
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
کیکها - کیک با تزئین پودر قند
 | طرح ها و الگوها در این مقاله سعی شده است تا طرح های زیبایی جهت تهیه شابلون و یا نقاشی برای تزیین انواع بیسکویت ها و دسرها در دسترس قرارگیرد. به مرور بر تعداد آن ها افزوده خواهد شد. ادامه مقاله... |
 | کیک توت فرنگی توتفرنگی میوهای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل به این شکل امروزی وجود نداشت و بیشتر موارد استفاده دارویی داشته است. در قرن چهاردهم در فرانسه توت فرنگیهای وحشی از جنگل به زمین زراعتی منتقل شد و از آن به عنوان یک گیاه اهلی استفاده گردید. در جنگلهای شمال ایران توت فرنگی وحشی بطور فراوان یافت میشود. بهنظر میرسد که اولین رقم اصلاحشده در زمان صدارت اتابک اعظم از فرانسه به ایران آمد و به نام اتابکی خوانده شد. ادامه مقاله... |
 | تیرامیسو تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، زبان محلی: tiramesù) یکی از محبوبترین کیکها و دسرهای ایتالیایی است که برای تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی (به ایتالیایی: savoiardi) است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزدهای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخممرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعمدارش میکنند. از این دستورالعمل برای تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگها، کیکها و دسرهای دیگر نیز استفاده میشود. ادامه مقاله... |
 | کیک اسفنجی ساده زرده و سفیده ها را از هم جدا کرده .ابتدا سفیده ها را با نوک قاشق چای خوری پودر تارتار با همزن برقی هم بزنید تا پف کند و سفت شود. ادامه مقاله... |
 | چیز کیک شکلاتی سرد پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار را پودر کرده و با کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین مخلوط کرده، ادامه مقاله... |
|