
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
ژله - انواع ژله
 | ژله رنگین کمان ژله رنگین کمانی یکی از ساده ترین و در عین حال بسیار وقت گیر اما در نهایت ژله زیبایی خواهد شد که برای جشن تولد کودکان مناسب است از طعم و ظاهر زیبای آن لذت ببرید. ادامه مقاله... |
 | ژله پلنگی در این مقاله با یک نوع تکنیک جهت ایجاد نقش در سطح ژله آشنا می شوید و قادر خواهید بود طرح ها و نقش های مختلفی را با این روش تهیه کنید. ادامه مقاله... |
 | نقاشی روی ژله 2 پدر عزیزم، از تو آموختم چگونه سبکبال زندگی کنم تا هجرتم نیز سبکبال باشد. این بالهای پرواز قناعت و امید و عشق را تو به من بخشیدی. روزت مبارک ادامه مقاله... |
 | دسر ماست و لبو این دسر بسیار خوشمزه و سلامت است . مخصوصا برای کودکان و سالمندان و کسانی که دوست دارند دسری رژیمی و مفید استفاده کنند. ادامه مقاله... |
 | ژله در طالبی بتدا یک بسته پودر ژله را با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید. سپس یک طالبی کوچک و شیرین را انتخاب کنید. بالای طالبی را طبق شکل برش بزنید و با دست درون طالبی را خالی کنید و زیر شیر آب بگیرد و درونش را کاملا بشویید تا هسته ای باقی نماند. ادامه مقاله... |
 | کاربرد ژلاتین و انواع آن ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف های بدن گاو به دست می آید. ژلاتین دارای 84% پروتئین ، 14 % رطوبت و 2% خاکستر است. ژلاتین در طول مدت نگهداری رطوبت جذب می کند به همین دلیل باید در محل خشک و خنک نگهداری شود. چنانچه رطوبت ژلاتین از 16% بیشتر شود، قارچ و کپک بر روی آن رشد خواهد نمود و مصرف آن خالی از خطر نیست. ادامه مقاله... |
 | مقیاس اندازه گیری مواد قسمتی از مطلب فوق برگرفته از مقاله ای است که در فروم هنر آشپزی در خصوص مقیاس و اندازه گیری ارائه شده است. که خواندن این مطلب بسیار مفید است . "هدف از این مقاله که در چند بخش ارائه خواهد شد معرفی روش صحیح اندازهگیری مواد اولیه مورد استفاده در آشپزی و حل و فصل اختلافات مربوط به پیمانهها، ادامه مقاله... |
 | ژله موزائیکی این دسر بسیار زیبا و خوشمزه است . برای تهیه این ژله ما به مقداری ژله رنگین و کرم ژلاتینه خامه ای نیاز داریم. ادامه مقاله... |
 | کرم ژلاتینه خامه و شیر ابتدا خامه را کمی هم بزنید. سپس شیر را کم کم به آن اضافه کرده شکر را با آسیاب پودر کرده و به مواد اضافه کنید. ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کرده ادامه مقاله... |
 | ژله با کمپوت میوه ابتدا میوه را از آب کمپوت جدا کرده، آب کمپوت را روی حرارت قرارداده پس از بجوش آمدن برای هر لیوان آب کمپوت 3 تا 4 ورق ژلاتین توی آب کمپوت داغ بیاندازید و با قاشق آن را هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آن حل شود. سپس در قالب دلخواه ریخته و میوه ها را به آن افزوده و در یخچال قرارداده تا ژله کاملا بسته شود. ادامه مقاله... |
 | گل ژلاتینی ابتدا 2 ورق ژلاتین را به روش بن ماری یا با ماکروویو ذوب کرده. سپس با افزودن رنگ دلخواه با قلموی باریک طرح مورد نظر را روی ورق سیلیکونی یا طلق پلاستیکی نقاشی کرده. برای دستیابی به نتیجه بهتر لازم است این کار را 2 بار تکرار کرد. و یا اینکه مقدار ژلاتین را بیشتر روی شکل مورد نظر ریخته تا ضخیم تر شود و پس از خشک شدن. به راحتی از ورق جدا شود. و شکل قشنگتری داشته باشد ادامه مقاله... |
 | ذوب کردن ژلاتین ذوب کردن ورق ژلاتین: ابتدا ورق ژلاتین را خیس کرده، آن را تکان داده تا آب اضافی آن ریخته شود. سپس توی یک پیمانه آب جوش انداخته و به آرامی آن را هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آن حل شود.
ذوب کردن پودر ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را روی یک پیمانه آب سرد ریخته سپس ظرف ژلاتین را روی ظرف آب جوش قرارداده تا به اصطلاح به روش بن ماری به آرامی ژلاتین در آن حل شود. ادامه مقاله... |
 | پودر پودینگ و دسر های آماده نحوه استفاده از پودر پودینگ آماده به این صورت است:ابتدا پودر پودینگ را در ظرفی ریخته، 2 لیوان شیر سرد را به آن اضافه کرده و هم می زنید. و روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم می زنید تا غلظتی به مانند فرنی پیدا کند. سپس زیر حرارت را خاموش کرده .و توی ظرف سرو قرار دهید. در صورتی که بخواهید به صورت قالبی در بیاید لازم است ورق های ژلاتین را داخل پودینگ داغ انداخته، با قاشق هم بزنید و سعی کنید ژلاتین ها کاملا حل شود. ادامه مقاله... |
|