیشتر در پخت سوپ‌ها و خورش‌ها کاربرد دارد. بتاکاروتن، دوپاری از ویتامین آ، در هویج به‌فراوانی یافت می‌شود و رنگ نارنجی خاصّ این سبزی نیز به همین خاطر است. به‌علاوه هویج منبعی غنی از فیبر خوراکی، آنتی‌اکسیدان‌ها و موادّ معدنی به‌شمار می‌رود.
ادامه مقاله...

تزیین سالاد الویه و نحوه استفاده از رینگ
در این مقاله با نحوه استفاده از رینگ آشنا می شویم . این نوع تزیین برای جشن های خانوادگی و تولد مناسب است.
ادامه مقاله...

کیک مرغ و گردو
سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار می كنیم ،در ظرفی مرغ پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط می كنیم.( یا اینکه مواد را با سس مخلوط نکرده لایه لایه روی نان ها سس بمالیم، و مواد را لایه لایه روی نان ها قرار دهیم ) كناره های نان تست را با چاقو جدا كرده 4 ورق از آن را كنار هم قرار می دهیم
ادامه مقاله...

کیک هندوانه با تزیین انگور
ابتدا پوست دور هندوانه را با چاقو جدا کنید. از پوست دور با چاقو برگهایی را برش بزنید و با خلال کن یا لوله خودکار شیارهایی را روی برگها ایجاد کنید
ادامه مقاله...

کیک اسپاگتی
ابتدا یک بسته اسپاگتی را یا هر نوع پاستایی را که دوست دارید را در آب جوش و مقداری زردچوبه و نمک بپزید
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی