
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
سالاد - چتنی - بورانی - انواع سالاد
 | سالاد سیب زمینی و زیتون سیب زمینی نخستین بار توسط سرجان ملکم در اواسط پادشاهی فتحعلیشاه قاجار به ایران آورده شدهاست، برای همین در ابتدا به آن «آلوی ملکُم» میگفتند و اکنون هم در بعضی شهرهای ایران سیب زمینی را بنام آلو میشناسند. سیب زمینی سرشار از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ) است که وقتی پخته میشود به آسانی جذب میشود. ساقه و برگهای سیب زمینی حاوی سمی بنام سولانین است، بنابراین نباید آن را مصرف کرد.سیب زمینی تقویت کننده قلب، محکم کننده لثه، مسکن درد و زخم معده است. سیب زمینی در بین سبزیجات حاوی ویتامین ث بالایی است و برای تامین ویتامین ث مورد نیاز برای جلوگیری از خونریزی لثه مفید است، ولی نکته بسیار مهم این است که در اثر ماندن در انبار و پخت نامناسب مقدار زیادی از ویتامین ث آن به هدر میرود. سیب زمینی علاوه بر ویتامین ث حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است. ادامه مقاله... |
 | سالاد انار و مرغ تمام مواد را با هم درون کاسه ای مخلوط کنید. و در آخر دانه های انار و ماست چکیده و نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید.پودر سیر را حتما استفاده کنید با ماست چکیده طعم بسیار خوبی پیدا می کند. ادامه مقاله... |
 | سالاد لبو و کلم ابتدا کلم سفید، کلم قرمز، آناناس و گردو را خرد کنید. سپس هویج رنده شده و کشمش پلویی و سس مایونز را به آن اضافه کرده و باهم مخلوط کنید. و درون یک ظرف بریزید سعی کنید کمی آن را گنبدی کنید اما نه زیاد. سپس لبو را با رنده یا با چاقو ورقه ای کرده و از وسط نصف کنید. ادامه مقاله... |
|