سه شنبه ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۸
گالری
نقشه سایت
معرفی سایت
ثبت نام در سایت
تماس با مدیر
پیشنهادات
پیوندها
تبلیغات در سایت
پذیرش سفارش







 

 

محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468

کیکها - کیک بدون فر

کیک چند لایه مرغ و هویج
هویج یا گَزَر(زردک) گیاهی خوراکی و دوساله از خانواده چتریان است. هویج معمولاً به رنگ نارنجی یا سفید، و یا مخلوطی از قرمز و سفید است و تازهٔ آن بافتی خشک و ترد دارد.هویج یک سبزی ریشه‌دار است که می‌توان آن را خام و یا خردشده یا رنده‌شده در سالاد خورد و بیشتر در پخت سوپ‌ها و خورش‌ها کاربرد دارد. بتاکاروتن، دوپاری از ویتامین آ، در هویج به‌فراوانی یافت می‌شود و رنگ نارنجی خاصّ این سبزی نیز به همین خاطر است. به‌علاوه هویج منبعی غنی از فیبر خوراکی، آنتی‌اکسیدان‌ها و موادّ معدنی به‌شمار می‌رود.
ادامه مقاله...

کیک بستنی
این کیک بستنی بسیار راحت و سریع آماده می شود. فقط کافی است بستنی به رنگهای مختلف آماده کنید و ...
ادامه مقاله...

چیز کیک شکلاتی سرد
پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار را پودر کرده و با کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین مخلوط کرده،
ادامه مقاله...

کیک هندوانه با تزیین انگور
ابتدا پوست دور هندوانه را با چاقو جدا کنید. از پوست دور با چاقو برگهایی را برش بزنید و با خلال کن یا لوله خودکار شیارهایی را روی برگها ایجاد کنید
ادامه مقاله...

کیک هندوانه
ابتدا هندوانه را با چاقو به شکل دلخواه درآورده. سطح هندوانه را با پنیر خامه ای پوشانده وبا خامه ریز آن را تزیین کرده. می توانید مقداری از این خامه را با رنگ مجاز خوراکی رنگ کرده.
ادامه مقاله...

 
  تبلیغات



 


گالری - نقشه سایت - معرفی سایت - ثبت نام در سایت - تماس با مدیر - پیشنهادات - پیوندها - تبلیغات در سایت - پذیرش سفارش
ورود اعضاء
RSS version 2 Standard Structure www.2del.com Designer Team Cichlid Control Panel Powered
کليه حقوق اين سايت متعلق مدیر وب سایت می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراح: روزبهان یوسفی