
محل قرارگیری بنر تبلیغاتی شما 60*468
خورش ها - خورش سبز
 | خورش خیار این خورش محلی است که در شمال ایران گیلان تهیه می شود که معمولا با سبزی های محلی آماده می شود که طعم خوشمزه ای به خورش می دهد. ادامه مقاله... |
 | خورش چغاله بادام گوشت را تفت دهید. سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از سرخ شدن ادویه، آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید ادامه مقاله... |
 | خورش قلیه مرغ قلیه ماهی نوعی غذای جنوبی است که با الهام از این غذا به جای ماهی از مرغ استفاده می شود غذای بسیار لذیذ و خوشمزه ای است و توصیه می کنم حتما یکبار آن را برای خانواده و میهمانی های رسمی آماده کنید مخصوصا کسانی که از طعم ماهی در خورش لذت نمی برند مرغ جایگزین بسیار خوبی در این خورش می باشد. ادامه مقاله... |
 | خورش انار و مرغ انار بومی مناطق شرق ایران تا کوههای هیمالیا در شمال هند است.میوهای است سرشار از ویتامین و به علت داشتن آهن و سایر عناصر دیگر دیرهضم میباشد.خوردن دانههای انار به مراتب بهتر از نوشیدن آب انار است. انار میوهای است که به آن خونساز میگویند و به همین علت بهترین موقع برای مصرف آن صبح و قبل از صبحانه است. انار مقوی قلب، مفرح، دفعکننده چربی، رفعکننده سموم اغلب عفونتهای داخلی، دافع حرارت میباشد و خوردن انار با پردههای سفید آن شکم را دبّاغی میکند، ربّ انار، برگ انار در ضعف معده، کمی اشتها، تهوع، ضعف عمومی، تصفیه خون، خاصه در دختران جوان و دررفع میگرن بسیار مفید است. دانههای میوه جنگلی انار در معالجه اسهال بسیار موثر است. آب انار شیرینشده باشکر هم مفید است. ادامه مقاله... |
 | خورش قرمه سبزی ابتدا سبزی را ریز خرد کرده و در روغن خوب خوب سرخ کنید. در ظرف دیگری پیاز ساطوری شده را تفت دهید، تا کمی طلایی شود. گوشت را به آن اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا آب گوشت جمع شود. سپس زرددچوبه و ادویه کاری را اضافه کنید. ادامه مقاله... |
|